تصاویر بازی Need for Speed: Most Wanted

واقعا توش اسپرت کردن نیست؟ تف تو روح ea :thumbdown
اخه چرا باید نکته ی خوب بازی رو از روش بر دارن؟
از این کار شرکتا واقعا بدم می اید!:-w

100% شکی نیست که دوباره زیبا میشه

ولی The Run خیلی هم بد نبود من دوباره نصبش کردم پی روز دارم برای دومین بار تمومش می کنم

جدا بد نیست ولی خب دور شد یخورده دیگه

با اون حرفت که دوباره زیبا میشه کاملا موافقم......:x

ولی Run افتضاح به تمام معنا بود و بس.....:-&
نه گیم پلی درست حسابی داشت و نه گرافیک خوب و نه صداگذاری و نه هیچی!!![-(

احتمالا شما مثل من با NFS بزرگ نشدی که تجربه بازی های عالی قبلی مثل Nfs Underground 1 , 2 و Mostwanted 2005 و Carbon رو نداشتی.....

البته من از (1997)Need For Speed 2 که خیلی قدیمیه دارم بازی میکنم ولی خب اونها خوب بودن ولی خیلی جای کار داشتن.....b-)
یاد NFS 2 بخیر....:-s

اینم 2 تا عکس از NFS 2.......:">
NFS_II_(PC%2C_US)_cover_art.jpg

nfs-se-2-2-1.jpg

---------- نوشته در 11:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:06 PM ارسال شده بود ----------

اینم مثل the run با frostbite2 میسازنش؟! اون یکی که اصلا بهینه نبود رو pc .. کلی افت فریم داشت

نه با انجین قبلی که Hot Persuit رو ساخته بودن ساخته شده ولی به کلی موتور بهینه شده.....;)

در این که Most Wanted امسال عالی ظاهر میشه شکی نیست ولی یه چیزی باعث میشه که این بازی ،اون Most Wanted قبلی و دوست داشتنی نشه . اونم داستان خیلی مختصر ولی جالبی بود که Black Box واسه بازی قبلی تدارک دیده بود و همین کات سین های مربوط به داستان بازی ،باعث میشد که بازی از حالت تکراری بیاد بیرون!!! همین روش روی Carbon هم عالی جواب داد و خیلی از ایرادات بازی رو پوشوند !!!

به نظر من بزرگترین ایراد HP 2010 ، نبود Free Roam بود که چون بازی چیزی به اسم داستان هم نداشت ،واقعا حس تکراری بودن به آدم دست میداد .وگرنه HP تقریبا بازی بی ایرادی بود که نمیشد بهش خورده گرفت!!!! به هرحال از NFS Carbon به این ور هیچ NFS ای منو به عنوان یه نید فور اسپید واقعی ،قانع نکرد .چون HP هم تقریبا یه Burnout بود!!

ای تف تو روح اون EA بیاد! :|

واقعآ NFS ــی که تیونینگ نداشته باشه به چه درد میخوره ؟! :| لذت NFS به همون تیونینگش هست و اینکه ماشینت رو هر جوری که دوست داشته باشی طراحی میکنی! اگه تیونینگ نداشته باشه که مفتم نمی ارزه! :|

ای تف تو روح اون EA بیاد! :| واقعآ NFS ــی که تیونینگ نداشته باشه به چه درد میخوره ؟! :| لذت NFS به همون تیونینگش هست و اینکه ماشینت رو هر جوری که دوست داشته باشی طراحی میکنی! اگه تیونینگ نداشته باشه که مفتم نمی ارزه! :|

داداش چرا حالا قاطی میکنی!:wallbash:

تیونینگ که داره ولی نمیشه ظاهر ماشین رو تغییر داد و جالب اینجاست که امکانات جالب زیادی هم توی بازی اضافه شده و جالب تر اینه که یه سری از تنظیمات رو میتونی وسط مسابقه فعال یا غیر فعال کنی که خیلی حال میده.....:excited:

من اطمینان میدم که اگه بازی کنی عاشق این بازی میشی و این شاهکار رو از دست نده....:yes:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or