تصاویر بازی Brink

Activision

کاربر سایت
سلام

brink-logo-580.jpg

ساعاتی قبل Teaser از - Brink - بازی جدید Bethesda Softworks که توسط Splash Damage ساخته می شود به نمایش در امد.​

گفته می شود بازی برای PC - PlayStation 3 - Xbox 360 و برای بهار 2010 در نظر گرفته شده است.​

اطلاعت بیشتر مربوط به Brink در نمایشگاه E3 اعلام خواهد شد.
------------------------------
تصاویر منتشر شده از Teaser بازی Brink​

tc_1847_0001.jpg
...

tc_1847_0002.jpg
...

tc_1847_0003.jpg
...

tc_1847_0004.jpg
...

امروز گیر دادی به من ِ بدبخت ها :دی
بی هدف نزاشتم . برای کسایی گذاشتم که بازی که مثلا میانگینش میشه 96 رو یه بازی تقلیدی محض میدونن و از اعتبارش کم میکنن . خودت هم میدونی چه کسانی هستن . گفتم این حرف ها و اون حرف ها چون میدونم اینجا هم پیداشون میشه .
الان سازنده این بازی خودش گفته الهام بخش ما KZ2 ِ . خوب خدا خیرت بده . این که اشکالی نداره . نه ، واقعا تقلید ایرادی نداره .
چیزی که ایراد داره تعصب ِ کورکورانست که یه بازی که تقلیدی توش نیست رو تقلید محض میدونن و الان منتظرم بیان بگن تقلیدی تو این بازی نیست ، اصلا KZ2 شبیه اینه :دی
دیدی . منظورم با تو نبود . با کسانی بود که میدونی کی هستند .

واقعا ؟
حالا شما را نمیدونم ولی یه زمانی خیلی ها میگفتن 360 نمیتونه چنین بازی داشته باشه ولی الان که داره و بنظر من بهترش ولی بازم مثل اینکه نشد چون بدتره!

خدا وکیلی یه بار شده برید حداقل نظرات دیگر سایت و فورمهای خارجی را ببینید که چی دارن میگن و بعد اینطوری مطمعن نظر بدید .
بله واقعا!
اونا جک میگن!حالا میخواد کاربر معمولی باشه سازنده یه بازی باشه یا ...
همه چیز شدنیه حتی killzone2 روی 360!
برای من مهم نیست که کی چی میگه ! من خودم دوتا چشم دارم و دارم میبینم!بنده نگفتم این بازی گرافیکش ضعیفه من میگم اون حرفی که زدن دیگه از اون حرفاس! افکت های توی killzone 2 بود که تو هیچ بازی ندیده بودم
به هرحال من یکی به بازی کردن فکر میکنم نه تعصب روی یه چیزه خاص!

بله واقعا!
اونا جک میگن!حالا میخواد کاربر معمولی باشه سازنده یه بازی باشه یا ...
همه چیز شدنیه حتی killzone2 روی 360!
برای من مهم نیست که کی چی میگه ! من خودم دوتا چشم دارم و دارم میبینم!بنده نگفتم این بازی گرافیکش ضعیفه من میگم اون حرفی که زدن دیگه از اون حرفاس! افکت های توی killzone 2 بود که تو هیچ بازی ندیده بودم
به هرحال من یکی به بازی کردن فکر میکنم نه تعصب روی یه چیزه خاص!

سعی کن یدفعه خودت هم جک نگی :biggrin1:شوخی
حالا با افکتها هایی که کدوم بازی چی داره من کاری ندارم ولی به نظره منم در کل brink بهتره و افکتهایی داره که اون نداره چون دلایل دارم و از نوع خوبش :biggrin1: و در کنارش منم چشم دارم اونم از نوع کریستالیش :biggrin1: حالا منم مطمعن نیستم تو هم مطمعن نباش چون فقط اینا از یه محیط نمایش دادن ممکنه تو محیطهای دیگه بهتر و حتی بدترش را هم نشون بدن .

سعی کن یدفعه خودت هم جک نگی :biggrin1:شوخی
حالا با افکتها هایی که کدوم بازی چی داره من کاری ندارم ولی به نظره منم در کل brink بهتره و افکتهایی داره که اون نداره چون دلایل دارم و از نوع خوبش :biggrin1: و در کنارش منم چشم دارم اونم از نوع کریستالیش :biggrin1: حالا منم مطمعن نیستم تو هم مطمعن نباش چون فقط اینا از یه محیط نمایش دادن ممکنه تو محیطهای دیگه بهتر و حتی بدترش را هم نشون بدن .
کیست که بخواد با تو بحث کنه ؟:دی

سعی کن یدفعه خودت هم جک نگی شوخی
حالا با افکتها هایی که کدوم بازی چی داره من کاری ندارم ولی به نظره منم در کل brink بهتره و افکتهایی داره که اون نداره چون دلایل دارم و از نوع خوبش و در کنارش منم چشم دارم اونم از نوع کریستالیش حالا منم مطمعن نیستم تو هم مطمعن نباش چون فقط اینا از یه محیط نمایش دادن ممکنه تو محیطهای دیگه بهتر و حتی بدترش را هم نشون بدن .
زیاد جوش نزن هر کاری کنی به کیل زون نمی رسه! و اهالی 360 باید اندر کف بازیی مثل کیل زون بمونن!:laughing:
عجب دردیه این فن بوی شدن!یه لحظه ادم ارامش نداره!:laughing:

حالا با افکتها هایی که کدوم بازی چی داره من کاری ندارم ولی به نظره منم در کل brink بهتره و افکتهایی داره که اون نداره چون دلایل دارم و از نوع خوبش
میخوای یه کم رو حرفات فکر کن بعد بنویسشون!

اگه اشتباه نکنم این همون بازی ای بود که بتسدا گفته بود گرافیکش حتی از کیلزون هم بیشتره. وقتی به جزییات بیشتر دقت کنید میبینید که فقط یکم از فال آوت بهتر شده.
دقیقا میخواستم همینو بگم
از نظر گرافیکی چنان چیز قابل ملاحظه ای نداره فقط محیط و فضا سازیش شبیه به کیلزونه همین.

از قدیم گفتن جوجه را آخر پاییز میشمارن و البته گفتم شاید بعضی ها با دیدن این تریلر یکم روشن بشن مثل اینکه اصلا فایده ای نداره ok .
زیاد جوش نزن هر کاری کنی به کیل زون نمی رسه! و اهالی 360 باید اندر کف بازیی مثل کیل زون بمونن!:laughing:
بابا تو که بیخیال شی بهتره چون من بیخیالت شدم :laughing:
دیگه کسی که بگه alan wake گرافیک نداره و فقط داستان داره بحث کردن باهاش ( جای خالی ) در ضمن شت باکست را فروختی :laughing: ؟ دیگه با این حرفات آدم میتونه راحت پیشبینی کنه که نظرت به بازی های دیگه چی خواهد بود .
عجب دردیه این فن بوی شدن!یه لحظه ادم ارامش نداره!

آره واقعا بر عکسش خیلی بهت میاد :laughing:

میخوای یه کم رو حرفات فکر کن بعد بنویسشون!
فکر کردم آخر پاییز که شد معلوم میشه !
از نظر گرافیکی چنان چیز قابل ملاحظه ای نداره فقط محیط و فضا سازیش شبیه به کیلزونه همین.

الان مثلا به این حرفت فکر کردی شما ؟

آخرین ویرایش:
همین یک کلمه کافی بود تا .... !
بزار یک ماه برسه که پلی3 خریدی بعد عملیات در راه خدا انجام بده...!
دقیقا میخواستم همینو بگم
به به شما دوباره پیدات شد که...!
یه سوال میپرسم به نظر شما چه بازیی میتونه با بازی های انحصاری PS3 مقابله کنه؟
Halo که جلوی r2 لنگ مینداخت(lol)! گیرز که اشغال بود! میشه بگی چه چیزی غیر از بازیهایی که تو دوست داری چیز جدیدی داره؟
------------
دوست ندارم در حال حاظر این بازی رو با کیلزون مقایسه کنم و منتظر اومدن بازی میمونم.فقط میتونم بگم تریلر ها عالی بود.کافیه به افکت اب و نور پردازی یک کم توجه کنید.

سلام؛
ببخشید تو تاپیک عکس سوال میپرسم:
سبک این بازی چیه ؟!
اکشن ِ یا RPG ِ یا ... ؟
یکی تو همین تاپیک گفته بود عناصر Mirros's Edge ای (!) داره که اگه اینطور باشه از نظر من بازی بینظیری میشه !

جالبه جا خوردم عكسارو ديدم...
آخه يكي 2 هفته پيش توي سايت vg247 خوندم كه زياد بازي خوبي نيست و افتضاحه...
ولي حالا عكسارو ميبينم ,انگار بازي خوبيه!

همین یک کلمه کافی بود تا .... !
بزار یک ماه برسه که پلی3 خریدی بعد عملیات در راه خدا انجام بده...!
شما بشین پست من رو دقیق بخون بعد فکر کن و بعد حرف بزن!
مشکل ما اینه که همش حرف می زنیم! بعدش هم فکر نمی کنیم چه برسه به قبلش!!
شفاف سازی!!!:من فقط هدفم این بود که دوستان فن بوی کمی ازین مسخره بازی ها دست بردارن و این بچه بازی ها رو فراموش کنن!

آخرین ویرایش:
من موندم شما تا کی میخواین دنبال یک بازی بگردین هی بزارینش جلوی KZ2 که بگین این بازی کوچیکه یا فلان بازی بهتره . بهتر هستش به جای این مسخره بازی ها یکم چشم ها تون رو باز کنید و منطقی برخورد کنید و با بازی ها حال کنید به جای این صحبت های خنده دار .

این بازی هم میاد بعد در موردش میشه نظر داد.

به به شما دوباره پیدات شد که...!
یه سوال میپرسم به نظر شما چه بازیی میتونه با بازی های انحصاری PS3 مقابله کنه؟
Halo که جلوی r2 لنگ مینداخت(lol)! گیرز که اشغال بود! میشه بگی چه چیزی غیر از بازیهایی که تو دوست داری چیز جدیدی داره؟
به به شما هنوز یاد نگرفتی درست حرف بزنی....
عرض کنم که سوالی که مطرح کردید رو خودتون با کمی تغییرات باید پاسخ بدید!
والا ما آخر سر از کار شماها در نیاوردیم یه بار R2 یه بار Killzone 2 (کلا هر چی دم دست باشه!)رو با ابر بازیتون! (لول) مقایسه میکنید.

دوست ندارم در حال حاظر این بازی رو با کیلزون مقایسه کنم و منتظر اومدن بازی میمونم.فقط میتونم بگم تریلر ها عالی بود.کافیه به افکت اب و نور پردازی یک کم توجه کنید.
بفرمایید مقایسه کنید خواهشا . فقط همین یه حرکت مونده بود که به یاری پروردگار داریم مشاهده میکنیم!
در مورد این جمله
از نظر گرافیکی چنان چیز قابل ملاحظه ای نداره . ((نسبت به کیلزون2 منظورمه)) سوء تفاهم نشه خدایی نکرده!!

ضمنا تایید شد که تمامی تصاویری که تا به حال از این بازی آمده مربوط به ورژن PC این بازی هست.

Confirmed: All Brink footage from PC build, not 360 or PS3

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or