یک چیزی که دقت نکردین ظاهرا لقت زدنه! انیا تو عکس اول یه لقت تو شیلک لوکاسته ول کرده یعنی احتمال این هست که لقت زدن مثله Bulletstorm هم به بازی اضافه شده باشه؟!؟!؟
خیلی دوست دارم صحنه های احساسی مارکوس و آنیا رو توی میدون جنگ ببینم...
ببینم اصلا صحنه احساسی دارن یا مارکوس همچنان اینه سنگ میمونه:d

اگه شماره یک یادت باشه نگاههای مارکوس به انیا یه جور خاصی بود.تا حالا ویدئو از بازی ندیدی..!؟ این لگد خیلی وقت پیش معرفی شد..:d تو نسخه های قبلیم به عنوان دربازکن استفاده میشد..
با توجه به دو نسخه قبلی ... عمــــــــــــراً..
فوقش مارکوس رو با اسم کوچیک صدا کنه..![]()
ببین چه بدبختی گیر کردیم تو بازهای دیگه تا تقی به توقی میخوره "بــــــــــلـــه" ولی ما باید اینجا دنبال نگاه طرف بگردیم:dاگه شماره یک یادت باشه نگاههای مارکوس به انیا یه جور خاصی بود.
از اون موقع حس میکردم یه اتفاقی شاید بین این دو تا بیوفته!:d
صحنه ی آخر 2 هم بود دیگه مارکوس هر چی زور زد تو هلیکوپتر نتونست ارتباط برقرار کنه بعد از اونطرف آنیا تو یه هلیکوپتر دیگه بود اومدن کنار هلیکوپتر اینا واسه مارکوس... :d دیگه اون حرکت دستش گویای همه چی بود :dببین چه بدبختی گیر کردیم تو بازهای دیگه تا تقی به توقی میخوره "بــــــــــلـــه" ولی ما باید اینجا دنبال نگاه طرف بگردیم:d
بدبختی تو این نسخه یکی دوتا زن دیگه هم هست که سرنوشت نا معلومی دارن..:d
منم منتظرم!همه ی بار احساسی سری تا اینجا رو دوشه دام بوده.حالا که زنش مرده و با توجه به اون یه تیکه ی احساسیی که مارکوس آخر نسخه ی دوم اومد,می شه انتظار داشت بالاخره مارکوس ها شکاف برداره!:dخیلی دوست دارم صحنه های احساسی مارکوس و آنیا رو توی میدون جنگ ببینم...
ببینم اصلا صحنه احساسی دارن یا مارکوس همچنان اینه سنگ میمونه:d
تا حالا ویدئو از بازی ندیدی..!؟ این لگد خیلی وقت پیش معرفی شد..:d تو نسخه های قبلیم به عنوان دربازکن استفاده میشد..![]()
یعنی بالاخره میشه یا نمیشه؟:dلگد یا حالا Kicking:d اگر توی Combat ـه بازی گنجونده بشه یه مقدار گیم پلی رو حالا نوب پسند یا شایدم Fun میکنه مثله بُلت استورم و از هیجان بازی کاسته میشهاون صحنه مربوط به کات سینهای بازیه که آنیا لگد زده.
در کل Kicking قبلا هم توی بازی بود و کماکان هم هست. مثلا برای باز کردن بعضی درها ولی نه به عنوان Finisher.
به هر حال دام هم باید یه روز ریشو پشمو بزنه...:dبدبختی تو این نسخه یکی دوتا زن دیگه هم هست که سرنوشت نا معلومی دارن..
مارکوس ها شکاف برداره!:d
:dفوقش؟پس امیدی نیست!من فکر کردم بچه این زوج وحشی رو توی این شماره میبینیم:dبا توجه به دو نسخه قبلی ... عمــــــــــــراً..
فوقش مارکوس رو با اسم کوچیک صدا کنه..![]()