اون چیزی که تو E3 نشون دادند هم نسخه PC بود، نه کنسول! روی PC داشت با دسته 360 بازی می کرد.یعنی اون gameplayیی که در E3 2010 از نسخه ی 360ش به نمایش در اومد CGبود؟
این پست برای شما مناسب تره!:d
اون چیزی که تو E3 نشون دادند هم نسخه PC بود، نه کنسول! روی PC داشت با دسته 360 بازی می کرد.
تنها گیم پلی که از کنسول ها تا حالا پخش شده همونی است که GTTV چند ماه قبل از E3 نشون داد (که پر از Screen Tearing و کدر بودن بافت ها و تصویر بود).
کلا انتظار آن چنانی از Crysis 2 کنسولی نداشته باشید. چند ماهه یرلی داره کنسول ها رو به فحش میکشهمن از همون موقع فهمیدم که کار خاصی نمیتونن رو کنسول انجام بدن!
اینجوریام نبودبابا ول کنید.این بازی با اون گرافیک عظیمش روی pc ارزش نگاه کردن نداشت حالا چه برسه به این گرافیک متوسط....بر فرض که بهترین گرافیک تاریخو داشته باشه ولی گیم پلی نداره.
با این عکس هم مشخص شد زیادی هارت و پورت میکردن

:dاون چیزی که تو E3 نشون دادند هم نسخه PC بود، نه کنسول! روی PC داشت با دسته 360 بازی می کرد.
تنها گیم پلی که از کنسول ها تا حالا پخش شده همونی است که GTTV چند ماه قبل از E3 نشون داد (که پر از Screen Tearing و کدر بودن بافت ها و تصویر بود:biggrin1.
کلا انتظار آن چنانی از Crysis 2 کنسولی نداشته باشید. چند ماهه یرلی داره کنسول ها رو به فحش میکشه:biggrin1: من از همون موقع فهمیدم که کار خاصی نمیتونن رو کنسول انجام بدن!
اتفاقا گیم پلی فوقوالعاده ای داشت ولی بر فرض این که شماره اول کسل کننده بود،شما برو یه دوتا دمو از گیم پلی شماره دوم ببین بعد بیا اینطوری نظر بده.هرچند که اگه بخوای با عینک غرض به بازی نگاه کنی برات هیچ فرقی نمیکنه.بابا ول کنید.این بازی با اون گرافیک عظیمش روی pc ارزش نگاه کردن نداشت حالا چه برسه به این گرافیک متوسط....بر فرض که بهترین گرافیک تاریخو داشته باشه ولی گیم پلی نداره.
با این عکس هم مشخص شد زیادی هارت و پورت میکردن
برای e3 نسخه pcبود که فقط داشتن با گیمپد 360 بازی میکردن(وقتی گیمپد 360 رو به Pc وصل کنی، بازی خودشو با اون گیمپد هماهنگ میکنه و درنتیجه دکمه های 360 رو نشون میده)شرمنده بابی جان ولی اونی رو که تو E3 نشون داده مربط به نسخه 360 بود.....چون اولا من جایی نخوندم و ندیدم که گفته باشن اون مربوط به نسخه PC بوده در ثانی تمامی دکمه هایی که روی صفحه نمایش میداد مربوط به دسته 360 بوده و من بازی رو ندیدم PC که با استفاده از دسته 360 عکس کلیدهاش مثل خود 360 بشه....تازه اگر انو رو هم بگیریم که مربوط به 360 نبود ولی تریلری که چند وقت پیش از بخش مولتی نشون دادن مربوط به 360 بود......![]()
لطف بفرما لینکی که میگی گفتن اون مربوط به نسخه 360 نبود رو بده تا ما هم اگاه بشیم.....در ضمن دوست عزیز terova لینکی رو که خودشون از مصاحبه با Cevat Yerli و نظرش در مورد اولین نمایش بازی رو 360 ترجمه کردن رو گذاشتن........ اینملینک اصلیش اینم لینک اصلیشلطفا اگر مدرک معتبری دارید حرف بزنید نه اینکه تا یکی یه چیزی گفت بقیه هم همونه هی تکرار کنن.اتفاقا گیم پلی فوقوالعاده ای داشت ولی بر فرض این که شماره اول کسل کننده بود،شما برو یه دوتا دمو از گیم پلی شماره دوم ببین بعد بیا اینطوری نظر بده.هرچند که اگه بخوای با عینک غرض به بازی نگاه کنی برات هیچ فرقی نمیکنه.
برای e3 نسخه pcبود که فقط داشتن با گیمپد 360 بازی میکردن(وقتی گیمپد 360 رو به Pc وصل کنی، بازی خودشو با اون گیمپد هماهنگ میکنه و درنتیجه دکمه های 360 رو نشون میده)
من پیگیر تمام اخبارش بودم توی چندین سایت مختلف، کسایی که تو e3 حضور داشتن تایید کردن که کرایتک نسخه Pc رو به نمایش گذاشته بوده.
به هرحال نسخه Pc از هر لحاظ میترکونه...
من خودم نسخه یک رو بازی کردم حالم به هم خورد و به امید اینکه شماره دو جالب باشه بازی رو گرفتم بازم حالم به هم خورد هیچ غرض و خصومتی هم با بازی ندارم و نظر شخصیمو گفتم.اتفاقا گیم پلی فوقوالعاده ای داشت ولی بر فرض این که شماره اول کسل کننده بود،شما برو یه دوتا دمو از گیم پلی شماره دوم ببین بعد بیا اینطوری نظر بده.هرچند که اگه بخوای با عینک غرض به بازی نگاه کنی برات هیچ فرقی نمیکنه.
تو این مصاحبه تا اونجایی که من خوندم هیچ حرفی از اینکه نمایش e3 مربوط به نسخه 360 بود رو نگفته.لطف بفرما لینکی که میگی گفتن اون مربوط به نسخه 360 نبود رو بده تا ما هم اگاه بشیم.....در ضمن دوست عزیز terova لینکی رو که خودشون از مصاحبه با Cevat Yerli و نظرش در مورد اولین نمایش بازی رو 360 ترجمه کردن رو گذاشتن........ اینملینک اصلیش اینم لینک اصلیشلطفا اگر مدرک معتبری دارید حرف بزنید نه اینکه تا یکی یه چیزی گفت بقیه هم همونه هی تکرار کنن.![]()
شماره دوم هنوز نیومده برادر! ایشالا چند ماه دیگه به صحت حرفت پی میبریم!من خودم نسخه یک رو بازی کردم حالم به هم خورد و به امید اینکه شماره دو جالب باشه بازی رو گرفتم بازم حالم به هم خورد هیچ غرض و خصومتی هم با بازی ندارم و نظر شخصیمو گفتم.
من خودم نسخه یک رو بازی کردم حالم به هم خورد و به امید اینکه شماره دو جالب باشه بازی رو گرفتم بازم حالم به هم خورد هیچ غرض و خصومتی هم با بازی ندارم و نظر شخصیمو گفتم.

)من خودم نسخه یک رو بازی کردم حالم به هم خورد و به امید اینکه شماره دو جالب باشه بازی رو گرفتم بازم حالم به هم خورد هیچ غرض و خصومتی هم با بازی ندارم و نظر شخصیمو گفتم.
بابا بیخیال شماره 2 فوق العاده هیجان انگیز شده به لطف وارد شدن به فضای شهری :d این گلوله های به در و دیوار و زمین میخوره آدم جیگرش حال میاد :d

هيچ منبع رسمي معتبري نگفته اين موضوع رو. ولي تو اين تاپيك از فروم خود Crysis يه سري منبع و نقل قول ها قرار داده شده.لطف بفرما لینکی که میگی گفتن اون مربوط به نسخه 360 نبود رو بده تا ما هم اگاه بشیم.....در ضمن دوست عزیز terova لینکی رو که خودشون از مصاحبه با Cevat Yerli و نظرش در مورد اولین نمایش بازی رو 360 ترجمه کردن رو گذاشتن........ اینملینک اصلیش اینم لینک اصلیشلطفا اگر مدرک معتبری دارید حرف بزنید نه اینکه تا یکی یه چیزی گفت بقیه هم همونه هی تکرار کنن.![]()

منظورت از شماره 2، crysis warhead هست؟من خودم نسخه یک رو بازی کردم حالم به هم خورد و به امید اینکه شماره دو جالب باشه بازی رو گرفتم بازم حالم به هم خورد هیچ غرض و خصومتی هم با بازی ندارم و نظر شخصیمو گفتم.