تصاویری فوق العاده از Mass Effect

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pandora tomorrow

True Blue
مدیر انجمن
904_0006.jpg

نميدونم ميدونستيد اين بازي رو West آورده؟ همين الان توي سايتش ديدم!

بازیش دیروز ساعت 7-8 اومد...

این وست هم کارش درسته ها خیلی سریعه!
ميگم شانس گند! ديروز صبح رفتم دقيقا بعد از مدرسه نه كرسيس آورده بود نه اين بازي هارو !! حالا ديگه كي حالش داره از اينجا بكوبه بره انقلاب! بايد وايسم تا حداقل يك هفته بگذره ... :(
آقا كسي گرفت بگه قشنگ چه جوريه؟ مي ارزه 6 تومان حروم كنيم يا نه؟
حروم كردن 6 تومان براي AC ارزش داشت ولي خب براي بازي RPG كمي شك ميكنه آدم! مخصوصا زبانش ناقص باشه:biggrin1:

نه بابا بهش بگو مشکلات اخلاقی یا یا مشکلات روانی آخه من موندم !!!!! یک حرف زد شما اصلا جوابش را ندی:-"د همه دونبال پول هستند و الا صد تا بازی بود که مشکل اخلاقی داشت حالا این مشکل اخلاقیش کجاست چی هست که هیچکس نفهمیده

نه بابا بهش بگو مشکلات اخلاقی یا یا مشکلات روانی آخه من موندم !!!!! یک حرف زد شما اصلا جوابش را ندی:-"د همه دونبال پول هستند و الا صد تا بازی بود که مشکل اخلاقی داشت حالا این مشکل اخلاقیش کجاست چی هست که هیچکس نفهمیده

مشکلات این بازی عادی نیست و حتی در بعضی کشورها ایراد گرفته شده که چنین صحنه های به چه دلیل باید در یک بازی گنجانده شود

البته من اینو فقط شنیدم ( از چند نفر )

ضمنا بازم شنیدم شرکتهایی که این بازی رو پخش کنن احتمالا دچار مشکل میشن

آخرین ویرایش:
مهدی جان شما خودت بازی رو انجام بده و به حرف دیگران توجهی نکن واقعا اگه مشکل داشت پخش نکن...

دوستان این بازی ماله micro game studio هس یا Time exclusive ؟؟ واقعا تنها بازیی هس که شاید بخاطرش یه jump in کنم . در ضمن این بازی رو چند dvd هس . یه جاده ی شب می خاستن تو pgr4 اضافه کنن نگران جایی دی وی دی بودن . این چند تاس ؟؟؟

مهدی جان شما خودت بازی رو انجام بده و به حرف دیگران توجهی نکن واقعا اگه مشکل داشت پخش نکن...

من که RPG باز نیستم قراره عطا تست کنه اگه مشکل نداشت شنبه پخش میکنیم ولی برای پنج شنبه سعی میکنیم BioWulf و Blacksite Area51 رو پخش کنیم که بچه ها جمعه بی بازی نباشن
امروز عصر هم که Pro Street J

دوستان این بازی ماله micro game studio هس یا Time exclusive ؟؟ واقعا تنها بازیی هس که شاید بخاطرش یه jump in کنم . در ضمن این بازی رو چند dvd هس . یه جاده ی شب می خاستن تو pgr4 اضافه کنن نگران جایی دی وی دی بودن . این چند تاس ؟؟؟

در مورد تعداد dvd من در یک تاپیک توضیح دادم فقط در یک dvd دولایه بوده و مقدار فضای ایجاد شده 6.7 gig خواهد بود.
در ضمن دوستان gta :vice city یادتونه یا همین dead or live . من درباره کل بازی اطلاعاتی کسب کردم بجز اون چیزایی که در تریلرها دیدید چیزی نداشت . ( الکی میخوان بازار گرمی کنن دیر بیارن گرون بدن به خاطر آثارهای اخلاقی بازی ) :biggrin1:

اقا تا حالا کسی با پرتو کار کرده
دیسکاش Ri.date با چاپ میده 5000 خوبه ازش خرید کنم(mass effect(

in mass wfeckt tahe bazie
in ghadr darbarash chet nagin
man ke daram kolli bahash hal mikonam
gerafic va fizike va dastan aalie
tanha moshkelesh ine ke yekam adam too objectivash gom mishe
hamin be nazare man ke miarze bekharimesh

in mass wfeckt tahe bazie
in ghadr darbarash chet nagin
man ke daram kolli bahash hal mikonam
gerafic va fizike va dastan aalie
tanha moshkelesh ine ke yekam adam too objectivash gom mishe
hamin be nazare man ke miarze bekharimesh
بابا اینقدر فینگلیش ننویسین کور شدیم
کی درباره این بازی چرت گفته همه دارن تعریف میکنن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or