Activision کاربر سایت Dec 13, 2009 #1 درود نسخه جدید Medal of Honor که در Spike VGA به نمایش در آمد. ما که هیچ جایی شماره یا پسوندی مربوط به این نسخه پیدا نکردیم اگر داشت یا در آینده براش گذاشتند لطف کنید و به نام تاپیک اون رو اضافه کنید. تصاویری از نمایش بازی در Spike VGA ... ... ... ... ... ...
درود نسخه جدید Medal of Honor که در Spike VGA به نمایش در آمد. ما که هیچ جایی شماره یا پسوندی مربوط به این نسخه پیدا نکردیم اگر داشت یا در آینده براش گذاشتند لطف کنید و به نام تاپیک اون رو اضافه کنید. تصاویری از نمایش بازی در Spike VGA ... ... ... ... ... ...
L Lord Stark کاربر سایت Mar 9, 2010 #16 صدردصد طالبان هم هست! بنظرم این بازی بیشتر میتونه با مدرن2 رقابت کنه تا بتلفیلد...! سازنده های بتلفیلد با ایجاد هایپ شدید فقط به بازی خودشون ضربه زدن
صدردصد طالبان هم هست! بنظرم این بازی بیشتر میتونه با مدرن2 رقابت کنه تا بتلفیلد...! سازنده های بتلفیلد با ایجاد هایپ شدید فقط به بازی خودشون ضربه زدن
m-uncharted کاربر سایت Mar 9, 2010 #17 نوشته شده توسط Tommy Fisher: طالبان هم در بازی حضور داره ؟! :biggrin1: بیشتر... اره هستن :biggrin1: من که از کشتن طالبان خیلی لذت میبرمشما چه طور ؟:biggrin1:
نوشته شده توسط Tommy Fisher: طالبان هم در بازی حضور داره ؟! :biggrin1: بیشتر... اره هستن :biggrin1: من که از کشتن طالبان خیلی لذت میبرمشما چه طور ؟:biggrin1:
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت May 13, 2010 #21 تصاویر بازی : برای دیدن تصاویر در سایز بزرگ ، روی آنها کلیک کنید .
S1NA کاربر سایت May 16, 2010 #23 خدا کنه گيم پليش هم به زيبايی تصاويرش باشه تا بلکه دوباره من و خيليهای ديگه رو با MoH آشتی بده .....
maapor2 کاربر سایت May 17, 2010 #24 بازی عالی اما یه فکری رو هوش مصنوعی اش کرده اند هوش مصنوعی قبلی هویج تری هوش بوده که سابقه نداشته این ea چه کرده فقط می تونی تو یک کنسول مولتی بری
بازی عالی اما یه فکری رو هوش مصنوعی اش کرده اند هوش مصنوعی قبلی هویج تری هوش بوده که سابقه نداشته این ea چه کرده فقط می تونی تو یک کنسول مولتی بری
™Meysam کاربر سایت May 17, 2010 #25 به نظر می رسه این سری از همه سری هاش بهتر باشه البته 1.2 ps1 یه چیزه دیگه ای بود یاد باد اون روزگاران
به نظر می رسه این سری از همه سری هاش بهتر باشه البته 1.2 ps1 یه چیزه دیگه ای بود یاد باد اون روزگاران
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Jun 22, 2010 #26 تصاویر بازی : برای دیدن تصاویر در سایز بزرگ ، روی آنها کلیک کنید .
Thomas_Anders کاربر سایت Sep 17, 2010 #28 عکس از گیم پلی و داخل باز نیست؟؟؟ این که چیزی از بازی رو نشون نمیده
ice berg7 کاربر سایت Sep 17, 2010 #30 شخصا خیلی این بازیرو دوست دارم ولی باز فکر نکنم بتونه از cod:bo جلوبزنه