تصاویر از بازی Driver San Francisco

• Thread starter Thread starter AZMAC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کجای این گرافیک خیلی خوبه ؟! نبود AA, تکسچر های افتضاح, نور پردازی بد و...
هیچ حرفی برای گفتن نداره مقابل بازی های هم سبک!

=))=)) (این یارو که فکش افتاده رو پیدا نکردم.)
چه میکنه نظرات. حالا باز خوبه اینا ArtWork ه. اگه از موتور بازی بود که الان می گفتن گرافیک PS1 بهتر بود.

=))=)) (این یارو که فکش افتاده رو پیدا نکردم.)
چه میکنه نظرات. حالا باز خوبه اینا ArtWork ه. اگه از موتور بازی بود که الان می گفتن گرافیک PS1 بهتر بود.
اصولاً جواب افرادی مثل شما رو نباید داد چون هنوز توانایی تشخیص پیش پا افتاده ترین نکاتی مثل فرق Art Work با In-Game Shot رو ندارید!

الان این تصویر Art Work ـه ؟!!! :

• Like
Reactions: Hesam_1994
اصولاً جواب افرادی مثل شما رو نباید داد چون هنوز توانایی تشخیص پیش پا افتاده ترین نکاتی مثل فرق Art Work با In-Game Shot رو ندارید!

الان این تصویر Art Work ـه ؟!!! :

آخ این عکس رو ندیده بودم. معذرت می خوام از اون دوست عزیز. این گرافیکه نهاییشه؟ گرافیک DRIVER 1 بهتر بود که. این بازی واسه PS3 می خواد بیاد یا UBI تصمیم گرفته دوباره واسه PS1 بازی بزنه؟
اصلا یوبی بیخیال بازی شه جدیدا داره گند میزنه به سریهای خودش.

گرافیک بازی ضعیفه جدا ! حالا از اینا بگذریم من دوست دارم یک درایور تو دهه ی 70-80 ببینم اونم فقط ماشین های آمریکایی با رنگ و آب خسته ی قدیمی و کدر !

کاشکی از ماشین پیاده نشه:biggrin1: سنگین تره:biggrin1:
منو یاد درایور های PS میندازه واقعا رویاهایی داشتم من باهاش :دی
من تو حسرت این زنش موندم :دی

آخرین ویرایش:
یه آب قطع اساسی باید به UBi بگیم :d
آخه اینچه ؟ با وجود اینکه گرافیک رو برای خرید بازی از آخرین فاکتور ها در نظر می گیرم ولی خدایی بیش از حد ضعیفه
البته فراموش نکنید ! نمای کاکپیت و در لس آنجلس :d

لعنت بر يوبي مثلا قرار بود بازي توي همين ماه عرضه بشه مثله اينكه دوباره هم تاخير خورد..)x
فقط خدا كنه كه بازي از اين چيزايي كه ميبينيم بهتر باشه اونم بعد از اين همه سال انتظار ....
خداييش من عاشق سري درايور هستم مخصوصا درايور 2 كه خيلي خاطرات خوب و فراموش نشدني باهاش دارم :x
فقط من نميدونم اين شماره ادامه درايور 3 هست يا نه دلم ميخواد بدونم آخر چه بلايي سر اين جريكو هفت خط مياد.؟:d

Driver روی PS1 کولاک گرافیک بود اینم Driver نسل جدید ! :|
من فک میکنم بازی رو دارن وری Wii میسازن روی بقیه پلتفذم های پورت کنن ! :))
با همه این اوصاف اگه یکم AA خرج کنن (بخصوص نسخه pc) قبولش میکنیم البته با سبک و سیاق درایور های 1 و 2 :دی
پ.ن : از این عکس خوشم اومد :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or