تصاویر بازی Bioshock:Infinite

• Thread starter Thread starter N!ko
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر کنم یکی دیگه از بازی هایی که دوست داشتم داره نابود میشه.دشمن های بازی خیلی ناشیانه طراحی شدن.Big Daddy کجا این کجا.بیشتر احساس خوبی هم که بازی داشت این بودکه زیر آب بود.

فکر کنم یکی دیگه از بازی هایی که دوست داشتم داره نابود میشه.دشمن های بازی خیلی ناشیانه طراحی شدن.Big Daddy کجا این کجا.بیشتر احساس خوبی هم که بازی داشت این بودکه زیر آب بود.

حتي يك لحظه هم فكر نكن بازي چيزي به غير شاهكار خواهد بود.تو كار كوين نميشه شك كرد.

این بازی یکی از بهترین بازی های 2012 خواهد بود پس شک نکن از خریدش پشیمون نخواهی شد :d

جمله قرمز رنگ رو باید طلا بگیریم فی الواقع ... موافقم .

این بازی یک شاهکار خواهد بود بدون شک . ولی شاید واسه بعضیا که از اون جور مرده ، تیره و تاریک ، غمگین و مبهم Bioshock های قبلی خوششون میومد این اومدن تو هوا زیاد خوشایند نباشه ... :(:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or