تصاویر بازی Medal of Honor

Activision

کاربر سایت
درود

8863.jpg

نسخه جدید Medal of Honor که در Spike VGA به نمایش در آمد.
ما که هیچ جایی شماره یا پسوندی مربوط به این نسخه پیدا نکردیم اگر داشت یا در آینده براش گذاشتند لطف کنید و به نام تاپیک اون رو اضافه کنید.

تصاویری از نمایش بازی در Spike VGA

t1312366_medal-of-honor.jpg
...

t1312367_medal-of-honor-2.jpg
...

t1312368_medal-of-honor-3.jpg
...

t1312369_medal-of-honor-4.jpg
...

t1312370_medal-of-honor-5.jpg
...

t1312371_medal-of-honor-6.jpg
...

عکسها زیادی تخیلی هست؛چرا تبلیغاتی میکنند که ملت رو فریب بدن
اینم میشه عین قضیه مافیا2 اینقدر طبل میکوبند و به به چه چه میکنند آخرش گند بالا میارن
سری نسخه های ندای وظیفه یه کم بهترن ولی اینو بعید میدونم مثل ندای وظیفه بشه

باز رفتید تو کانال مافیا....
عکسها زیادی تخیلی هست؛چرا تبلیغاتی میکنند که ملت رو فریب بدن
اینم میشه عین قضیه مافیا2 اینقدر طبل میکوبند و به به چه چه میکنند آخرش گند بالا میارن
سری نسخه های ندای وظیفه یه کم بهترن ولی اینو بعید میدونم مثل ندای وظیفه بشه
اخه کی گفت مافیا بد بود؟!! اگه شما خوشت نیومده لطفا نظرت رو به صورت عام بیان نکن تا به دیگران تحمیل نشه. این بازی خوب بشه یا بد، هیچ ربطی به هیچ عنوان به مافیا نخواهد داشت.

باز رفتید تو کانال مافیا....

اخه کی گفت مافیا بد بود؟!! اگه شما خوشت نیومده لطفا نظرت رو به صورت عام بیان نکن تا به دیگران تحمیل نشه. این بازی خوب بشه یا بد، هیچ ربطی به هیچ عنوان به مافیا نخواهد داشت.

آقا منظور منو بد برداشت کردی من خودم مافیا باز هستم,منظورم این بود که اونطور که باید انتظار ازش میداشتیم برآورده نکرده اند متوجه منظورم میشی؟بعد من یه مثال زدم که این بازی هم که اینقدر تعریفشو میکنند سرکاری نباشه که بشه بازی های دیگه ای مثل مافیا 2 که انتظارات رو برآورده نکرده به اون صورت اصلا قصد مقایسه کردن ندارم چون سیستم ها جدا است نظرم رو من هیچ وقت به کسی تحمیل نخواهم کرد
شما هم نباید بی جهت بکوبی به یه نفر ;)

آقا منظور منو بد برداشت کردی من خودم مافیا باز هستم,منظورم این بود که اونطور که باید انتظار ازش میداشتیم برآورده نکرده اند متوجه منظورم میشی؟بعد من یه مثال زدم که این بازی هم که اینقدر تعریفشو میکنند سرکاری نباشه که بشه بازی های دیگه ای مثل مافیا 2 که انتظارات رو برآورده نکرده به اون صورت اصلا قصد مقایسه کردن ندارم چون سیستم ها جدا است نظرم رو من هیچ وقت به کسی تحمیل نخواهم کرد
شما هم نباید بی جهت بکوبی به یه نفر ;)

منم با نظر دوستمون موافقم واقعا مافیا 2 گند زد
خیلی خیلی میتونست از این بهتر باشه ولی متاسفانه....

اینجا تاپیک در مورده مافیاس یا مدال افتخار!!!!!!!!!!!!!!!!

من یه تریلر از گیم پلی بازی دیدم فوق العاده بود...از مدرن وارفر هم بهتره:)
شاید از نظر گیم پلی و گرافیک از black ops بهتر باشه ولی فکر نمی کنم به گرد فروش black ops برسه چون اکتیویژن بعد از mw 1 تمام طرفدارهای سبک fps رو به خودش جذب کرد ولی فکر میکنم این مدال افتخار جدید ارزش بازی کردن رو داشته باشه حداقل دیگه مجبور نیستیم توی جنگ جهانی دوم باشیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or