War Has Change کاربر سایت Nov 11, 2010 #31 و باز هم یک سری عکس دیگه !! شاید بعضیاش قدیمی باشه اما گقتم کنار هم بزارمشون
War Has Change کاربر سایت Nov 12, 2010 #32 سلام به همه یه عکس از بازی اومده از گیم پلی هستش به نظر میاد این شماره هنگام لود بتونیم با دشمنان بصورت تمرینی مبارزه کنیم
سلام به همه یه عکس از بازی اومده از گیم پلی هستش به نظر میاد این شماره هنگام لود بتونیم با دشمنان بصورت تمرینی مبارزه کنیم
<{ALTAIR}> کاربر سایت Nov 12, 2010 #33 نوشته شده توسط War Has Change: سلام به همه یه عکس از بازی اومده از گیم پلی هستش به نظر میاد این شماره هنگام لود بتونیم با دشمنان بصورت تمرینی مبارزه کنیم بیشتر... عکس از dev diary 4 هست.اونجا توضیح می ده که امکانی به آنیموس اضافه شده که می شه توش اتزیو را تمرین داد. Reactions: War Has Change
نوشته شده توسط War Has Change: سلام به همه یه عکس از بازی اومده از گیم پلی هستش به نظر میاد این شماره هنگام لود بتونیم با دشمنان بصورت تمرینی مبارزه کنیم بیشتر... عکس از dev diary 4 هست.اونجا توضیح می ده که امکانی به آنیموس اضافه شده که می شه توش اتزیو را تمرین داد.
Saber F.A.M.I.L.Y Loyal Member Nov 13, 2010 #35 نوشته شده توسط War Has Change: اینم از ACTION FIGURE EZIO بیشتر... Reactions: War Has Change
<{ALTAIR}> کاربر سایت Feb 25, 2011 #41 من که رس این بازیو کشیدم!واقعا منظتر این DLC هستم تا بهونه ای دیگر داشته باشم تا باز هم برم سمتش!ساعت های خیلی خوبی را باهاش گذروندم....
من که رس این بازیو کشیدم!واقعا منظتر این DLC هستم تا بهونه ای دیگر داشته باشم تا باز هم برم سمتش!ساعت های خیلی خوبی را باهاش گذروندم....