Destro Kevin Gold User Aug 9, 2012 #31 دوستان این عکس camaro زرد رنگ برای فیلم Tranfsformers هست یکم دقت کنید مشخصه تو دوغ فیس بازی هم این عکس و به خاطر قشنگی گذاشته وگرنه ربطی به بازی nfs نداره
دوستان این عکس camaro زرد رنگ برای فیلم Tranfsformers هست یکم دقت کنید مشخصه تو دوغ فیس بازی هم این عکس و به خاطر قشنگی گذاشته وگرنه ربطی به بازی nfs نداره
God_of_game کاربر سایت Aug 15, 2012 #34 خب دیگه 100% معلوم شد خبری لز تیونینگ نیست ، تو این همه عکس ، یه ماشین تیون شده هم نیست
M !.MaGMaG.! کاربر سایت Aug 15, 2012 #35 یعنی میشه خاطرات ما تو MOST WANTED دوباره زنده شه؟ خدا کنه این دفعه دیگه NFS بترکونه...!
P.s.Y.c.H.o Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Oct 13, 2012 #42 تصاویر از بخش آنلاین بازی :
ravi کاربر سایت Oct 18, 2012 #44 نوشته شده توسط MILAD619: NFS THE RUN که افتضاح بود.ولی این باید خیلی باحال باشه!! بیشتر... از این بازی نمیشه گذشت.... شاهکاره.....>:d
نوشته شده توسط MILAD619: NFS THE RUN که افتضاح بود.ولی این باید خیلی باحال باشه!! بیشتر... از این بازی نمیشه گذشت.... شاهکاره.....>:d
P.s.Y.c.H.o Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Oct 18, 2012 #45 نوشته شده توسط MILAD619: NFS THE RUN که افتضاح بود. ولی این باید خیلی باحال باشه!! بیشتر... 100% شکی نیست که دوباره زیبا میشه ولی The Run خیلی هم بد نبود من دوباره نصبش کردم پی روز دارم برای دومین بار تمومش می کنم جدا بد نیست ولی خب دور شد یخورده دیگه
نوشته شده توسط MILAD619: NFS THE RUN که افتضاح بود. ولی این باید خیلی باحال باشه!! بیشتر... 100% شکی نیست که دوباره زیبا میشه ولی The Run خیلی هم بد نبود من دوباره نصبش کردم پی روز دارم برای دومین بار تمومش می کنم جدا بد نیست ولی خب دور شد یخورده دیگه