تصاویر بازی PES 2010

emperor 69

Killer
کاربر سایت
سلام

من نباید این تاپیک رو میزدم خودمم میدونم ولی حالا دیگه اینجوری شد ( لطفآ اگه چرت و پرت دارم میگم اروم هم توضیح بدین متوجه میشم)

اما میرسیم به تاپیک چند وقته پیش دو عکس از این بازی منتشر شد که این بازی رو تایید کرد و حالا یه عکس دیگه دیگه از بازی منتشر شده که فکر کنم ( از اونجایی که من ایتالیایی هیچی نمیدونم و این فهم خودم از مطلب هستش :biggrin1:) konami این تصویر رو به عنوان تصویر ingame از بازی منتشر کرده و این یکم غیر قابل باور هستش چون سری بازی های PES هیچوقت همچین گرافیکی نداشتن

عکس :

عکس های قبلی :

منبع خبر

اگر in game باشه كه نيست خيلي سالاره.....
من نميدونم چرا انقدر همه نسبت به PES09 جبهه گرفتن
به نظر من PES از نظر گرافيك و گيم پلي پيشرفت داشت
من عاشق PES هستم و مطمئنم 2010 هم موفق خواهد بود

به عقیده من مشکل این بازی فقط گرافیک نیست که بگیم حالا این مشکل امسال دیگه حل میشه هر چند تو همین عکسام از طراحی شورت مسی معلومه که چقدر خوب شده به هر حال من فکر می کنم تا نسل آینده وموتور جدید باید صبر کرد تا ببینیم آیا کونامی می تونه این سری بازی رو به روزای اوجش برگردونه یا نه چون دو شماره اخیر این بازی در حد انتظار ظاهر نشده

همین الان سایت EUROGAMER پرتقال هم این عکس رو به عنوان عکس ingame منتشر کرد

ss_PES2010.png.jpg

بزرگتر

لینک

نمیدونم -واقعا خیلی پیشرفت توش میبینید!!!

پیشرفت لاک پشت واری که PESداره -واقعا نامید کننده بوده- امیدوارم به دوران اوجش برگرده

-از الن شرط میبندم- با کمترین پیشرفت ممکن PES2010 عرضه میشه!!!
این _ اینم نشون*:biggrin1:

-واقعا کونامی هیچ حرکتی انجام نمیده!!!واقعا کی میخواد-دوباره از اول پایه ریزی کنه معلوم نیست!!!
دوباره نقل و انتقالات رو خودمون باید انجام بدیم-سرور انلاین بازی که عملا تعطیله-گرافیک سطح-ماموت-گیم پلی خوب ولی در برخی نقاط واقعا ناشناخته!!!

فقط میتونم بگم امید وارم تا خوب بشه.

این عکس که مشخصه ingame هست! به صورت کار نداشته باشید چون یه اسکین سادس تکسچر لباسشو ببینید هنوزم همونجوریه! شونش تیزه!:biggrin1:
کونامی گیم پلیه تکراریشو عوض کنه به یه جاهایی میرسه! هوش مصنوعیه ضایع و حرکات مسخره دفاع(که فقط توپو نگاه میکنن و آرایش دفاعی ندارن)درست بشه بازیه خوبی میشه

من خودم طرفدار خفن PES هستم ولی به نظر من کم کم داره شبیه فیفا میشه!واقعا پس رفته به جای پیشرفت.
کلا PES یک پیشرفت کلی باید بکنه از تمام لحاظ گرافیک گیم پلی هوش مصنوعی لیسانس تیم ها و رقابت های معتبر و..........
امیدوارم PES 2010 این پیشرفت ها رو داشته باشه.

pes 2008 خوب نبود.متاسفانه همون شباهت کم به فیفا باعث شد که طرفدار های ساکر تا حدودی ناراضی بشند(ولی تو همون سال هم هیچ دلیلی برای فیفا بازی کردن وجود نداشت!همون ساکر قدیمی پادشاهی میکرد در برابر فیفای جدید) ولی PES 2009 به سمت خوبی پیش رفت.فکر میکنم PES2010 تبدیل به یه شاهکار بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or