تصاویر بازی Gears of War 3

Darkkahn

کاربر سایت
32rw4e5h2m4iiqz3d6qy.png

Publisher : Microsoft Game Studios
Developer : Epic Games
Platform : XBox 360
Release Date : April 2011

تصاویر منتشر شده از بازی فعلا کم هستند. در April 12 یک Debut Trailer از بازی منتشر خواهد شد، برای دیدن GamePlay باید تا ماه June صبر کنیم.

جی جی دیگه چیه؟
میدونستم الان بهم می پرین.
اما این بازی واقعا اینقدر که بزرگش کردین نیست.
یه بازی کاملا Generic هستش.
اولین بازی برا معرفی نسل جدید خیلی خوب بود.
بازی دوم همون بازی اول بود به علاوه ی رنگهای بیشتر بدون هیچ تنوعی تو گیم پلی.
بازی سوم هم چیزی جز رنگای بیشتر نخواهد داشت.
من نه فن هستم نه هیچ چیز دیگه فقط احساس خودمو گفتم و ترسی هم ازش ندارم.
مطمئنم خیلی های دیگه هم مث من فکر میکنن.
فقط از این همه پنکه های خشن یه خورده میترسن.

جی جی دیگه چیه؟
اما این بازی واقعا اینقدر که بزرگش کردین نیست.
یه بازی کاملا Generic هستش.
اولین بازی برا معرفی نسل جدید خیلی خوب بود.
بازی دوم همون بازی اول بود به علاوه ی رنگهای بیشتر بدون هیچ تنوعی تو گیم پلی.
مطمئنم خیلی های دیگه هم مث من فکر میکنن.
فقط از این همه پنکه های خشن یه خورده میترسن.
سه حالت داره یااز بازی خوشت نمیاد یا فن ps3 هستی یا فن دو آتیشه gears هستی میخوای هایپ رو از اطراف بازی ورداری که فردا اگه بازی موفق نشد بگی دیدن گفته بودم ؟؟؟ :دی
من خودم طرفدار Ps3 هستم ولی فقط به خاطر این بازی رفتم 360 گرفتم . نمیگم شاهکار قرن هست ولی جزو به یاد ماندنی های این نسله

بازی خوبیه ولی عالی هم نخواهد بود. همون Gears 2 که یه خورده رنگارنگ تر شده. زیادی هم بزرگش نکنید. اصلا شخصیت بازی سال شدن رو نداره.

کلا وقتی کسی از روی هوا حرف بزنه و برای بازی که نیومده خیلی با اطمینان از فعل های اینده که تعریفش رو هر کسی میدونه استفاده کنه بایدم منتظر عکس العمل دوستان باشه...!
شما وقتی میخوای یه همچین تیپ پست هایی بدی یه "به نظر من" ی چیزی اولش بزار تا کسی کاری باهات نداشته باشه !!
موفق باشیم

• Like
Reactions: GENE
وقتی دو تا بازی شبیه به هم تا حالا دادن بیرون نتیچه این میشه که امید به متفاوت بودن بازی سوم کمرنگ بشه. به همین سادگی. ممکنه یه نفر خیلی دو اتیشه باشه نسبت بازی کردن که در این صورت هر بازی ای که می کنه باهاش حال کنه. منم وقتی 15 سالم بود هر گیرم میومد بازی میکردم و کلی حالشو میبردم. الان که 25 شدم دیدم نسبت به بازیها تغییر کرده و از بازیهای تکراری متنفرم. واقعیت رو باید پذیرفت که شماره دوم هم فقط یه تکرار بود. ایا کسی هست که هم نظر من باشه در مورد تکراری بودن شماره ی دوم؟

من که از خدامه یه بازی متفاوت بدن بیرون ولی ...........

وقتی دو تا بازی شبیه به هم تا حالا دادن بیرون نتیچه این میشه که امید به متفاوت بودن بازی سوم کمرنگ بشه. به همین سادگی. ممکنه یه نفر خیلی دو اتیشه باشه نسبت بازی کردن که در این صورت هر بازی ای که می کنه باهاش حال کنه. منم وقتی 15 سالم بود هر گیرم میومد بازی میکردم و کلی حالشو میبردم. الان که 25 شدم دیدم نسبت به بازیها تغییر کرده و از بازیهای تکراری متنفرم. واقعیت رو باید پذیرفت که شماره دوم هم فقط یه تکرار بود. ایا کسی هست که هم نظر من باشه در مورد تکراری بودن شماره ی دوم؟

شماره ی اول که یه تجربه ی نو بود ولی در مورد شماره ی 2 حرفت رو قبول دارم که بسیار شبیه شماره ی 1 بود ولی حرف من اینه شما تو پست های قبلیت همون طور که توضیح دادم خیلی با اطمینان میگفتین که شماره ی 3 هم تکراریه در صورتی که اصلا این طور نیست یعنی ممکنه باشه ولی حداقل هنوز چیزی مشخص نیست تا وقتی که اطلاعات بیشتری از بازی بیرون بیاد که با توجه به تاخیرهایی که بازی خورد حداقل من رو که خیلی امیدوار کرد که geow 3 یه بازیه عالی از اب در بیاد...
در ضمن ممنون که منظور من رو فهمیدین چون تو این پست اخری حرف های قبلیتون رو اصلاح کردین

شما تکراری بودن رو تو چه چیزی میبینی ؟ گیم پلی یا گرافیک ؟ در مورد گیم پلی وقتی یک استدیو المان های موفق رو بکار میگیره و در همین راستا با توجه تعریف و تمجید گیمر ها و منتقدین رو به رو میشه دلیلی نداره ریسک کنه و دست به عمل ساختار شکنانه ای بزنه (هرچند که نوآوری های گیم پلی هم توی نسخه دوم کاملاً محصوص بود), در مورد گرافیک هم شاید الان زیاد به چشم نیاد اما قطعاً در سال 2008 بهترین یا یکی از بهترین ها بود.

به هرحال تا جائی که اطلاع دارم و طبق مشاهدات، گیرز 3 یکی از مدعیان سال جاری هست که انتظار زیادی هم با توجه به سابقه نسخه های قبلی (GeoW - 94/100 , GeOW 2 -93/100) ازش میره.

یعنی هر کی که از شماره 2 این بازی خیلی خوشش اومده 15 سالشه و شما که خوشت نیومده و خیلی ناقدانه به بازی نگاه کردی 25 سالته؟؟؟؟/:)

من خودم 22 سالمه ولی در کل این حرف شما بسیار حرف زشتیه شما تو فرومی داری صحبت می کنی که از هر قشر و سنی ادم میان توش تو همچین قشری اگه بخوای خودتو داناتر از بقیه یا سن بالاتر از بقیه نشون بدی(یعنی به رخ بکشی) همه از حرفت بدشون میاد که هیچ حالشون هم بهم میخوره...... .

+

این بازی شماره دومش درسته ادامه دهنده راه شماره 1 بود ولی کاملا موفق بود و از هر لحاظ عالی بود......

امتیازای متا رو که دوستمون گذاشتن ......اگه امتیازی گیم رنگینگز رو هم نگاه کنی که می بینی اختلاف در حد صدم بین دو شماره و این یعنی اینکه بازی کیفیت شماره اول خودش رو کاملا حفظ کرده........ .(کاری که 90 درصد بازهای این نسل نتونستن بکنن)

در نتیجه بگو به نظر من تکراریه و بزرگ نیس چون نظر منتقدا هم مخالف نظر شماس..... .

+

یکی هم اینکه شما کلا با گیرز مشکل داری......تو اون تاپیک گرافیک انریل هم گفتی که این بازی گرافیکش هیچ حرفی واسه گفتن نداشت و بعد عکساشو واست گذاشتن و دیدی چه خبره...... .

=========

من نمیدونم چرا وقتی موضوع به گیرز میرسه میشه تکراری و 1.3 ولی وقتی پای بازیهای دیگه باشه(که دیگه نمیگم دعوا راه نیفته) میشه انقلاب و تحول و بدهکاری به سبک و..... .

.
.
.

این بحث تکراری بودن اصلا منطقی نیست ... خب هر بازی یه سبک خاص خودش رو داره ، اگه قرار باشه نسخه های بعدی از یک عنوان کلا زیر و رو بشه که دیگه اسم اون رو هم باید تغییر بدن ... حالا یه سری بازیها هستند که توی اولین نسخه ضعف هایی دارن که در نسخه های بعدی جبران میشه و اختلاف زیاد میشه ( نمونش Uncharted که جا برای پیشرفت زیاد داشت ) ولی مثلا GeOW نسخه اولش واقعا کامل و بدون نقص بود و نمیشد خیلی کار خاصی کرد ، به هر حال بازی همون GeOW ه و توی یک نسل داره منتشر میشه .
ضمن اینکه من مطمئن هستم اختلاف 3 با 2 از اختلاف 2 با 1 بیشتر خواهد بود چون هم زمان بیشتری داشتن و هم تجربه بیشتری ...
از اونطرف هم مطمئن هستم به هیچ وجه اختلاف U2 و U1 رو در U3 نخواهیم دید ، ولی این باعث نمیشه که بگم U3 تکراری ه یا موفق نمیشه یا ...

• Like
Reactions: 54M113 and SLASH1

من هم نظرت میشوم دوستم >:d< به اینها گفتم همینها را ولی گوش نکردند و همیشان همینجوری اند /:)

مثلا KZ3 چه تغییراتی داشت که گیرز نداشت؟!
رنگ بندی عوض کرد و melee attack جدید و کنترلش رو بهتر کرد! :| داستانشم که منو که دیگه فنش بودم در حد چی! ناامید کرد! :|
گیرز هم رنگبندی عوض کرد و melee attack جدید گذاشت (شماره 2شو میگم) و کنترلش هم که عیبی نداشت! :|
-----------------------------------------------------------------------------------------------
جناب JJ-Thomson با توجه به امضاتون! میشه شما نظر تخصصی تون رو بگید ما هم مستفیض شیم؟!
شما اصلا KZ2 و KZ3 رو بازی کردید؟!
من 8 بازی KZ2 رو رفتم! و دیشبم اولین دفعه KZ3 رو رفتم که اینارو میگم!
شما که کنسولش رو هم ندارید (ظاهرا) چه جوری نظر تخصصی می دین خدا عالمه! :|

آخرین ویرایش:

الان سری halo جزو موفق ترین بازی های تاریخ چه از لحاظ آمار چه از لحاظ فروش ،به نظرت تو هر شماره خیلی تفاوت داشته؟؟؟
یا killzone 3 نسبت به killzone 2 خیلی تغییر کرده ؟؟؟؟

وقتی بازی رو تغییر میدن مثل SC Conviction میگن ما با همون قدیمی حال میکردیم ، وقتی تغییر نمیدن میگن چرا تغییر ندادی:d

حداقل میخواین بهونه بیارین یه چی بگین که با عقل و منطق جور در بیاد.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or