تصاویری از مدل اصلی لارا کرافت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اتفاقا DMC3 مدل داشت. شخصيت دانته يك پسرك جوان مو طلايي بود كه هم بخش موشن كپچرش رو بازي ميكرد ، هم دوبلور و هم به عنوان مدل بود يك سري عكس داشتم ازش موقعي كه لباس دانته رو پوشيده بود و داشتن ازش عكس مي گرفتن ولي نمي دونم چي كار كردم! اون موقع فكر ميكردم براي فيلمشه ...
كلا اين چيز ها هست همين NGS هم اون زنه يادم يك مدل داشت كه توي همين سايت هم نشون دادن.
خب شد گفتی!!!این هم عکس مدل و صداپیشه دانته تو
DEVIL MAY CRY3 (اسمشReuben Langdon
196863.jpg

اگر توسایت imdb برید عکس هایی که تو لباس دانته هست میتونید ببینید

شما كه حرفت 180 درجه بر عكس فريدون! بعد چه طور تاييد ميكني!!!!!!!
من حرف آقا فریدون بد گرفتم!شرمنده:cheesygri
من هنوز برام جالب كه چرا براي اين شخصيت اينقدر مدل انتخاب مي كنند! اگر حرف فريدون درست باشه يك يا دو مدل كل بازي ها بايد داشته باشه چرا 7 يا 8 تا مدل!؟
یک دلیلش تموم شدن قرار دادهای کاری این مدلهاست............
دلیل دیگه تنوع!!! اگر از یک مدل استفاده کنن باعث یک نواختی میشه!
و صد البته این مدلهایی که میبینید آدم هستن افزایش سن و مرور زمان اونهارو دستخوش تغییرات میکنه مثلا Rhona Mitra الان 32 سالشه نشاط و تراوت Alison Carroll نداره:cheesygri
مهمترین دلیلش همونطور که گفتم تنوع و جدید بودن لاراکرفت در مدل های جدیده که توجه من و شمارو به خودش جلب کنه!!!

اتفاقا من هم مدتهاست به اين فكر ميكنم كه Samanosuke توي Onimusha 3 بسيار شبيه يه هنرپيشه معروف هست.:thinking::confused: اگه كسي از دوستان اسمش رو ميدونه لطفا بگه.:biggrin1:

آره.تاکشی کانشیرو رو میگی.اون و ژان رنو از معدودترین هنرپیشه های معروفی هستند که پذیرفتند مدل برای شخصیت های یک بازی یعنی Onimusha 3 باشند.کانشیرو در سال 2004 در فیلم معروف ژانگ ییمو یعنی خانه ی خنجر های پران نقش اصلی رو داشت.اینم عکسش.

4zviw1.jpg

Takeshi+Kaneshiro+in+House+of+Flying+Daggers+with+sword.jpg

آخرین ویرایش:
خيلی ببخشيد!
اين تاپيک چه ربطی به دنيای بازی داره؟!

فقط صفحه اولش كمي به دنياي بازي ربط داره.
ولي صفحه‌هاي بعدش بحث و گفت و گو بين اعضاي سايته كه زياد ربطي به موضوع تاپيك نداره.:cheesygri
كلا بيشتر تاپيك‌ها جنبه سر صحبت باز كردن رو دارن.;)

چی میگی؟!!!!!!
لاراکرفت یکی از محبوب ترین شخصیت های دنیای بازی البته نه در حد سام فیشر و اسنیک....
فیلم های tomb raider در زمان خودش پرفروش ترین فیلم هاست
بازی هایی هم که ساخته میشه خوش دست و قشنگ هستن و ارزش بازی کردن دارن.........

همه ميدونن كه خيلي شخصيت‌هاي ديگه توي دنياي بازي وجود دارن كه خيلي از لارا كرافت محبوب‌تر هستن. (دانته،ورجيل،اسنيك،سم فيشر،ماريو،كراتوس،پرنس،... وحتي خرگوش‌هاي Rayman Raving Rabidds ! :biggrin1:)
چون شخصيت پردازي عالي و زيبايي دارن، معمولا در يك داستان زيبا قرار ميگيرن (كه باعث ميشه روحيه و اخلاق طرف رو بشناسيم)، معمولا ظاهر و تيپ زيبا و خوف و باحالي دارن،بعضي‌ها خيلي قوي و سريع هستن و قدرت‌هاي مافوق بشري دارن و ...
ولي لارا كرافت به نظر من شخصيت تو خالي و بسيار بي‌مزه‌اي رو داره.:sick:

خب شد گفتی!!!این هم عکس مدل و صداپیشه دانته تو
DEVIL MAY CRY3 (اسمشReuben Langdon

اگر توسایت imdb برید عکس هایی که تو لباس دانته هست میتونید ببینید

متشكرم
آدرس رو اگه ميشه بنويس.
اگه چندتا عكس هم ازش داري لطفا بزار استفاده علمي كنيم.:smile:
بدنش هم فرم بدن دانته هست؟ روي صورتش كه تغيير زيادي انجام دادن.

آره.تاکشی کانشیرو رو میگی.اون و ژان رنو از معدودترین هنرپیشه های معروفی هستند که پذیرفتند مدل برای شخصیت های یک بازی یعنی Onimusha 3 باشند.کانشیرو در سال 2004 در فیلم معروف ژانگ ییمو یعنی خانه های پران نقش اصلی رو داشت.اینم عکسش.

بسيار ممنون...:love:
الان يادم افتاد كه ژان رنو هم بود...

هیچی آنجلینا جولی نمیشه

فقط نيكو خردمند...:biggrin1:

آخرین ویرایش:
به نظر من اصلانم قشنگ نیست

:pنگو قشنگ نیست آخه تو یکبار آنجلینا جولی رو تو این نقش دیدی حالا اینو نمی پسندی.
بنظرم اگه همون آنجلینا بود کافی بود (البته شاید هم خانم آنجلینا بخاطر فیلم wanted وقت نداشتن ) ...

ووووووووووووای این مدل اصلی دانته چقدر زشته ...:sick:
کاش لا اقل یکی رو میذاشتن که یه کم جذابیت داشته باشه:sick:

از اونجایی که تاپیک از حالت عادی خارج شده و کار به عشق و عاشقی و ای وای فلانی چقدر خوشگله و ... رسیده قفل میشه ! آخه یه عدد مدل چی داره که 3 صفحه راجع بهش حرف زده بشه ؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or