emperor 69 Killer کاربر سایت May 24, 2010 #20 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
Loghman زمان تنها چیزیست که به عدالت بین همه تقسیم شده است کاربر سایت May 24, 2010 #21 عکساش خیلی باحاله بخصوص وقتی که اون ربات بزرگه دنبالمونه چه حالی بده فرار کردن تو اون شرایط پوشش گیاهیش که کل ساختمانهارو گرفته واقعا جالبه
عکساش خیلی باحاله بخصوص وقتی که اون ربات بزرگه دنبالمونه چه حالی بده فرار کردن تو اون شرایط پوشش گیاهیش که کل ساختمانهارو گرفته واقعا جالبه
P Perspective کاربر سایت May 25, 2010 #22 جَوِ بازی چقدر شبیه به HS به نظر میرسه... ما که سر از نوعِ تمدنِ بازی های NT در نیووردیم ...
keivan_depp کاربر سایت Jun 16, 2010 #27 نوشته شده توسط Cloud Strife: خدا کنه این بازی هیچ ربطی به HS نداشته باشه چون همونطور که همه میدونن من از این بازی بدم میاد!:biggrin1: بیشتر... ولی من عاشق Heavenly Sword م...:dخدا کنه دنبالش ساخته شه...
نوشته شده توسط Cloud Strife: خدا کنه این بازی هیچ ربطی به HS نداشته باشه چون همونطور که همه میدونن من از این بازی بدم میاد!:biggrin1: بیشتر... ولی من عاشق Heavenly Sword م...:dخدا کنه دنبالش ساخته شه...