تصاویر از بازی Driver San Francisco

• Thread starter Thread starter AZMAC
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تریلر بازی منو یاد driver 1 نسخه ps1 انداخت که اول بازی باید گواهینامه میگرفتیم خیلی جالب بود من عاشقش بودم واقعا گرافیک زیبایی داشت :love:

یوبی سافت سابقه ی خوبی در ساخت این بازی نداره .
یوبی سافت اصلا سابقه-ای در ساخت DRIVER نداره :دی
فعلا که نا امید کننده بوده . چه از نظر گرافیک چه از نظر عوض کردن ماشین !!! واقعا مضخرف بود

کاشکی از ماشین پیاده نشه:دی سنگین تره
این چیزی که ما دیدیم در حین رانندگی از ماشین نمیشه پیاده شد . برای عوض کردن ماشین هم صحنه اهسته میشه دوربین از ماشین خارج میشه و میتونیم هر ماشینی رو که میخوایم با یک دکمه بریم توش !!!!
شما بازی نکن :-"
عزیز شما نظرت رو گفتی ایشون هم نظرش رو گقته که مثل بیشتر بچه ها این گرافیک حتی واسه نسخه-ی ALPHA هم فوق العاده ضعیف هستش .

بازگشت به سبک و سیاق درایور یک! یک ماشین تا اخر! مرحله به مرحله بری جلو.... حالت بی ماموریت هم باشه با همون ماشین!
تخیلی نباشه که بری تو یه ماشین دیگه...... کار کنی ماشین بخری... دمیجش که زیاد شد ببریش تعمیر گاه
یه ماشین پایه هم باشه اگه ماشینت منفجر شد ازت بگیرتش
این یعنی درایور!
یا این سیستم تغییر ماشینش خدا کنه در حالت فری مود باشه نه ماموریتا!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
خدا کنه که بازی ادامه داستانهای wheelman وtaner باشه :love:
چون الان چند سال منتظرم ببینم آخر چه بلایی سر این دو شخصیت اصلی بازی میاد!
من واقعا عاشق این بازی هستم اولین بازی بود که روی PS1 بازی کردم:love:
نمیدونم چرا دیگه خود شرکت ATARI بازی رو ادامه نداد؟ مطمعنم اگر خودش بازی رو ادامه میداد بهتر بود :confused:
درسته که Ubisoft هم شرکت با تجربه و قدرتمندیه ولی تجربه ای توی این سری فکر نکنم داشته باشه !!!!..............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or