LeonSM
کاربر سایت
خوب بهتر! خودم میرم دنبالش! شماره ش چنده؟!؟!؟:cheesygriبه نظر من اصلانم قشنگ نیست
خوب بهتر! خودم میرم دنبالش! شماره ش چنده؟!؟!؟:cheesygriبه نظر من اصلانم قشنگ نیست
درودمدل اصلی یعنی چی؟کاربردش برا ساختن بازیه؟یعنی هر شخصیت اصلی باید یه مدل اصلی داشته باشه؟پس چرا شخصیت اصلی بازی های معروف دیگه مدل نداره؟
به نمایش گذاشتن این مدل راهی برا فروش بیشتر.
سلام
بازیهای دیگه چطور ؟ اونا هم مدل اصلی از شخصیت اصلی دارن مثلا DMC یا Resident Evil ؟
:confused::confused:
البته من این Allison رو قبلا دیده بودم شاید 2 سال پیش بود توی یه شبکه ی ماهواره ای...
نمیدونم این همونه یا نه البته اصلا که خوشگل نیست
Allison چند ساله که مدله؟؟؟؟
این خبر ها هم نیست!. خیلی از بازی ها مدل دارن و از روی حرکات اون فرد هست که انیمیشن در گیم پلی و CutSceneها شکل میگیره. حتی بازی های نسل قبل هم شخصیتهای اصلیشون مدل داشتن مثل Onimusha 2 &3 و مخصوصا 3 که از یک هنرپیشه معروف استفاده کرده بودن.
چی میگی؟!!!!!!حالا مثلا لارا كرافت چيه كه اين همه مدل داشته.
شخصيت زيادجالبي نيست و بازي TombRider هم خيلي شاهكار نيست.(از نظر من)
حالا شما میگی " به نمایش گذاشتن این مدل راهی برا فروش بیشتر. ". البته باید در نظر داشته باشی که اون ور ابی ها، دوستانمون در بلاد کفر اینقدری چشم دلشون سر هست که یک مدل در این حد نمیتونه تاثیر روشن بزاره و ادمهای هم نیست مثل بعضی ها که با دیدن هر اشغالی دست جمعی بگن WOW .
اتفاقا DMC3 مدل داشت. شخصيت دانته يك پسرك جوان مو طلايي بود كه هم بخش موشن كپچرش رو بازي ميكرد ، هم دوبلور و هم به عنوان مدل بود يك سري عكس داشتم ازش موقعي كه لباس دانته رو پوشيده بود و داشتن ازش عكس مي گرفتن ولي نمي دونم چي كار كردم! اون موقع فكر ميكردم براي فيلمشه ...من تو اینترنت یک چرخی زدم چیزی که مربوط به resident evil یا devil may cry باشه پیدا نکردم
ولی در مورد سن آلیسون کارول 23 سالشه و انگیلیسی..!!!
چشم نخورند اين خانوم خيلي احساس دارند. منم چنين اعتماد به نفسي داشتم الان جاي آلپاچينو بودم :biggrin1:سلام
من خودم مشکلی ندارم با این تاپیک ولی از این که میبینم تاحالا چرا واقعا قفل نشده متعجبم
چند تا خبر هم از ایشون بود که من رو حساب این که مشکل داره و اینا خبرشم نزاشتم:biggrin1:
ولی در کل این خواهرمون مجرده و خیلی هم با خودش حال میکنه و اینا و گفته هر چیزی که مرد ها برای جزب شدن میخوان(یا یه چیزی تو این مایه ها چون دقیق یادم نیست)رو تو خودش داره و این که لارا خیلی زن باحالی و هم قوی هم جزابه هم s**ی و غیر و ذالکیه
موفق باشید
اتفاقا اگر دقت كني ميبيني كه ، اين چيز هاي فقط براي يك سنت يا چيز ديگه به نمايش در نمياد. خيلي از اين ها منافع مالي پشتش خوابيده. چه نيازي كه مدل بيان اينجوري نشون بدن و اينقدر رسانه هاي جمعي!! روش مانور بدن؟درود
این خبر ها هم نیست!. خیلی از بازی ها مدل دارن و از روی حرکات اون فرد هست که انیمیشن در گیم پلی و CutSceneها شکل میگیره. حتی بازی های نسل قبل هم شخصیتهای اصلیشون مدل داشتن مثل Onimusha 2 &3 و مخصوصا 3 که از یک هنرپیشه معروف استفاده کرده بودن.
Lost Planet هم اینطور بود. شخصیت "وِین" رو یکی از بهترین بازیگران کره بازی کرده بود.
توی Uncharted هم دوتا هنرپیشه معروف بازی کرده بودن که :
شما كه حرفت 180 درجه بر عكس فريدون! بعد چه طور تاييد ميكني!!!!!!!ماشاالله فریدون جان شما هم که میزنی تو سر مال(آشغال):cheesygri
ضمن تائید حرفای آقا فریدون باید بگم ( اطلاعات کمی که دارم) برای فروش هر محصولی جدا از کیفیت و قیمت باید توجه دیگران به محصول جلب کنن (تبلیغات)تا جنبه های دیگه رو نشون بدن حالا این میتونه با گذاشتن آهنگ , رقص نور وتبلیغات تلویزیونی باشه یا بدن زن های زیبا