تصاویر بازی Bioshock:Infinite

• Thread starter Thread starter N!ko
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

3duwav3vyf0xchqyeckg.jpg

bjxmls41oju2xi4pz4y.jpg

0cn4j5im2qf895unk.jpg

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:33 PM ارسال شده بود ----------

البته اینا Cosplay هست اسمش ولی دیدم خیلی قشنگه گفتم بزارم شما هم ببینید :دی

آخرین ویرایش:
من تا حالا در مورده این بازی چیزی نشنیده بودم عکساشم نگاه کردم سر در نیاوردم ....جریانش چیه؟؟؟

---------- نوشته در 02:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:18 PM ارسال شده بود ----------

اینا انگار کلا کسی جوابه ادم و نمیده؟؟!!!

الووووووو.......اگه در موردش میدونید نمیمیرین جواب بدیناااا!!!
تو این انجمن تو هر تاپیکی هر چی پرسیدم کسی جواب نداده....واقعا که.....!!

این دختره الیزابت چقدر شیرین و بانمکه! طراحی منحصر بفردی هم داره:d به نظرم شاهد همراهی یکی از بهترین Partnerها رو در تاریخ بازی ها خواهیم بود . . .

الووووووو.......اگه در موردش میدونید نمیمیرین جواب بدیناااا!!!
تو این انجمن تو هر تاپیکی هر چی پرسیدم کسی جواب نداده....واقعا که.....!!
ببین دوست من، وقتی شما درخواستت رو اینجوری مطرح میکنی معلومه کسی جوابتو نمیده.... توضیح در مورد یه بازی اونهم تو دو سه جمله خیلی کار سختیه،شما بهتره برید پیشنمایش بازی رو از اینجا بخونید
بازی‌سنتر | پیش نمایش | PC | First-Person Shooter | BioShock Infinite | رستاخیز آسمان !
فقط همین قدر بدون که یکی از بهترین بازی های سال 2012 هستش

این دختره الیزابت چقدر شیرین و بانمکه! طراحی منحصر بفردی هم داره:d به نظرم شاهد همراهی یکی از بهترین Partnerها رو در تاریخ بازی ها خواهیم بود . . .

ببین دوست من، وقتی شما درخواستت رو اینجوری مطرح میکنی معلومه کسی جوابتو نمیده.... توضیح در مورد یه بازی اونهم تو دو سه جمله خیلی کار سختیه،شما بهتره برید پیشنمایش بازی رو از اینجا بخونید
بازی‌سنتر | پیش نمایش | PC | First-Person Shooter | BioShock Infinite | رستاخیز آسمان !
فقط همین قدر بدون که یکی از بهترین بازی های سال 2012 هستش

ممنون که جواب دادین......
همین جواب و هم میشد به پسته قبلیم یکی بهم بده ..اگه پسته قبلیم و بخونید میبینید که یه سوال کردم هیچ کس جواب نداد اتفاقا تو یه تاپیکه دیگه هم سوال پرسیده بودم کسی جوابم و نداده بود دیگه اعصابم خورد شد
در هر صورت ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or