Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Dec 8, 2011 #1 تصاویر بازی Dead or Alive 5 منتشر که در زیر شاهد ان هستید ؛ در تصاویر دو شخصیت Ayane, و Hitomi حضور دارند . بازی در سال 2012 برای 360,PS3 منتشر میشود .
تصاویر بازی Dead or Alive 5 منتشر که در زیر شاهد ان هستید ؛ در تصاویر دو شخصیت Ayane, و Hitomi حضور دارند . بازی در سال 2012 برای 360,PS3 منتشر میشود .
Fratos کاربر سایت Dec 8, 2011 #2 یک مقدار صورت کرکترها رو واقعیتر از اون چیزی که قبلان بودن طراحی کردن. عالی شده: به عنوان طرفدار DOA از این تغییر استقابل میکنم. پ.ن. Hitomi-chan ام محبوبترین کرکتر Female ـه Dead or Alive ـه واسه من . پ.ن2. عکس بهتری نتونستم از DOA 4 گیر بیارم که صورتش رو کامل نشون بده .
یک مقدار صورت کرکترها رو واقعیتر از اون چیزی که قبلان بودن طراحی کردن. عالی شده: به عنوان طرفدار DOA از این تغییر استقابل میکنم. پ.ن. Hitomi-chan ام محبوبترین کرکتر Female ـه Dead or Alive ـه واسه من . پ.ن2. عکس بهتری نتونستم از DOA 4 گیر بیارم که صورتش رو کامل نشون بده .
Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Dec 14, 2011 #6 به به بسیار عالی فقط چار همش دارن بر و بچه های NG رو لت و پار میکنن ( اونم چی ! ریو جان و آیانه )یه بار هم حداقل برعکس
به به بسیار عالی فقط چار همش دارن بر و بچه های NG رو لت و پار میکنن ( اونم چی ! ریو جان و آیانه )یه بار هم حداقل برعکس
s.1 کاربر سایت Dec 14, 2011 #7 شماره چهارمش هنوزم از همه ی فایتینگ ها زیبا تره امید است اینم خوب بشه ای جون من:d
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jan 22, 2012 #9 [h=2]New Dead or Alive 5 scan[/h]
Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Jan 23, 2012 #10 ای ول ! هر روز سخت تر از دیروز ! (صبر رو میگم ) Spoiler پ.ن : فرهاد دمت گرم چند وقتی توی بخش تصاویر هر بازی ای مورد علاقمه تو عکس های جدیدش رو گذاشتی
ای ول ! هر روز سخت تر از دیروز ! (صبر رو میگم ) Spoiler پ.ن : فرهاد دمت گرم چند وقتی توی بخش تصاویر هر بازی ای مورد علاقمه تو عکس های جدیدش رو گذاشتی
Click4u کاربر سایت Feb 18, 2012 #14 مرسی از تصاویر ببخشید یه سوال دارم که اینجا مطرحش میکنم این بازی ربای PC هم موجوده؟
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Feb 18, 2012 #15 نوشته شده توسط Click4u: مرسی از تصاویر ببخشید یه سوال دارم که اینجا مطرحش میکنم این بازی ربای PC هم موجوده؟ بیشتر... خواهش میکنم. نه بازی فقط برای 360 و PS3 هست. تاریخ عرضه هم مشخص نیست
نوشته شده توسط Click4u: مرسی از تصاویر ببخشید یه سوال دارم که اینجا مطرحش میکنم این بازی ربای PC هم موجوده؟ بیشتر... خواهش میکنم. نه بازی فقط برای 360 و PS3 هست. تاریخ عرضه هم مشخص نیست