تصاویر بازی Crysis 2

Activision

کاربر سایت
درود

چهار تا اسکن از مجله PC Gamer مربوط به Crysis 2 اومده بیرون که در زیر میبینید.

برای دریافت سایز بزرگتر بر روی [...] کلیک کنید

p1010010iz5rd%5B2%5D.jpg
...

p1010011bl6d6%5B2%5D.jpg
...

p1010012zu553l%5B2%5D.jpg
...

p1010014vby2d%5B2%5D.jpg
...

اولین عکس بازی Crysis 2 نسخه PS3

Code:
[URL]http://www.gamersmint.com/wp-content/uploads/2010/12/crysis2_ps3_01.jpg[/URL]
اگر فیل هست از عکس زیر استفاده کنید

اگر نسخه کنسولی اینه که گرافیک وکیفیت بافتها و همه چیز نا امید کنندس.این چجوری میخواد روی ps3 با کیلزون3 رقابت کنه . البته رو تریلر بازی نمیشه قضاوت کرد چه برسه به یه اسکرین شات.

البته نسخه ی ps3از نسخه ی کنسولی جداست!:d
اگه نسخه ی xbox360م خراب کنه اونم از نسخه ی کنسولی جداست و باید بریم سراغ wiiوps2و...
نه بی شوخی من کلی امیدوار شده بودم الان ناامید شدم!ولی فکر کنم که این عکس یه موردی داشته باشه!آخه تو همون تریلر e3هم که خیلی ازش گذشته داشتن با xbox360بازی می کردن و گرافیکش 20بود:x

خیلی جالبه همیشه وقتی بعضی از شرکت ها هایپ میکنن اینجا همه همراهشون میشن ولی وقتی بازی میاد تو ذوق همه میخوره این بازی برعکسه هر چی سازنده میگه ما فلان میکنیم ما ..... اینجا همه به خونش تشنه تر میشن ..... این دفعه بیاد و بر عکس بشه مثلا بازی رو کنسول واقعا عالی باشه چه حالی میده :d

همینه آقا جان ، تازه این یه شات از فضای خوش آب و رنگه ... 360 ش هم خیلی بخواد خوب باشه یکی دو ذره از این بهتره ، در کل اتفاق خاصی نمیفته ...
تازه این یه عکسه که خیلی هم هنری گرفته شده ، توی روند بازی این عکس تازه خیلی هم خوبه ... Screen Tearing رو هم یادتون نره .

وقتی کرایتک برای آشنا شدن با تکنولوژی کنسولها تصمیم گرفت استودیو free radical رو خریداری کنه(همون استودیو که عنوان فوق درپیت haze رو ساخت) باید حدس میزدیم حاصل کار چی از آب درمیاد.

جدا نااُمید شدم!ولی یه جای کار میلنگه!نسخه ی 360 که تو E3 داشت اجرا میشد خیلی خیلی بهتر از این بود و نزدیک به شاتهایی بود که تا الان بیرون اومده!ولی این چرا اینجوریه معلوم نیست.
اگه این عکس واقعا از گیم پلی پی اس 3 باشه که هوتوتو!!!
باز هم یه پورت آب دوغ خیاری!
پورتی در کار نیست.
هر سه نسخه همزمان و جدا ساخته میشه.

360 ش هم خیلی بخواد خوب باشه یکی دو ذره از این بهتره ، در کل اتفاق خاصی نمیفته ...
اتفاقاً سازنده ها گفتن بهترین تجربه بازی نسخه PS3 هست حالا دیگه خودت تا تهش برو :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or