سه حالت داره یااز بازی خوشت نمیاد یا فن ps3 هستی یا فن دو آتیشه gears هستی میخوای هایپ رو از اطراف بازی ورداری که فردا اگه بازی موفق نشد بگی دیدن گفته بودم ؟؟؟جی جی دیگه چیه؟
میدونستم الان بهم می پرین.
اما این بازی واقعا اینقدر که بزرگش کردین نیست.
یه بازی کاملا Generic هستش.
اولین بازی برا معرفی نسل جدید خیلی خوب بود.
بازی دوم همون بازی اول بود به علاوه ی رنگهای بیشتر بدون هیچ تنوعی تو گیم پلی.
بازی سوم هم چیزی جز رنگای بیشتر نخواهد داشت.
من نه فن هستم نه هیچ چیز دیگه فقط احساس خودمو گفتم و ترسی هم ازش ندارم.
مطمئنم خیلی های دیگه هم مث من فکر میکنن.
فقط از این همه پنکه های خشن یه خورده میترسن.
بازی سوم هم چیزی جز رنگای بیشتر نخواهد داشت.
بازی خوبیه ولی عالی هم نخواهد بود. همون Gears 2 که یه خورده رنگارنگ تر شده. زیادی هم بزرگش نکنید. اصلا شخصیت بازی سال شدن رو نداره.
من نه فن هستم نه هیچ چیز دیگه فقط احساس خودمو گفتم و ترسی هم ازش ندارم.
میدونستم الان بهم می پرین.
شماره ی اول که یه تجربه ی نو بود ولی در مورد شماره ی 2 حرفت رو قبول دارم که بسیار شبیه شماره ی 1 بود ولی حرف من اینه شما تو پست های قبلیت همون طور که توضیح دادم خیلی با اطمینان میگفتین که شماره ی 3 هم تکراریه در صورتی که اصلا این طور نیست یعنی ممکنه باشه ولی حداقل هنوز چیزی مشخص نیست تا وقتی که اطلاعات بیشتری از بازی بیرون بیاد که با توجه به تاخیرهایی که بازی خورد حداقل من رو که خیلی امیدوار کرد که geow 3 یه بازیه عالی از اب در بیاد...وقتی دو تا بازی شبیه به هم تا حالا دادن بیرون نتیچه این میشه که امید به متفاوت بودن بازی سوم کمرنگ بشه. به همین سادگی. ممکنه یه نفر خیلی دو اتیشه باشه نسبت بازی کردن که در این صورت هر بازی ای که می کنه باهاش حال کنه. منم وقتی 15 سالم بود هر گیرم میومد بازی میکردم و کلی حالشو میبردم. الان که 25 شدم دیدم نسبت به بازیها تغییر کرده و از بازیهای تکراری متنفرم. واقعیت رو باید پذیرفت که شماره دوم هم فقط یه تکرار بود. ایا کسی هست که هم نظر من باشه در مورد تکراری بودن شماره ی دوم؟
من که از خدامه یه بازی متفاوت بدن بیرون ولی ...........
شما تکراری بودن رو تو چه چیزی میبینی ؟ گیم پلی یا گرافیک ؟ در مورد گیم پلی وقتی یک استدیو المان های موفق رو بکار میگیره و در همین راستا با توجه تعریف و تمجید گیمر ها و منتقدین رو به رو میشه دلیلی نداره ریسک کنه و دست به عمل ساختار شکنانه ای بزنه (هرچند که نوآوری های گیم پلی هم توی نسخه دوم کاملاً محصوص بود), در مورد گرافیک هم شاید الان زیاد به چشم نیاد اما قطعاً در سال 2008 بهترین یا یکی از بهترین ها بود.وقتی دو تا بازی شبیه به هم تا حالا دادن بیرون نتیچه این میشه که امید به متفاوت بودن بازی سوم کمرنگ بشه. به همین سادگی. ممکنه یه نفر خیلی دو اتیشه باشه نسبت بازی کردن که در این صورت هر بازی ای که می کنه باهاش حال کنه. منم وقتی 15 سالم بود هر گیرم میومد بازی میکردم و کلی حالشو میبردم. الان که 25 شدم دیدم نسبت به بازیها تغییر کرده و از بازیهای تکراری متنفرم. واقعیت رو باید پذیرفت که شماره دوم هم فقط یه تکرار بود. ایا کسی هست که هم نظر من باشه در مورد تکراری بودن شماره ی دوم؟
وقتی دو تا بازی شبیه به هم تا حالا دادن بیرون نتیچه این میشه که امید به متفاوت بودن بازی سوم کمرنگ بشه. به همین سادگی. ممکنه یه نفر خیلی دو اتیشه باشه نسبت بازی کردن که در این صورت هر بازی ای که می کنه باهاش حال کنه. منم وقتی 15 سالم بود هر گیرم میومد بازی میکردم و کلی حالشو میبردم. الان که 25 شدم دیدم نسبت به بازیها تغییر کرده و از بازیهای تکراری متنفرم. واقعیت رو باید پذیرفت که شماره دوم هم فقط یه تکرار بود. ایا کسی هست که هم نظر من باشه در مورد تکراری بودن شماره ی دوم؟
وقتی دو تا بازی شبیه به هم تا حالا دادن بیرون نتیچه این میشه که امید به متفاوت بودن بازی سوم کمرنگ بشه. به همین سادگی. ممکنه یه نفر خیلی دو اتیشه باشه نسبت بازی کردن که در این صورت هر بازی ای که می کنه باهاش حال کنه. منم وقتی 15 سالم بود هر گیرم میومد بازی میکردم و کلی حالشو میبردم. الان که 25 شدم دیدم نسبت به بازیها تغییر کرده و از بازیهای تکراری متنفرم. واقعیت رو باید پذیرفت که شماره دوم هم فقط یه تکرار بود. ایا کسی هست که هم نظر من باشه در مورد تکراری بودن شماره ی دوم؟
یعنی هر کی نظرش بر عکس نظر شما باشه پنکه ی خشن حساب میشه؟:dفقط از این همه پنکه های خشن یه خورده میترسن.