تصاویر بازی Castlevania: Lords of Shadow 2

بچه ها کیا بازی رو برای بار دوم تموم کردن ؟ خیلی از در ها و ... تو طول بازی یادمه باز نشد و باید برای بار دوم می رفتیم که باز بشه.
تو این سبک بازی تو این نسل من فقط از این و دانته خوشم اومد امیدوارم خبری هم از ادامه اونم بشنویم .

یادم زمانی که اولین نسخه اش معرفی شد و یه تیزر خفن در نمایشگاه E3 2009 ازش نشون دادن گفتم دیگه این خفن تر از GOW میشه
یه تیزر بود که یه غول کچل :d نشان میداد بعد گابریل بود که شلاق صلیبی در میاورد بعدش دوربین یه مکث می کرد و دوباره صحنه به زمین خوردن غول را نشان میداد و با جمع کردن شلاق گابریل دمو تمام میشد ، خیلی خفن بود اما زمانی که بازی اومد و مشغول شدیم دیدم اونی که می خواستم نشده و حال نکردم ، چشم امید بستم به این شماره .

یادم زمانی که اولین نسخه اش معرفی شد و یه تیزر خفن در نمایشگاه E3 2009 ازش نشون دادن گفتم دیگه این خفن تر از GOW میشه
یه تیزر بود که یه غول کچل :d نشان میداد بعد گابریل بود که شلاق صلیبی در میاورد بعدش دوربین یه مکث می کرد و دوباره صحنه به زمین خوردن غول را نشان میداد و با جمع کردن شلاق گابریل دمو تمام میشد ، خیلی خفن بود اما زمانی که بازی اومد و مشغول شدیم دیدم اونی که می خواستم نشده و حال نکردم ، چشم امید بستم به این شماره .
محض اطلاع اون نسخه تو Ps3 شد بهترین H&S :)

قطعا اگه تو 2013 بیاد بهترین H&S ساله . امیدوارم که توی نسخه جدید از زیر سایه ی گاد آو وار بیاد بیرون و با نوآوری های بیشتر توی گیمپلی و بهتر کردن انیمیشن کمبوها و همچنین باس فایتای بهتر در کنار تمام نکات مثبتی که داره مثل طراحی مراحل فوق العاده گرافیک هنری بی نظیر و شخصیتهای به یادماندنی ( به نظرم نسخه ی یکش تنها بازی هست توی چند سال اخیر که توی طراحی تک تک شخصیتها به اندازه شخصیت اصلی وسواس نشون دادن ) یکی از بهترین تجربیات H&S این چندساله رو برامون به ارمغان بیاره

---------- نوشته در 06:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:17 PM ارسال شده بود ----------

ببین چی کار می کنه !ی دوست دارم همیشه تو باشگاه باهاش بحث می کنم هی من می گم گابریل خیلی قویتر از کریتوس هست اون میگه نه :dایشون هر چی باشه ی دراکولا هست

دراکولا هر چقدرهم که قوی باشه . قطعا به پای خدای جنگ نخواهد رسید . البته یه جورایی حساب کنیم کریتوس با کشتن تک تک خدایان به خدای احد و واحد تبدیل میشه :d

دراکولا هر چقدرهم که قوی باشه . قطعا به پای خدای جنگ نخواهد رسید . البته یه جورایی حساب کنیم کریتوس با کشتن تک تک خدایان به خدای احد و واحد تبدیل میشه :d
چیزی که مهمه ابهته که تو گبریل میتونی ببینیش!! عظمت داره واقعا ولی کریتوس خدایی کجاش عظمت داره؟!
درضمن دراکولا خناس(lucifer) رو شکست داد که صد برار خدایان GOW قدرت داره :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or