تصاویر بازی Gears of War 3

Darkkahn

کاربر سایت
32rw4e5h2m4iiqz3d6qy.png

Publisher : Microsoft Game Studios
Developer : Epic Games
Platform : XBox 360
Release Date : April 2011

تصاویر منتشر شده از بازی فعلا کم هستند. در April 12 یک Debut Trailer از بازی منتشر خواهد شد، برای دیدن GamePlay باید تا ماه June صبر کنیم.
​

قابل توجه کسایی که نسخه ی لیک شده رو تموم کردند این نسخه ی کیفیت فوق العاده کمتری نسبت به نسخه ی اصلی داره(این حرف رو بر اساس مقایسه ی نسخه ی لیک شده با تریلر E3 میگم)من میخواستم برای این بازی J-tag کنم کنسولو وقتی فهمیدم هم دیگه نمیتونم برم لایو هم کیفیت بازی کمتره قیدشو زدم:d

رنگ بندی واقعا عالی شده تو شماره های قبل به جز رنگ های تیره چیزی دیده نمیشد در ضمن امیدوارم مارکوس تو این شماره یکم حرف بزنه تو شماره قبل 4 کلمه بیشتر نمیگفت:cool/who is next/shit/damn it :d البته منظورم داخل بازی بود نه کات سین ها:d

رنگ بندی واقعا عالی شده تو شماره های قبل به جز رنگ های تیره چیزی دیده نمیشد در ضمن امیدوارم مارکوس تو این شماره یکم حرف بزنه تو شماره قبل 4 کلمه بیشتر نمیگفت:cool/who is next/shit/damn it البته منظورم داخل بازی بود نه کات سین ها:d

اصلا میخوای وسط جنگ واست واست شعر عربی بخونه ؟!:d

آخرین ویرایش:
رنگ بندی واقعا عالی شده تو شماره های قبل به جز رنگ های تیره چیزی دیده نمیشد در ضمن امیدوارم مارکوس تو این شماره یکم حرف بزنه تو شماره قبل 4 کلمه بیشتر نمیگفت:cool/who is next/shit/damn it :d البته منظورم داخل بازی بود نه کات سین ها:d
فک کنم اول هر chapter به اندازه کافی با انیا و دام صحبت میکرد...
البته با برد هم بحث داشت:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or