تصاویر بازی Brink

Activision

کاربر سایت
سلام

brink-logo-580.jpg

ساعاتی قبل Teaser از - Brink - بازی جدید Bethesda Softworks که توسط Splash Damage ساخته می شود به نمایش در امد.​

گفته می شود بازی برای PC - PlayStation 3 - Xbox 360 و برای بهار 2010 در نظر گرفته شده است.​

اطلاعت بیشتر مربوط به Brink در نمایشگاه E3 اعلام خواهد شد.
------------------------------
تصاویر منتشر شده از Teaser بازی Brink​

tc_1847_0001.jpg
...

tc_1847_0002.jpg
...

tc_1847_0003.jpg
...

tc_1847_0004.jpg
...

ضمنا تایید شد که تمامی تصاویری که تا به حال از این بازی آمده مربوط به ورژن PC این بازی هست.

مگه ما با تصاویر کاری داریم ؟ ما با تریلر ها کار داریم که همش مربوط به 360 هست و کسی که تریلر ها را ببینه میدونه که مربوط به این تصاویر هست و هیچ فرقی با تصاویرش ندارند .

تریلر ها صفحه قبل موجوده .

الان رفتم این سایته که گفته مربوط به کنسول نیست تریلر ها .که گفته این تریلر ها مربوط به نسخه pc هست و فقط دارن با دسته 360 بازی میکنن !

بعد که میرسیم به منبع خبر نام ps3 میدرخشه www.playstationuniversity.com که از اعتبار این منبع فوق معتبر خبری ندارم :laughing:
لینک اصلی :
http://www.playstationuniversity.com/confirmed-all-brink-footage-from-pc-build-1616/

جالبه که خودشون هم بازی را بسیار تعریف کردند اینو گفتن :
Brink, an incredibly impressive looking first-person shooter from the British developer who brought Enemy Territory to id Software, recently unveiled its first gameplay footage
و جالبتر اینکه منبع خودشون هم از یه حرف تو سایتی بنامsplashdamage توی یکی از فرومها توسط یه شخص گفته شده :)
http://www.splashdamage.com/forums/showpost.php?p=202837&postcount=468

عجب اخبار معتبری آدم واقعا کف میکنه . بالاخره کاملا مشهوده که این تریلرها به یه تعداد فشار آورده و حتی چنین سایتهایی که دست کار های خنده دار میزنن منبع اخبار هم جایگاه طلوع و غروب ps3 است :laughing:

آخرین ویرایش:
مگه ما با تصاویر کاری داریم ؟ ما با تریلر ها کار داریم که همش مربوط به 360 هست و کسی که تریلر ها را ببینه میدونه که مربوط به این تصاویر هست و هیچ فرقی با تصاویرش ندارند .

تریلر ها صفحه قبل موجوده .

الان رفتم این سایته که گفته مربوط به کنسول نیست تریلر ها .که گفته این تریلر ها مربوط به نسخه pc هست و فقط دارن با دسته 360 بازی میکنن !

بعد که میرسیم به منبع خبر نام ps3 میدرخشه www.playstationuniversity.com که از اعتبار این منبع فوق معتبر خبری ندارم :laughing:
لینک اصلی :
http://www.playstationuniversity.com/confirmed-all-brink-footage-from-pc-build-1616/

جالبه که خودشون هم بازی را بسیار تعریف کردند اینو گفتن :
Brink, an incredibly impressive looking first-person shooter from the British developer who brought Enemy Territory to id Software, recently unveiled its first gameplay footage
و جالبتر اینکه منبع خودشون هم از یه حرف تو سایتی بنامsplashdamage توی یکی از فرومها توسط یه شخص گفته شده :)
http://www.splashdamage.com/forums/showpost.php?p=202837&postcount=468

عجب اخبار معتبری آدم واقعا کف میکنه . بالاخره کاملا مشهوده که این تریلرها به یه تعداد فشار آورده و حتی چنین سایتهایی که دست کار های خنده دار میزنن منبع اخبار هم جایگاه طلوع و غروب ps3 است :laughing:

من یه سوال برام پیش آمده شما الان میخوای چی رو ثابت کنی:confused: میخوای ثابت کنی این بازی بهتر از KZ 2 و PS3 آشغال و.... . :-"

من واقعا از این بچه بازی های شما سر در نمیارم هر وقت بازی امد میایم در موردش نظر میدیم شما هم شدی اون دسته آدم های که از روی یک تریلر نتیجه میگیری کدوم باز خوبه کدوم آشغال و کدوم از اون یکی بهتر بازی میاد در موردش نظر میدیم فعلا که U2 از KZ هم به صورت کلی گرافیکش بهتر بود . ;)

و همیشه دنبال یک بازی که بزارین جلوی بازی های انحصاری سونی که بگین این بازی از فلان بازی بهتره این همه وقت پست های شما جز این معنی رو نمیده بهتره یک سری به فورم های بازی های مثل RAGE و ... زده بشه که این قصه رد طولای داره بعدشم که چند وقت پیش COD رو بت کرده بودین حالا این واقعا آدم نمیدونه بخنده یا بیشنه بازی کنه به نظر خنده بهتره چون آدم جوان میمونه با خندیدن.

Gartall جان تبریک میگم واقعاً!! شما روی همه رو کم کردی به خاطر:

1. داری از بازی طرفدارای میکنی که حتی اسم سازندش رو هم نمی دونی، یعنی Splash Damage

جالبتر اینکه منبع خودشون هم از یه حرف تو سایتی بنامsplashdamage توی یکی از فرومها توسط یه شخص گفته شده :)
2. اینا حرف یک شخص نیست بلکه اگه دقت کنی حرف Creative Director بازی هست که تو تاپیک QA بازی تو فروم سازنده بازی گفته شده!

بازم تبریک میگم.

جریان سایت IMO و اینا...

آخرین ویرایش:
دوستان اینجا بخش تصاویر بازی هستش و جای اینجور بحث ها در این قسمت نیست و برای اینجور بحث ها بهتره به تاپیک بازی مراجعه کنید و اونجا ادامه بدین

در ضمن بهتره احترام خودتون و دوستان دیگه رو نگه دارید و گرنه با کاربران متخلف جور دیگه ای برخورد میشه

من موندم چرا هر بحثی که شروع میشه آخرش به مقایسه گرافیک و گیم پلی ان به چند تا بازی ختم میشه و در یک نتیجه گیری کلی مشخص میشه که اژدهای خفته PS3 هنوز بیدار نشده و آشغالی بیش نیست؟

الان مثلا منظور دوستان این هست که بازی با گرافیک بهتر از KZ2 روی 360 داره اجرا میشه، پس KZ2 هیچی نبود و نیست و PS3 هم قدرتی نداره؟

2. اینا حرف یک شخص نیست بلکه اگه دقت کنی حرف Creative Director بازی هست که تو تاپیک QA بازی تو فروم سازنده بازی گفته شده!

خب من بازی را فقط با همین تریلر های جدید شناختم چه برسه به سازندش

در ضمن پس چرا این خبر جای دیگه پخش نشده ؟ بجز اون سایت ps3 سایته دیگه ندیدم چیزی بگه .

باز هم همون بحث های مزخرف قدیمی. طرفدارای X360 که فقط دنبال یک بازی هستند که در حد KZ2 باشه حالا هر چی باشه, طرفدارهای PS3 که هم اگه Crysis 2 ورزن PC رو هم جلوشون بذارند قبول نمی کنند گرافیک بازی بالاتر از KZ2 هست. حالا هی الکی بحث کنید

به به شما هنوز یاد نگرفتی درست حرف بزنی....
عرض کنم که سوالی که مطرح کردید رو خودتون با کمی تغییرات باید پاسخ بدید!
والا ما آخر سر از کار شماها در نیاوردیم یه بار R2 یه بار Killzone 2 (کلا هر چی دم دست باشه!)رو با ابر بازیتون! (لول) مقایسه میکنید.
یعنی فکر میکنی باهات باید درست صحبت کنم؟
من هیچ بازی رو با KZ2 مقایسه نمیکنم چون خودم کلی وقت سرش گذاشتم و میدونم چه بازی هست من فقط بدیهیات رو میگم(نظر عموم مردم دنیا نه نظر خودمو)که همه اینها به فروش برمیگرده.
در کل شما با همه درگیری!وقتی میای میگی این تریلر ها هیچ چیز خاصی نداره نمیتونم باهات بحث کنم چون معلوم نیست تعریف شما از چیز خاص چی هست(البته هر چیزی که به سونی مربوط باشه فکر کنم.)
---
در کل خیلی کار داره تا بازی رو بتونن در حد KZ2 یا چه میدونم MW2 بسازن.

باز بحث گرافیک شد سر و کله ی یه سری پیدا شد و همون جنگ و دعواهای قدیمی.

به خدا چیزهای مهمتری از گرافیک وجود داره. مثلا تعداد پلیگون های اسلحه تو این بازی بیشتر باشه یا تو کیلزون 2 چه فرقی میکنه؟ حالا اصلا بر فرض که گرافیکش از کیلزون 2 بهتر باشه، ولی اگه در حد اون جذاب نباشه بدرد میخوره؟

بسه دیگه ، دیوانه میشه آدم ، نمیدونه با کی برخورد کنه ، نکنه ، پاک کنه ، نکنه ....

از این پست به بعد ادامه ندین ، سوتی هم ندین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or