تصاویر بازی Brink

Activision

کاربر سایت
سلام

brink-logo-580.jpg

ساعاتی قبل Teaser از - Brink - بازی جدید Bethesda Softworks که توسط Splash Damage ساخته می شود به نمایش در امد.​

گفته می شود بازی برای PC - PlayStation 3 - Xbox 360 و برای بهار 2010 در نظر گرفته شده است.​

اطلاعت بیشتر مربوط به Brink در نمایشگاه E3 اعلام خواهد شد.
------------------------------
تصاویر منتشر شده از Teaser بازی Brink​

tc_1847_0001.jpg
...

tc_1847_0002.jpg
...

tc_1847_0003.jpg
...

tc_1847_0004.jpg
...

اگه بخوام کوتاه توضیح بدم کپ KZ2 هست.جو بازی!!!اصلا هیچی تریلراشو ببینید میفهمید!تقلید 99% از KZ2 هستش!!!!البته امید میره بازیه خوبی باشه Bethesda رو من قبول دارم.اون یک درصدم برای این گفتم که فقط رنگاش شادتر هست:d
هرچند من خودم به این بازی امیدوارم اما تجربه ثابت کرده اینجور کپی برداری ها به جایی نمیرسه!!

اگه بخوام کوتاه توضیح بدم کپ KZ2 هست.جو بازی!!!اصلا هیچی تریلراشو ببینید میفهمید!تقلید 99% از KZ2 هستش!!!!البته امید میره بازیه خوبی باشه Bethesda رو من قبول دارم.اون یک درصدم برای این گفتم که فقط رنگاش شادتر هست:d

خب تقلد ایراد نیست تقلید زمانی ایراده که بدترش کنی . میتونی از یه چیز الهام بگیری و اونو کاملتارش کنی که به نظر من brink این کار را کرده. به قول یه دوستمون اگه قرار بود بازی ها از هم دیگه الهام نگیرن همون 10 سال پیش باید تموم میشد . الانم خیلی بازی ها دارن از هم دیگه تقلید میکنن نمونش نوع کاور گیری gears که یه ملت دارن از روش کپی میکنن .

brink فقط محیطش شبیه killzone2 هست ولی گیم پلی خیلی به نظر من جذابتره و قرار دادن سیستم هوشمندانه از Mirror’s Edge باعث شده بازی بسیار جذاب و سریعتر بشه .
بالاخره هرچی هست واقعا من عیبی نتونستم بهش بگیرم چون تو این تریلر ها بازی بسیار امیدوار کننده ای به نظر میاد .

هرچند من خودم به این بازی امیدوارم اما تجربه ثابت کرده اینجور کپی برداری ها به جایی نمیرسه!!

ماکان از قدیم گفتن چیزی که عیان چه حاجت به بیان است . این کپی برداری فرق میکنه چون به نظرم بسیار هوشمندانه انجام شده . الان تو تمام فروم ها همه فکشون چسبیده زمین میتونی بری ببینی :biggrin1: واقعا به این تریلر های نشون داده شده کمتر فوق العاده میشه چیزی گفت ؟

نه لازم نیست فکر کنی تو همون امیدوار باش کافیه :biggrin1:

آخرین ویرایش:
بلواقع :dاز تریلر نمی توان برداشتی کرد که بازی خوب است یا بد!
بعد من گفتم بازیه خبویه و از استودیوشم خوشم میادو امیدوارم بازیه خوبی بشه چون 6 ماهی هست یک FPS زیبا که بهم بچسبه بازی نکردم!
اما همیشه این مد نظر باید باشه که تقلید درسته اگه به جا باشه خوبه اما نه یک تقلید محض!!!
خدایی اگه همینارو به عنوان KZ3 پخش میکردن!!!بلواقع همه باور میکردن!!!!
پس نمیشه گفت بازیه فوق العاده چون بازیهای تقلیدی در بهترین حالت خیلی خوب از آب در میان.
منم به بازیش امیدوارم اما فکر نکنم چیز دندون گیری بشه!
چون هنوزم معتقدم که KZ2 با اون رنگ بندیش بهترین جو رو به آدم القا میکرد!و صرف اینکه رنگ شاد باعث بهتر شدن گرافیک میشه رو قبول ندارم!چون رنگ بندی باید به فضا داستان و گیم پلی بخوره
بعد تقلید اینطوری فرق داره.شما Crysis بازی میکنید ممکنه سبکش تقلیدی باشه اما از اول تا آخرش شما ر یاد یک بازی نمیندازه!
یا مثلا خیلی بازیهای دیگه!
اما من از تریلر این بازی از اول تا آخر فقط KZ2 توی ذهنم مرور شد!!!!اینطوری مطمدنا برای همه پیش میاد و به خود بازی ضربه میزنن چون در حالت عادی شما ظرف ذهنیتون خالی اما در اینطور تقلید ها شما نا خودآگاه با بازی مذکور میسنجید و اونو در راس قرار میدین ببینید چقدر به اون نزدیک شده!!!
حالا این وضعیت تریلر هستش وقتی که بازی بکنید که دیگه......

ماکان از قدیم گفتن چیزی که عیان چه حاجت به بیان است . این کپی برداری فرق میکنه چون به نظرم بسیار هوشمندانه انجام شده . الان تو تمام فروم ها همه فکشون چسبیده زمین میتونی بری ببینی واقعا به این تریلر های نشون داده شده کمتر فوق العاده میشه چیزی گفت ؟

نه لازم نیست فکر کنی تو همون امیدوار باش کافیه

فرخ میدونی قضیه چیه؟ من که اصلا FPS باز نیستم و Halo و KZ تنها FPS های کنسولی هستن که تا آخرش رفتم!:biggrin1: (البته اخیرا MW2 هم تونست به این افتخار نایل بشه!!:biggrin1:)

خلاصه ناجور رفتم تو کف اتمسفر KZ2. واسه همین زمانی این بازی برای من ارزشمند خواهد بود که بتونه عینن اتمسفر کم نظیر KZ2 رو کپی کنه!! خلاصه چون اساسا مشکل از منه .....

این عنوان
Killzone2+Mirror's Edge+Team fortress2=Brink
البته اون بازی آخرو صرفا بخاط شمایل کاریکاتوری و خنده داره کرکترها گفتم!

آخرین ویرایش:
من دیشب گیم پلی بازی رو دیدم و فکر میکنم چیز خیلی جالبی از آب درمیاد. البته همون طور که دوستان گفتن از نظر بصری و جو شباهت واقعآ زیادی به Killzone 2 داره. (بعضی جاها که مو نمیزنه !) ولی حالت نیمچه RPG ای که داره متفاوتش میکنه. عناصر Mirror`s Edge ای هم خیلی جالب به نظر میاد و البته co-op هشت نفره هم باید جذاب باشه !
موتور گرافیکیش هم بر اساس id Tech 4 (موتور Doom III) طراحی شده که البته تغییرات زیادی کرده تا به اینجا رسیده !

البته به این زودی ها نمیشه قضاوت کرد چون تو این تریلر ها فقط یه محیط از بازی را نشون دادن که ممکنه تو این محیط از نظر بصری شبیه killzone2 باشه ولی تو مراحل بعدی کلا با محیط متفاوت تر روبرور بشیم .

ولی کلا گیم پلیش به نظرم خیلی جذابتره و سریعتر مخصوصا اون حالت Mirror's Edge که داره میپره روی در و دیوار که باعث مانور دادن بیشتر در محیط میشه و با اون سر خوردناش روی زمین و کاور گیری محکم و چسبناک مثل gears of war خیلی فاز میده :biggrin1:

صبر کنین ! :دی Brink بازی مورد علاقه منه پس بزارید یکم توضیح بدم شاید نظرتون عوض بشه !
سازنده بازی Splash Damage (سازنده Enemy Territory: QW) هست که تخصص اصلیش توی ساخت بازی های مالتی پلیر هست و از بَدو تاسیسش به ساخت بازی های انلاین پرداخته !
یچیزی بگم که ساخت این بازی هیچ ربطی به Bethesda و بازی هاش نداره و Bethesda فقط ناشر بازیه (دیدم بعضی از دوستان در مورد Fallout و ... حرف زدن)
خود سازنده های بازی گفتن که ایده ساخت بازی از KZ2 اومده و اونا KZ رو به عنوان سرمشق و الگو قرار دادن و اولین جملاتی هم که در مورد توصیف Brink میگفتن این بود که ما با برینک میخوایم گرافیک KZ2 رو به 360 بیاریم ! اما بعد از دوسه روز برگشتن گفتن گرافیک بازی از KZ2 هم بیشتره ! پس، باید هم با دیدن بازی به یاد KZ بیافتید. :دی
توی بازی یه سیستم جدیدی وجود داره به اسم Smart که توضیحش طولانیه ولی به طور کلی به شما این قابلیت رو میده که توی بازی از درودیوار برین بالا و ... حدودا مثل Mirrors Edge با این تفاوت که بازی یک بعد نداره و بازی فقط برای بالا رفتن از دیوار ساخته نشده !
با توجه به اینکه کلا SD هیچ استعدادی توی داستان نویسی نداره به احتمال زیاد و با وجود اینکه گفتن بازی Story Mode داره باید منتظر یک Single Player کسل کننده باشیم (مثل Quake Wars) اما SD برای کسل کننده نشدن بازی هم فکری کرده و فاکتور های مختلفی رو توی بازی قرار داده که بازی رو جذاب بکنه (مثل اخذ Point در هر مرحله که با استفاده از اون میشه وسایلی رو برای Customize کردن کرکتر ها خرید)
در کل میخوام بگم که با وجود اینکه یکسال تا انتشار بازی مونده و سابقه خوبی که SD داره بدون شک با بازی خوبی مواجه هستیم !

اما بعد از دوسه روز برگشتن گفتن گرافیک بازی از KZ2 هم بیشتره !
این دیگه از اون حرفاس!
افکت هایی رو که killzone 2 داشت به هیچ وجه تو این بازی ندیدم!اون چیزی که این بازیو به killzone 2 شبیه کرده فقط محیطش نیست بلکه اصلا طرز راه رفتن و تکانهایی که اصلحه میخوره یه کپی برداری محض از killzone 2 هست!

این دیگه از اون حرفاس!
افکت هایی رو که killzone 2 داشت به هیچ وجه تو این بازی ندیدم!اون چیزی که این بازیو به killzone 2 شبیه کرده فقط محیطش نیست بلکه اصلا طرز راه رفتن و تکانهایی که اصلحه میخوره یه کپی برداری محض از killzone 2 هست!
نه اخه میثم قضیه داره ! اول تیزر بازی منتشر شد ! بعد اکثر خبرنگارا و نویسنده ها رفتن از SD در مورد بازی پرسیدن بعد مسئولین SD گفتن گرافیک بازی در حد KZ2 ـه بعد که عکس های بازی منتشر شد به دلیل اینکه با استقبال عجیب و غیرمنتظره ـی روبرو شد جو گرفتتشون گفتن گرافیک بازی چیزی فراتر از KZ2 میباشد !!!!!

یاد قضیه 70 % و کاور گیری و ... میفتم .

کدوم حرفها بیا برای ما هم نشون بده ببینم از جانب بنده :)
این دیگه از اون حرفاس!
افکت هایی رو که killzone 2 داشت به هیچ وجه تو این بازی ندیدم!

واقعا ؟
حالا شما را نمیدونم ولی یه زمانی خیلی ها میگفتن 360 نمیتونه چنین بازی داشته باشه ولی الان که داره و بنظر من بهترش ولی بازم مثل اینکه نشد چون بدتره!

خدا وکیلی یه بار شده برید حداقل نظرات دیگر سایت و فورمهای خارجی را ببینید که چی دارن میگن و بعد اینطوری مطمعن نظر بدید .

آخرین ویرایش:
کدوم حرفها بیا برای ما هم نشون بده ببینم از جانب بنده :)
چرا حس میکنی همه دارن با تو حرف میزنن ؟ !
دوست داری ببینی میتونی بری تاپیک امتیازهای Modern Warfare 2 کاملا موجود ِ .
من که چیزی نگفتم .تصدیق کردم تقلید خوبه . در واقع تقلید که اشکالی نداره . در اون وضعیت که هیچ تقلیدی در کار نبود اشکال داشت ولی اینجا که خودشون هم میگن ، اشکال نداره !

چرا حس میکنی همه دارن با تو حرف میزنن ؟ !
چرا دوست داری بزنی زیر حرفه خودت که چند دقیقه هم از روش نمیگذره ؟
بنابه این حرفت:
:arrowd:
این حرف ها و اون حرف ها . بله تقلید که اشکالی نداره !
میتونم بپرسم الان تواین تاپیک موجود غیر من کی این حرف را زده ( اون کلماتی که قرمز کردم ) ؟ پس غیر من نظرت کی میتونه باشه ؟ یعنی تو حرفهای تاپیک های قبلی را بی هدف اومدی اینجا گذاشتی ؟
یا همینطوری خواستی یه چیزی تایپ کنی !
اینم حرفیه خودم تو پست بالا دادم :
خب تقلید ایراد نیست

ببخشید که اشتباه متوجه شدم ولی بعدا سعی کنید که بگید منظورتون کی بوده!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or