تصاویری فوق العاده از Mass Effect

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

pandora tomorrow

True Blue
مدیر انجمن
904_0006.jpg

من فکر کنم واسه بار دهم هست که دارم اینو میگم :((

شما وقتی یه عکس رو میذارید اینجا ، خود به خود سایزش کوچیک میشه و همین تغییر سایز باعث میشه که لبه ها توی عکس دچار Aliasing بشن .

ولی اگه روی عکس کلیک کنید و اگر باز هم تغییر اندازه داده ( با توجه به سایز مانیتور ) لطف کنید عکس رو Zoom کنید و با سایز اصلی عکس رو ببینید ...

بعدش خواهید دید که اصلا هیچ کدوم از این عکس ها Aliasing نداشتن !

نمونش همین بازی که اصلا از اول مشکل Aliasing نداشته و شما چون با سایز اصلی نمیدید فکر میکردید که مشکل داره !!

همین الان این عکسهای قبلی رو که میگفتین AA نداره یه بار با سایز اصلی ببینید ! متوجه اشتباهتون میشید .

نیما بعده یه عمری تو نت بودن یعنی نمیفهمیم عکس رو باید بزرگ کنیم؟!:biggrin1: اون اولا مشکل AA داشت ولی الان دیگه حل شده....

نیما بعده یه عمری تو نت بودن یعنی نمیفهمیم عکس رو باید بزرگ کنیم؟!:biggrin1: اون اولا مشکل AA داشت ولی الان دیگه حل شده....

بخدا نداره ، من هر چی عکس توی این چند صفحه بود دیدم !!! همشون وقتی سایز اصلی نیستن مشکل دارن ، ولی وقتی با سایز اصلی میبینم حتی یدونه لبه هم پیدا نمیکنم .

شما وقتی کلیک میکنی ممکنه باز هم عکس توی صفحه باز شده Zoom Out بشه ، ولی اگه Zoom In بشه و Actual Size بشه دیگه مشکلی نداره .

جون من یه بار دقیق امتحان کن ...

بخدا نداره ، من هر چی عکس توی این چند صفحه بود دیدم !!! همشون وقتی سایز اصلی نیستن مشکل دارن ، ولی وقتی با سایز اصلی میبینم حتی یدونه لبه هم پیدا نمیکنم .

شما وقتی کلیک میکنی ممکنه باز هم عکس توی صفحه باز شده Zoom Out بشه ، ولی اگه Zoom In بشه و Actual Size بشه دیگه مشکلی نداره .

جون من یه بار دقیق امتحان کن ...

نیما جان اگه صفحه ی اول رو ببینی اونجا گفته شده که مشکل AA حل شده یعنی مشکل AA رو توی عکسهای این تاپیک نمیبینی عکسهای قبل از این تاپیک معلوم بود بازی مشکل AA داره...

دوستان این تصاویر واقعا مشکل Aa داره یا من اینطوری میبینم . اما در مورد کنسول بازی ناگفته نمونه که برای کامپیوتر یاهمون Pc میاد .

دوستان این تصاویر واقعا مشکل Aa داره یا من اینطوری میبینم . اما در مورد کنسول بازی ناگفته نمونه که برای کامپیوتر یاهمون Pc میاد .
من نميدونم چرا همه گير دادن به AA !! قبلا يه عكس هايي منتشر شده بود كه مشكل AA داشت ! اما الان كه چند عكس ديگه منتشر شد معلوم شد مشكلش رفع شده ! هر موقع اعلام شد بعد شما بيا بگو واسه PC هم مياد !

من نميدونم چرا همه گير دادن به AA !! قبلا يه عكس هايي منتشر شده بود كه مشكل AA داشت ! اما الان كه چند عكس ديگه منتشر شد معلوم شد مشكلش رفع شده ! هر موقع اعلام شد بعد شما بيا بگو واسه PC هم مياد !

اولا من خیلی محترمانه حرفمو زدم برا منم فرق نمیکنه داره یا نه . خواستم بپپرسم من اینجوری میبینم یا نه اشتباه میکنم . در ضمن گفتم برای pc میاد برا اینکه هر بازی که روی 360 فروشش خوب بشه ماکرو دست بکار میشه برای کامپیوترم بازیو کاری میکنه عرضه بشه . :mad: ( از اینجا به بعدم کل کل بسه ok )

گیر الکی ندین . به قول دوستمون قبلا مشکل aa داشت ولی تو این عکسهای جدید و ماقبل جدیدی که دوستان گذاشتن اصلا این مشکل دیده نمیشه. حالا هی گیر بدید.
ممنون از بابات عکسها. واقعا زیبان.:love:

bebakhshid farsy taip nemikonam moshkel az windowse
hala mishe begid in AA chie??? albate man khodam midoonam mikham bebinam shoma chy migid !!!i :blushing:

اينم چندتا تصوير شگفت انگيز و نهايي ديگه از اين بازي عظيم .
فيلم سينمايي , بازي نيست .
باوركردني نيست اصلا .

با فيلم اشتباه نگيريد! :

80zfgwo.jpg

6kp8njb.jpg

6jf1wjp.jpg

7x3nm2g.jpg

73d3n7p.jpg

6x8f2pi.jpg

8b724pj.jpg

8e1pchu.jpg

81r0d92.jpg

مثل اینکه میگن این هم اومده خدایا دیگه داره کم کم تشنج بهم دسست میده :excited::worthy::groupwave:

بچه ها ببخشید ذوقتونو کور میکنما یه سوال دارم چرا آدماش مژه ندارن جریان چیه . :blushing:

بچه ها ببخشید ذوقتونو کور میکنما یه سوال دارم چرا آدماش مژه ندارن جریان چیه . :blushing:

تو مثل اينكه تنت مي خاره:biggrin1:
از بازي هاي ps3 هم اينطوري ايراد مي گيري:-"
اون مرده نداره اما چشمات نمي بينه كه زناش مژه دارن برو عكس هاي بالايي رو ببين بعد نظرات گران بها بده
هشدار: بچه ها بازي رو نخريد چون شخصيت اصلي بازي مژه نداره:laughing::biggrin1:
80163.jpg

اين بازي خفن گرافيكم حتي توش مژه اي نيست
8ebcods.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or