نیما بعده یه عمری تو نت بودن یعنی نمیفهمیم عکس رو باید بزرگ کنیم؟!:biggrin1: اون اولا مشکل AA داشت ولی الان دیگه حل شده....
نیما جان اگه صفحه ی اول رو ببینی اونجا گفته شده که مشکل AA حل شده یعنی مشکل AA رو توی عکسهای این تاپیک نمیبینی عکسهای قبل از این تاپیک معلوم بود بازی مشکل AA داره...بخدا نداره ، من هر چی عکس توی این چند صفحه بود دیدم !!! همشون وقتی سایز اصلی نیستن مشکل دارن ، ولی وقتی با سایز اصلی میبینم حتی یدونه لبه هم پیدا نمیکنم .
شما وقتی کلیک میکنی ممکنه باز هم عکس توی صفحه باز شده Zoom Out بشه ، ولی اگه Zoom In بشه و Actual Size بشه دیگه مشکلی نداره .
جون من یه بار دقیق امتحان کن ...
من نميدونم چرا همه گير دادن به AA !! قبلا يه عكس هايي منتشر شده بود كه مشكل AA داشت ! اما الان كه چند عكس ديگه منتشر شد معلوم شد مشكلش رفع شده ! هر موقع اعلام شد بعد شما بيا بگو واسه PC هم مياد !دوستان این تصاویر واقعا مشکل Aa داره یا من اینطوری میبینم . اما در مورد کنسول بازی ناگفته نمونه که برای کامپیوتر یاهمون Pc میاد .
من نميدونم چرا همه گير دادن به AA !! قبلا يه عكس هايي منتشر شده بود كه مشكل AA داشت ! اما الان كه چند عكس ديگه منتشر شد معلوم شد مشكلش رفع شده ! هر موقع اعلام شد بعد شما بيا بگو واسه PC هم مياد !
AA مخفف Anti Aliasing هست ! كارش نرم كردن لبه هاي تيز در بازي هست .bebakhshid farsy taip nemikonam moshkel az windowse
hala mishe begid in AA chie??? albate man khodam midoonam mikham bebinam shoma chy migid !!!i :blushing:
بچه ها ببخشید ذوقتونو کور میکنما یه سوال دارم چرا آدماش مژه ندارن جریان چیه . :blushing: