تصاویر بازی Gears of War 3

Darkkahn

کاربر سایت
32rw4e5h2m4iiqz3d6qy.png

Publisher : Microsoft Game Studios
Developer : Epic Games
Platform : XBox 360
Release Date : April 2011

تصاویر منتشر شده از بازی فعلا کم هستند. در April 12 یک Debut Trailer از بازی منتشر خواهد شد، برای دیدن GamePlay باید تا ماه June صبر کنیم.

عجب ژستی گرفته این anya :smile: نمیدونم چرا همش پیش همن این دوتا(marcus و anya) :biggrin1:نکنه خبریه ما بی خبر موندیم:biggrin1:فکر بکنم از همین الان دعوا بشه بین marcus و dom احتمالا marcus زورش بیشتر باشه و domم که هنوز عزاداره:biggrin1:نزدیکی marcus به anya از dom بیشتر فعلا (68% marcus)و(32%dom):biggrin1:
:laughing:GEARS OF WAR 3:MARCUS VS DOM:laughing:

عجب ژستی گرفته این anya :smile: نمیدونم چرا همش پیش همن این دوتا(marcus و anya) :biggrin1:نکنه خبریه ما بی خبر موندیم:biggrin1:فکر بکنم از همین الان دعوا بشه بین marcus و dom احتمالا marcus زورش بیشتر باشه و domم که هنوز عزاداره:biggrin1:نزدیکی marcus به anya از dom بیشتر فعلا (68% marcus)و(32%dom):biggrin1:
:laughing:GEARS OF WAR 3:MARCUS VS DOM:laughing:
دام بیچاره که به ماریا وفا داره(از ریشش معلومه)!با توجه به سکانس آخر گیرز 2 من فکر کنم مارکوس و آنیا...:love::love:

بازم بگید :biggrin1: پیشرفت بازی از لحاظ گرافیکی حتی تغیرات محیطی فوق العادست !
سال 2011 سال کل انداختین گرافیکی بازیهاست این با rage و کرایسیس و ....

به به چه شود :cheesygri مارکوس من فکر نمیکردم اینقدر هیکلی باشه عجب بازو هایی داره:love: اون سیاه پوسته کیه؟ دوباره مثل Tai نشه 1 ساعت کلا تو بازی باشه بعدش بمیره:biggrin1:

نکنه smackdown جدید امده:biggrin1:
اگه بیاد حتما مارکوس توشه:biggrin1:
من این ژست رو یه جایی دیدم
این؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم بیشتر بهش میان؟
اگه همین جوری با مارکوس بریم جلو خیلی جالب میشه از یک طرف دیگه به قضیه نگاه کنیم دامم کارش ساختست:biggrin1:

من این ژست رو یه جایی دیدم
یکم به من نگاه کن شاید یادت اومد :d

آواترم رو نگاه کن :d

ژستش هم تحول ـه :d مثل بقیه عناصر موجود در بازی :d
شوخی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or