تصاویر بازی Dead or Alive 5

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

AyanevsHitomi02_thumb.jpg

تصاویر بازی Dead or Alive 5 منتشر که در زیر شاهد ان هستید ؛ در تصاویر دو شخصیت Ayane, و Hitomi حضور دارند . بازی در سال 2012 برای 360,PS3 منتشر میشود .

AyanevsHitomi01_thumb.jpg

این خانمی که با لباس آبی و موهای قهوه ای مشاهده میکنید ، از سری Virtua Fighter مهمون هستن و اسمشون هم Akira ـه . بر وزن Akiba :دی !
کیوان شخصیت Akira Yuki که نماد سری Virtua Fighter هم هست اینه:

الان Kasumi که از شماره اول DOA بوده شد شخصیت مهمان :d

کیوان شخصیت Akira Yuki که نماد سری Virtua Fighter هم هست اینه:

الان Kasumi که از شماره اول DOA بوده شد شخصیت مهمان :d

خاک بر سرم :دی ! سوتی تاریخی دادم :دی !!!
آخه میدونی ، تو Vg247 دیشب دیدم خبرش رو که آکیرا هم از VF مهمان این DOA هست ، عکس تیتر کاسومی بود :دی ! من رو گمراه کرد در واقع ، اسم شخصیتهای VF هم به کل یادم رفته بود :دی !
از طرفی کاسومی هم تو DOA های قبلی اصلا این جوری نبود . بابت این اطلاع رسانی اشتباه عذر میخوام .

خاک بر سرم :دی ! سوتی تاریخی دادم :دی !!!
آخه میدونی ، تو Vg247 دیشب دیدم خبرش رو که آکیرا هم از VF مهمان این DOA هست ، عکس تیتر کاسومی بود :دی ! من رو گمراه کرد در واقع ، اسم شخصیتهای VF هم به کل یادم رفته بود :دی !
از طرفی کاسومی هم تو DOA های قبلی اصلا این جوری نبود . بابت این اطلاع رسانی اشتباه عذر میخوام .

برو بمیر من که بندرت فایتینگ بازی می کنم kasumi رو شناختم بعد تو که مثلا فن سری هستی نمی شناسیش! برو خودت رو از بالا پشتمون خونتون بنداز پایین بخاطر این سوتیت بی عرضه :|
:دی

برو بمیر من که بندرت فایتینگ بازی می کنم kasumi رو شناختم بعد تو که مثلا فن سری هستی نمی شناسیش! برو خودت رو از بالا پشتمون خونتون بنداز پایین بخاطر این سوتیت بی عرضه :|
:دی
شیطونه میگه یه عکس از کاسومی بذارم سایت فیـــلـــتر شه ها :|:دی !
کاسومی توی دوئا قبلیا ، این شکلی نبود مرتیکه :|:دی !
دیگه قیافش هرچقدر هم عوض شده باشه( که بازم چندان تغییر نکرده) بازم لباسش تابلو بود
yahoo_22.gif
نمی تونی این سوتی رو توجیه کنی پس بازم برو خودت رو تو آب حوض خونتون خفه کن
doad-kasumi1.jpg

من به لباسش توجه تکردم و فقط به تیتر و عکس 247 یه نگاه انداختم
yahoo_29.gif
.
علی ای یحال تو بُردی ممد .
کیواااااااان. یعنی مرگ بر تو!!!! مثل این میمونه من وسکر رو نتونم بشناسم. آخه چرا؟!!!
biggrin1.gif

یکی نیست این دو تا تحریریه رو بزنه بن کنه ؟اسپمستان شد اینجا :-/ با تشکر :):دی !

آخرین ویرایش:
دیگه قیافش هرچقدر هم عوض شده باشه( که بازم چندان تغییر نکرده) بازم لباسش تابلو بود :| نمی تونی این سوتی رو توجیه کنی پس بازم برو خودت رو تو آب حوض خونتون خفه کن
doad-kasumi1.jpg

[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #ffffff, align: center"]
12-03-2012[/TD]
12-03-2012[/TD]
12-03-2012[/TD]
12-03-2012[/TD]

12-03-2012[/TD]
12-03-2012[/TD]

کیوان یعنی واقعا برو بمیر!:دی

تو چجوری DoA بازی کردی که کاسومی رو نمیشناسی؟:دی اصلا کاسومی به جهنم، چجوری روت شد آکیرا رو نشناسی؟:دی

خالی نبند اشتباه کردی و اینا!:دی سوتیت خفن تر از این حرف هاست!:دی عمرا کاسومی و آکیرا رو نمیشناسی!:دی

این عکس DOA 4 کاسومی :
tf3g6k96ute0p9re7du2.png
این یکی DOA Ultimate کاسومی :
vwkiw2wjso3utkl6f95.jpg
این هم عکسی که تیتر vg247 زده (Readـه عملا":دی!) :
qc4dwsgc3nuqdcxk0.png
===
اولا کاسومی نسبت به قبل خیلی تغییر کرده ، منم تیتر vg247 رو دیدم به اشتباه افتادم ؛ وگر نه اگه دقت میکردم از لباسش هم معلوم بود ؛ ضمن این که من کلا روی هم 3 ساعت هم Virtua Fighter بازی نکردم ، اسم هیچ کدوم از شخصیت هش هم یادم نیست و نمیناسمشون :دی !
حالا دیگه جمع کنید برید تا اون روی سگم رو بالا نیاوردید :دی !

کیوان یعنی واقعا برو بمیر!:biggrin1: [2]

يعني واقعا يكي از بهترين Fighting هاي نسل رو فقط 3 ساعت بازي كردي؟!!!:d

در ضمن ظاهرا اعلام كردن Akira تنها شخصيت مهمان نيست و احتمالا يكي دوتا ديگه از شخصيت هاي Virtua Fighter هستن تو بازي كه ظاهرا نگه داشتن واسه سوپرايز:d

يعني واقعا يكي از بهترين Fighting هاي نسل رو فقط 3 ساعت بازي كردي؟!!!:d
آره خودم هم ازین قضیه عذاب وجدان دارم که ساخته دست استاااااااد Yu Suzuki رو کم بازی کردم:( ! لول :دی !
خیلی خشک و مقرراتیه این فایتینگ به سلیقه من نمیخونه :دی ! انقدر DoA بازی کردم اصلا وقت هیچ فایتین گ دیگه ای رو نداشتم دیگه .

آره خودم هم ازین قضیه عذاب وجدان دارم که ساخته دست استاااااااد Yu Suzuki رو کم بازی کردم:( ! لول :دی !
خیلی خشک و مقرراتیه این فایتینگ به سلیقه من نمیخونه :دی ! انقدر DoA بازی کردم اصلا وقت هیچ فایتین گ دیگه ای رو نداشتم دیگه .

عوضش DOA هم دهن سرويس كن ترين بازي فايتينگ اين نسله.دهن آدم سرويس ميكنه Achievement نميده :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or