تصاویر بازی Gears of War 3

Darkkahn

کاربر سایت
32rw4e5h2m4iiqz3d6qy.png

Publisher : Microsoft Game Studios
Developer : Epic Games
Platform : XBox 360
Release Date : April 2011

تصاویر منتشر شده از بازی فعلا کم هستند. در April 12 یک Debut Trailer از بازی منتشر خواهد شد، برای دیدن GamePlay باید تا ماه June صبر کنیم.

قابل توجه کسایی که نسخه ی لیک شده رو تموم کردند این نسخه ی کیفیت فوق العاده کمتری نسبت به نسخه ی اصلی داره(این حرف رو بر اساس مقایسه ی نسخه ی لیک شده با تریلر E3 میگم)من میخواستم برای این بازی J-tag کنم کنسولو وقتی فهمیدم هم دیگه نمیتونم برم لایو هم کیفیت بازی کمتره قیدشو زدم:d

رنگ بندی واقعا عالی شده تو شماره های قبل به جز رنگ های تیره چیزی دیده نمیشد در ضمن امیدوارم مارکوس تو این شماره یکم حرف بزنه تو شماره قبل 4 کلمه بیشتر نمیگفت:cool/who is next/shit/damn it :d البته منظورم داخل بازی بود نه کات سین ها:d

رنگ بندی واقعا عالی شده تو شماره های قبل به جز رنگ های تیره چیزی دیده نمیشد در ضمن امیدوارم مارکوس تو این شماره یکم حرف بزنه تو شماره قبل 4 کلمه بیشتر نمیگفت:cool/who is next/shit/damn it البته منظورم داخل بازی بود نه کات سین ها:d

اصلا میخوای وسط جنگ واست واست شعر عربی بخونه ؟!:d

آخرین ویرایش:
رنگ بندی واقعا عالی شده تو شماره های قبل به جز رنگ های تیره چیزی دیده نمیشد در ضمن امیدوارم مارکوس تو این شماره یکم حرف بزنه تو شماره قبل 4 کلمه بیشتر نمیگفت:cool/who is next/shit/damn it :d البته منظورم داخل بازی بود نه کات سین ها:d
فک کنم اول هر chapter به اندازه کافی با انیا و دام صحبت میکرد...
البته با برد هم بحث داشت:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or