تصاویر بازی Gears of War 3

Darkkahn

کاربر سایت
32rw4e5h2m4iiqz3d6qy.png

Publisher : Microsoft Game Studios
Developer : Epic Games
Platform : XBox 360
Release Date : April 2011

تصاویر منتشر شده از بازی فعلا کم هستند. در April 12 یک Debut Trailer از بازی منتشر خواهد شد، برای دیدن GamePlay باید تا ماه June صبر کنیم.

یک چیزی که دقت نکردین ظاهرا لقت زدنه! انیا تو عکس اول یه لقت تو شیلک لوکاسته ول کرده یعنی احتمال این هست که لقت زدن مثله Bulletstorm هم به بازی اضافه شده باشه؟!؟!؟

تا حالا ویدئو از بازی ندیدی..!؟ این لگد خیلی وقت پیش معرفی شد..:d تو نسخه های قبلیم به عنوان دربازکن استفاده میشد..

خیلی دوست دارم صحنه های احساسی مارکوس و آنیا رو توی میدون جنگ ببینم...
ببینم اصلا صحنه احساسی دارن یا مارکوس همچنان اینه سنگ میمونه:d

با توجه به دو نسخه قبلی ... عمــــــــــــراً..

فوقش مارکوس رو با اسم کوچیک صدا کنه..:x

تا حالا ویدئو از بازی ندیدی..!؟ این لگد خیلی وقت پیش معرفی شد..:d تو نسخه های قبلیم به عنوان دربازکن استفاده میشد..

اگه شماره یک یادت باشه نگاههای مارکوس به انیا یه جور خاصی بود.
از اون موقع حس میکردم یه اتفاقی شاید بین این دو تا بیوفته!:d

• Like
Reactions: Terova
از اون موقع حس میکردم یه اتفاقی شاید بین این دو تا بیوفته!:d
ببین چه بدبختی گیر کردیم تو بازهای دیگه تا تقی به توقی میخوره "بــــــــــلـــه" ولی ما باید اینجا دنبال نگاه طرف بگردیم:d

بدبختی تو این نسخه یکی دوتا زن دیگه هم هست که سرنوشت نا معلومی دارن..:d

:d
ببین چه بدبختی گیر کردیم تو بازهای دیگه تا تقی به توقی میخوره "بــــــــــلـــه" ولی ما باید اینجا دنبال نگاه طرف بگردیم:d

بدبختی تو این نسخه یکی دوتا زن دیگه هم هست که سرنوشت نا معلومی دارن..:d
صحنه ی آخر 2 هم بود دیگه مارکوس هر چی زور زد تو هلیکوپتر نتونست ارتباط برقرار کنه بعد از اونطرف آنیا تو یه هلیکوپتر دیگه بود اومدن کنار هلیکوپتر اینا واسه مارکوس... :d دیگه اون حرکت دستش گویای همه چی بود :d

خیلی دوست دارم صحنه های احساسی مارکوس و آنیا رو توی میدون جنگ ببینم...
ببینم اصلا صحنه احساسی دارن یا مارکوس همچنان اینه سنگ میمونه:d
منم منتظرم!همه ی بار احساسی سری تا اینجا رو دوشه دام بوده.حالا که زنش مرده و با توجه به اون یه تیکه ی احساسیی که مارکوس آخر نسخه ی دوم اومد,می شه انتظار داشت بالاخره مارکوس ها شکاف برداره!:d

تا حالا ویدئو از بازی ندیدی..!؟ این لگد خیلی وقت پیش معرفی شد..:d تو نسخه های قبلیم به عنوان دربازکن استفاده میشد..:x
اون صحنه مربوط به کات سین‌های بازیه که آنیا لگد زده.
در کل Kicking قبلا هم توی بازی بود و کماکان هم هست. مثلا برای باز کردن بعضی درها ولی نه به عنوان Finisher.
یعنی بالاخره میشه یا نمیشه؟:dلگد یا حالا Kicking:d اگر توی Combat ـه بازی گنجونده بشه یه مقدار گیم پلی رو حالا نوب پسند یا شایدم Fun میکنه مثله بُلت استورم و از هیجان بازی کاسته میشه
به نظرم همون کات سین ـه:d
بدبختی تو این نسخه یکی دوتا زن دیگه هم هست که سرنوشت نا معلومی دارن..
به هر حال دام هم باید یه روز ریشو پشمو بزنه...:d
مارکوس ها شکاف برداره!:d
:|:d

فوقش؟پس امیدی نیست!من فکر کردم بچه این زوج وحشی رو توی این شماره میبینیم:d
_____
تاپیک رسما شیفت شد به دفتر ازدواج و طلاق... خواهش میکنم رعایت کنیم:d

تو شماره های قبلیش این لگد زدن فقط واسه بازی کردن دری چیزی بود ولی تو این شماره تو گیم پلی بازی هم هست ولی فکر میکنم نه این طور که وایسی یه گوشه هی لگد بزنی ملت :دی این طوریه که وقتی مثلا یکی از دشمن ها رو میگری از پشت میتونی واسه کشتنش از لگد استفاده کنی ! یه جورایی finisher ش هست ! تو یکی از تریلر ها مارکوس یکی رو از پشت گرفت یه بمب گزاشت روش یه لگد زد بهش پرتش کرد طرف دشمن ها و بمبه ترکید بینشون...

به نظر من این لگد زدن رو به صورت QTE میزارن تو بازی . یعنی وقتی میای فینیشر بزنی رو یه یارو یهو بیاد بزن X تا لگد بزنه اگه نزنی مثلا طرف با بمب کنارت میمونه باید خودت فرار کنی . :دی

• Like
Reactions: hosein me
وقتی طرف دون میشه میایی بالای سرش A رو میزنی که طرف رو میگیره بغل اگر A رو دوباره بزنی ولش میکنه و طرف دیگه مرده اگر هم X رو بزنی گردنش رو میشکنه و تو نسخه 3 با زدن یک دکمه نارنجک میچسبونه پشت طرف و یک لگد هم میزن پشتش

این ویدئو رو که خدوم جدا کردم ببینید..

لینک ویدئو با حجم 4 MB

وقتی طرف دون میشه

چی میشه ؟ :d

الان نگاه منم به Anya یه جور دیگست . شخصیت دوست داشتنی داره کلا . Faceـه بسیار مصمم و جذابی هم داره :d

• Like
Reactions: Terova

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or