اینا هلی کوپترن مثلا ؟! چقدر شبیه استارکرافت 2 ان !
اینک واقعی نیست . عناصر تخیلی هنوز توش هست .
دست از کین برنیمدارن که .GLA باید باشه
چه ربطی به مد داشت !!؟؟ خداوکیلی تا به حال جنرالز بازی کردی!!؟؟؟؟برو چینو وردار همون لحظه که مینی گانراش از تو سربازخونه میان بیرون با AK47 واست یه جوری F22 های آمریکارو میزنن که با تفنگ ساچمه ای نمیشه گنجیشکو اونطوری زد.چین اینفنتری که دیگه هیچی....جنرالز از اولشم تخیلی نبود، جز یکی دو مورد مثل پارتیکل کنون آمریکااینی هم که شما میگید مال last stand هستش که یه مد fan made بود که برای همون zero hour فنای بازی ساخته بودنش.
چه ربطی به مد داشت !!؟؟ خداوکیلی تا به حال جنرالز بازی کردی!!؟؟؟؟برو چینو وردار همون لحظه که مینی گانراش از تو سربازخونه میان بیرون با AK47 واست یه جوری F22 های آمریکارو میزنن که با تفنگ ساچمه ای نمیشه گنجیشکو اونطوری زد.چین اینفنتری که دیگه هیچی....
اینا هلی کوپترن مثلا ؟! چقدر شبیه استارکرافت 2 ان !
اینک واقعی نیست . عناصر تخیلی هنوز توش هست .
چه ربطی به مد داشت !!؟؟ خداوکیلی تا به حال جنرالز بازی کردی!!؟؟؟؟برو چینو وردار همون لحظه که مینی گانراش از تو سربازخونه میان بیرون با AK47 واست یه جوری F22 های آمریکارو میزنن که با تفنگ ساچمه ای نمیشه گنجیشکو اونطوری زد.چین اینفنتری که دیگه هیچی....
خير سازنده اين بازي سازنده سري بازي هاي ME و DA هست يعني Bioware
@Shefer
نه به یه تو بمیری فقط تو بازی کردی شماها اینقدر نوبین که هنوز نمیدونین با مینی گانر چین اینفنتری میشه Raptor زد اونوقت ادعا هم میکنید.... عجب برو بلبین yakuza آیدی کیه بعد بیا ادعا جنرالز کن!!! LOL
عزیزم اولا به کسی بگو "جنرالز بازی کردی؟" که از از بچگیش با Command & Conquer بزرگ نشده باشه. دوما به مد ربط نداره پس به چی ربط داره ؟ شما برو نسخه های اصلی بازی یعنی generals و zero hour رو بازی کن بعد ببین اصلا سرباز به هلیکوپتر شلیک میکنه یا نه زدن جت پیشکش !
اینی که شما میگی مد last stand یا مد هایی مثل این هستش که یه چیز fan made هستش، mode هه Fan made که انشالله میدونید چیه ؟ یه عده گیمر ساده با هم نشستن بازی رو ادیت کردن بعد مثلا یه مینی گان دادن دست سربازه چینی که باهاش f22 سهله B2 منفجر میکنه ! ربطی هم به بازی اصلی نداره، مثل این میمونه که یه فن میاد مکس پین رو ادیت میکنه توش زامبی میزاره بعدش از فردا بیایم بگیم مکس پین سبکش زامبی کشی هستش !
نه داداش ، تو ZH اینفنتری مینی گانر داره که میتونه هواپیما رو بزنهاما با برد خیلی کم
اگه هواپیما رو درست کنترل کنی راحت از تیررش خارج میشی!![]()
یکش که خیلی سوپر تخیلی بود با کلاشینکف چینی هواپیمای F22 Raptor رو میزدن مینداختن اگه من جای نیرو هوایی آمریکا بودم اعدامشون میکردم.
داداش ، ببخشید ، من عذر میخوام از شما ، اما . . .
درسته ، مینی گانر میتونه هوا رو بزنه ، ولی . . . من ایر میشم شما اینفنتری ببینم میتونی RAPTOR منو بزنی یا نه !!!! :d
ممکنه بتونی بزنی ، اما بعد از کلی صدمه جدی که خوردی !!!!!! :d
شما که میگی بقیه نوین دیگه چرا این حرفو میزنی !!!!!
نه داداش ، تو ZH اینفنتری مینی گانر داره که میتونه هواپیما رو بزنهاما با برد خیلی کم
اگه هواپیما رو درست کنترل کنی راحت از تیررش خارج میشی!![]()
من اصلا بحثم این نیست که کی بازیش خوبه میتونه از یونیتاش دفاع کنه یا نه کلا بحث این بود که بازی تخیلی نیست گفتم شماره یکش یه چیزای سوپر تخیلی داشت یکیش همینه که سرباز چین با کلاشینکف AK47 هواپیمای Raptor میزنه که ماشالا اینقدر بازی کرده بودن هنوز نمیدونستن.... یه چیز سوپر تخیلی دیگه توش های جک کردن لودر آمریکاس که یه عمله GLA با قند شکن میره کامند سنتر USA میسازه !!!! که امیدوارم این مضخرفات تو این شماره برطرف شده باشه...
مورد بعدیم چین اینفنتری از همون اول سربازاش با درجه میان بیرون که دوتاشون راحت Raptor میزنن قیمت سربازم که مفته زودم Ready میشن , شما اگه هر جا خواستی بیا بازی کنیم PM بزن Gamenet قرار بزاریم شرطی بزنیم.
_ لول ! شما انگار فقط واسه بالا بردن تعداد پُست ، اینجا پُست میزنی ؟! هر جا بتونی هیتر میتر میکنی ؟!hater های عزیز مثل همیشه در صحنه هستن
لااقل بذارید یه دمو از گیم پلی بازی بیاد بعد شروع به کوبوندن بکنید که حداقل مقداری منطقی جلوه کنه...
شما ازین هلی کوپتر ها چقدر اطلاع دارین ؟!!واقعا به اینا میگی تخیلی ؟! یه سر به تکنولوژی های روز فقط بزن جالبه بدونم به اونا بعد چی میخوای بگی !
فک کنم واسه تنوع دادن به استراژی های مختلف بازی ، بازی رو بردن به جلو ! امیدوارم مثل ZH ردیف باشهبه نظرم زود قضاوت نکنیم، بازی توی آینده ای نزدیک اتفاق میافته و همین الانشم یه طرح هایی از هلیکوپتر های این مدلی وجود داره، فکر نکنم به هیچ وجه چیزه تخلیلی ای تو بازی باشه.
واسه همین ــه تیم مورد علاقه من هست دیگه ! بعدم جنرال هم به نظرم باید بصورت گروهی بازی کرد و تیم رندم ! این دیگه چیزیه که معمول ِ !مورد بعدیم چین اینفنتری از همون اول سربازاش با درجه میان بیرون که دوتاشون راحت Raptor میزنن قیمت سربازم که مفته زودم Ready میشن , شما اگه هر جا خواستی بیا بازی کنیم PM بزن Gamenet قرار بزاریم شرطی بزنیم
اون مواردی هم که گفتی هیچ کدوم براحتی تحقق پیدا نمیکنه ! همونطور که یک عمله میره کامند سنتر آمریکا میزنه ، آمریکا یا چین بخصوص (با هکرش) میره ساپلای جی ال ای رو کپچر میکنه کامند سنترشو 3 سوته میسازه ! خلاصه بازی کاملا بالانس![]()
کاش یه تایپیکی بود اساتید ایدهاشون رو اعلام میکردن دوستانه بزنیم!شما اگه هر جا خواستی بیا بازی کنیم PM بزن Gamenet قرار بزاریم شرطی بزنیم.
دیگه قرار نیست همچی نرمال باشه یه ذره منطقم قاطیش میکنن که جالب تر باشهیکش که خیلی سوپر تخیلی بود با کلاشینکف چینی هواپیمای F22 Raptor رو میزدن مینداختن اگه من جای نیرو هوایی آمریکا بودم اعدامشون میکردم.