تصاویر بازی Castlevania: Lords of Shadow 2

دوستان با این دو عکسی که اخیرا منتشر شد ، دوباره رفتم سراغ شماره اول Lords Of Shadow (چون دیگه صبرم تموم شده بود!)!! اون شب بارونی اول بازی ، با اون پازل های سخت و فکری که در ادامه وجود داشت و باس فایت های عظیم الجثه و طراحی فنی و هنری بینظیر بازی و یه گیم پلی نفس گیر و درگیر کننده و در نهایت اون پایان دیوانه کننده !! اون پایان لا مصب هیچ وقت از ذهنم بیرون نمیره( حتی اگه ضربه مغزی بشم:d) ! واقعا اونقدر از پایان حرفه ای این بازی ، لذت بردم و عاشقش شدم که به هر کسی میخواد این بازی رو تجربه کنه ، میگم :

" اگه بدونی چه پایان غافلگیر کننده ای در انتظارته ، بازی رو یه شبه تموم میکنی!!!"

هنوزم که هنوزه ، کیفیت خارق العاده این بازی با عقل آدم جور در نمیاد
:-o تک تک مراحلش خاطره است .واقعا این David Cox و تیمش از کدوم سیاره اومدن که تا این حد شگفتی سازند!!! کونامی باید افتخار کنه که COX و KOJIMA رو با هم در اختیار داره!!

Castlevania_lords_of_shadow_2-600x450.jpg

این عکس رو هر چقدر با دقت ببینید ، یه چیزجدیدی کشف میکنید که مو به تن آدم سیخ میشه !!! فضا فوق العاده تاریک ، افسرده، ولی در عین حال حماسیه !

هنوزم باورم نشده ، شماره دوم این بازی تایید شده و فکر میکنم همش شایعه است .چون واقعا نمیتونم تصور کنم یکی از بزرگترین آرزو هام به حقیقت پیوسته !!!

من موندم ، شماره اول واسه خودش غولی بود ، شماره 2 که مسلما بهتر میشه .اینو چه طوری آدم توجیه کنه ، من نمیدونم . فقط خواستم به فن های دو آتیشه LOS که یکی از خطرناک هاش خودم هستم :d تبریک بگم ، چون واقعا خوش سلیقه اید >:d<

راستی مجبور شدم تاپیک رو بالا بیارم ، چون تجربه چند باره شماره اول ، شدیدا جو گیرم کرد و داشت بهم فشار میاورد و باید حرفامو از اول بهتون میزدم!!:d

آخرین ویرایش:
من همیشه فک میکردم خیلی اتفاقی بیش از حد از LoS خوشم اومده ولی وقتی این تاپیکو میخوندم در کمال تعجب خوشحال هم شدم ولی دلیل استقبال کم از نسخه 1 توو اون زمان رو نمیدونم :((

بچه ها دو تا عکس اومده تاپیکو 4 صفحه جلو بردن چه برسه وقتی هفته ی دیگه دمو بیاد ، توو تاپیک VGA هم بحث درباره ی LoS2 خیلی زیاده. :x اصلا یکی بیاد توو بخش Game Communities یه تاپیک برا LoS بزنه اونجا بحث کنیم و در عین حال Fan Club این بازی رو تاسیس کنیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or