خاک بر سرم! سوتی تاریخی دادم
!!!
آخه میدونی ، تو Vg247 دیشب دیدم خبرش رو که آکیرا هم از VF مهمان این DOA هست ، عکس تیتر کاسومی بود! من رو گمراه کرد در واقع ، اسم شخصیتهای VF هم به کل یادم رفته بود
!
از طرفی کاسومی هم تو DOA های قبلی اصلا این جوری نبود . بابت این اطلاع رسانی اشتباه عذر میخوام .

شیطونه میگه یه عکس از کاسومی بذارم سایت فیـــلـــتر شه هابرو بمیر من که بندرت فایتینگ بازی می کنم kasumi رو شناختم بعد تو که مثلا فن سری هستی نمی شناسیش! برو خودت رو از بالا پشتمون خونتون بنداز پایین بخاطر این سوتیت بی عرضه

دیگه قیافش هرچقدر هم عوض شده باشه( که بازم چندان تغییر نکرده) بازم لباسش تابلو بودنمی تونی این سوتی رو توجیه کنی پس بازم برو خودت رو تو آب حوض خونتون خفه کن![]()
![]()
کیواااااااان. یعنی مرگ بر تو!!!! مثل این میمونه من وسکر رو نتونم بشناسم. آخه چرا؟!!!![]()
با تشکر
آره خودم هم ازین قضیه عذاب وجدان دارم که ساخته دست استاااااااد Yu Suzuki رو کم بازی کردميعني واقعا يكي از بهترين Fighting هاي نسل رو فقط 3 ساعت بازي كردي؟!!!:d
! لول آره خودم هم ازین قضیه عذاب وجدان دارم که ساخته دست استاااااااد Yu Suzuki رو کم بازی کردم! لول
!
خیلی خشک و مقرراتیه این فایتینگ به سلیقه من نمیخونه! انقدر DoA بازی کردم اصلا وقت هیچ فایتین گ دیگه ای رو نداشتم دیگه .