تصاویر بازی Gears of War 3

Darkkahn

کاربر سایت
32rw4e5h2m4iiqz3d6qy.png

Publisher : Microsoft Game Studios
Developer : Epic Games
Platform : XBox 360
Release Date : April 2011

تصاویر منتشر شده از بازی فعلا کم هستند. در April 12 یک Debut Trailer از بازی منتشر خواهد شد، برای دیدن GamePlay باید تا ماه June صبر کنیم.

آقا من هر کدوم از این عکسها رو می زنم یه چیز دیگه واز میشه ! HELP

http://www.mondoxbox.com/immagini.php?game=1565&view=1&start=0
-------------------------------------------------------
این سایت کلا لینک هاش مشکل داره .
شما رو هر عکسی که کلیک کردی ، اون بالا های صفحه یه لینکی هست که نوشته imaginni :دی رو اون کلیک کن و کل عکس هارو ببین .
OMG ! چقدر پیشرفته :biggrin1: مرسی امیرحسین به خاطر راهنماییت

آخرین ویرایش:
من یه چند وقته میخوام یک چیزی بگم هی نمیگم ولی این عکس گزاشتن شما اصلا جالب نیست سعی کنید عکس ها رو خودتون آپلود کنید و یا حداقل از یک سایت درست حسابی عکس بگزارین

الان من روی کوچک شده هر عکسی کلیک میکنم یک عکس دیگه نشون میده کیفیت عکس ها هم که خیلی پایینه

منظورم کلی بود.

من یه چند وقته میخوام یک چیزی بگم هی نمیگم ولی این عکس گزاشتن شما اصلا جالب نیست سعی کنید عکس ها رو خودتون آپلود کنید و یا حداقل از یک سایت درست حسابی عکس بگزارین

الان من روی کوچک شده هر عکسی کلیک میکنم یک عکس دیگه نشون میده کیفیت عکس ها هم که خیلی پایینه

منظورم کلی بود.

اول اینکه پست رو ویرایش کردم این ضعف خود سایت منبع هست که وقتی عکس جدید اضافه میکنه باعث به هم ریختن لینک هاش میشه

در مورد اپلود کردن عکس ها باید بگم در روز ممکنه از 10 بازی عکس جدید بیاد و من خودم به شخصه انقدر وقت ندارم که در روز 100 عکس رو بگیرم بعد یه جای دیگه اپلود کنم بذارم

کیفیت عکس ها هم که به ما مربوط نمیشه عکس ها همینجوری منتشر شده ما تو کیفیتش دخیل نیستیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or