Saber F.A.M.I.L.Y Loyal Member Oct 7, 2010 #16 نوشته شده توسط diablo136499: بیشتر... فک نمیکنی این عکسها یه کمی قدیمی هستند
Trico کاربر سایت Oct 7, 2010 #17 نوشته شده توسط diablo136499: بیشتر... این که عکس امضای منه داداش زودتر باید میجنبیدی lol این عکسو خودم اسکرین شات کردم
نوشته شده توسط diablo136499: بیشتر... این که عکس امضای منه داداش زودتر باید میجنبیدی lol این عکسو خودم اسکرین شات کردم
J jojefokoli کاربر سایت Oct 23, 2010 #19 از عکسها معلومه که گرافیک خوبی داره ایا زن هم در انجمن برادری هست ؟ Reactions: Saber
<{ALTAIR}> کاربر سایت Nov 2, 2010 #21 اوووووووووووووف!دزموند چه تیپی زده! ای بابا.اینا چرا همه دارن با هم میان.کلی درس + کلی بازی ریخته سرم.الان هنوز ensleaved و MOH را وقت نکردم تموم کنم BO اومده.این عشق من هم که نهایتا خیلی دیر بیاد هفته ی دیگه میاد من چه بکنم؟
اوووووووووووووف!دزموند چه تیپی زده! ای بابا.اینا چرا همه دارن با هم میان.کلی درس + کلی بازی ریخته سرم.الان هنوز ensleaved و MOH را وقت نکردم تموم کنم BO اومده.این عشق من هم که نهایتا خیلی دیر بیاد هفته ی دیگه میاد من چه بکنم؟
Saber F.A.M.I.L.Y Loyal Member Nov 2, 2010 #22 واقعا این دفعه با یک شاهکار بزرگ طرفیم من که دارم میمیرم :-o
War Has Change کاربر سایت Nov 2, 2010 #23 من فقط موندم این اخرین عکس کیه ؟! چه استیل خفنی داره نکنه یکی از لباسهای اتزیو هستش ؟!؟!
War Has Change کاربر سایت Nov 3, 2010 #26 بعد از اسنیک که لباس altair رو پوشید حالا نوبت اتزیو هستش لباس رایدن رو بپوشه
Silent Storm کاربر سایت Nov 4, 2010 #27 این عکس آخری بیشتر شبیه به ترمیناتورها شده ...! حتما زیر لباسش توپی چیزی قایم کرده ...! :d
Saber F.A.M.I.L.Y Loyal Member Nov 7, 2010 #29 ------------------------- ویرایش شد . آخرین ویرایش: Nov 7, 2010