تصاویر بازی Command & Conquer: Generals 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

cc1-610x304.jpg

امروز استودیو BioWare پرده از سری جدید بازی خود یعنی Command & Conquer: Generals 2 برداشت که به صورت انحصاری در حال حاظر برای PC در حال ساخت هستش. تصاویر بازی Command & Conquer: Generals 2 را در زیر شاهد هستید .

[h=1]
24357.JPG
[/h] [h=1]
24358.JPG
[/h]

ساخت عنوان Command & Conquer Generals 2 کنسل شد

سری بازیهای استراتژیکی همیشه محبوب بوده و هستند به خصوص اینکه تمی جنگی و پیشرفته داشته باشند که این محبوبیت دو چندان می گردد.عنوان استراتژکی و free two play استودیو Victory Games یعنی Command & Conquer Generals 2 از عناوینی استراتژیکی است که توانست طرفداران بسیاری را بعد از معرفی آن از سوی EA به خود جذب کند اما طبق تیتر خبر این عنوان با توجه به اعلام استودیو Victory Games در وبلاگ رسمی خود ساخت آن کنسل شد و این می تواند خبر بسیار بدی برای طرفدارانش باشد.

ای بابا ! چه خبر بدی ! از قسمت یکش خاطره ها دارم من ..
الان به غیر از فیفا اونم رو ps3 خیلی وقته بازی ئی رو رو pc بازی نکردم .. چندسال میشه نمیدونم .. کاش میومد این .. :/

با سلام خدمت همه کسانی که مثل خود من تا حالا منتظر اومدن جنرال 2 بودن اما حالا خبرش رو شنیدیم که>> این پروژه بزرگ رو EA کنسل کرده!!!!
واقعا اعتبارش رو بین گیمر ها از بین برد این کمپانی

اما من واسه یه چیز دیگه این پست رو دارم مینویسم!!!
اونم اینه که ما میدونیم که نسخه آزمایشی ( آلفا) این بازی ارائه شده بود !

حالا بیاید بگردیم و حداقل اونو پیدا کنیم و بازی کنیم >> لطفا هر کسی هر اطلاعی آورد و داره در همین جا در میان بزاره>> تا ما عاشقان جنرال بی نصیب نمونیم
حداقل نسخه آزمایش اونو لمس کنیم!!
چون واقعا بعد 10 سال امیدی بود در دل استراتژیک باز ها >> اما متاسفانه کنسل شد!

لطفا یه تکونی به خودتون بدید!!!

کار نشد نداره >> همه چیز کیپ و قاچاق میشه >> یه بازی که جای خود داره>> پس منظر جواب هاتون هستم!

به عنوان کسی که 10 سال با جنرال زندگی کردم و برای من بهترین بازی عُمرم محسوب میشه، از این تصمیم EA خوشحالم!
دلیل...
10 سال پیش EA یک گیم پلی زیبائی رو در بازی های استراتژیک پیاده کرد که هنوزم وقتی کسی برای اولین بار جنرال رو بازی می کنه، کامل گیم رو درک می کنه! کاملا گیم رو می فهمه و بازی کردن براش لذت بخش هست! همه چی درست و دقیق و با نظم ساخته شد!
اما، این گیم پلی که من از جنرال 2 دیدم، واقعیتش اون حسی که ZH بهم میداد رو نداشت! شاید به خاطر حساسیت بیش از حد من هست، ولی نمی تونستم قبول کنم این همون جنرال خودمونه!
نمی دونم EA به چه دلیلی این کار رو کرد، اما امیدوارم کَنسل شدن این بازی باعث بشه که روح بازی برگرده!
من حتی حاضرم EA همین بازی ZH رو با کمی تغییر بازسازی کنه و به عنوان نسخه 2 عرضه کنه! به خدا راضی ام...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or