تصاویری از مدل اصلی لارا کرافت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مدل اصلی یعنی چی؟کاربردش برا ساختن بازیه؟یعنی هر شخصیت اصلی باید یه مدل اصلی داشته باشه؟پس چرا شخصیت اصلی بازی های معروف دیگه مدل نداره؟

به نمایش گذاشتن این مدل راهی برا فروش بیشتر.

مدل اصلی یعنی چی؟کاربردش برا ساختن بازیه؟یعنی هر شخصیت اصلی باید یه مدل اصلی داشته باشه؟پس چرا شخصیت اصلی بازی های معروف دیگه مدل نداره؟

به نمایش گذاشتن این مدل راهی برا فروش بیشتر.
درود
این خبر ها هم نیست!. خیلی از بازی ها مدل دارن و از روی حرکات اون فرد هست که انیمیشن در گیم پلی و CutSceneها شکل میگیره. حتی بازی های نسل قبل هم شخصیتهای اصلیشون مدل داشتن مثل Onimusha 2 &3 و مخصوصا 3 که از یک هنرپیشه معروف استفاده کرده بودن.
Lost Planet هم اینطور بود. شخصیت "وِین" رو یکی از بهترین بازیگران کره بازی کرده بود.
توی Uncharted هم دوتا هنرپیشه معروف بازی کرده بودن که :

Nolan North در نقش Nathan Drake
24021717428df7c1984e5a9914cb6ed89de775c.jpg

Emily Rose در نقش Elina Fisher
240216264355cac23d2d5f0b8e8abf63ff0e4ce.jpg

ببین این مسئله چقدر اهمیت داره که پای خدای مویشن کپچر، اندی سرکیس بزرگ ( Andy Serkis ) هم به دنیای بازی ( انیمیشن ها و صحنه های سینمائی ) باز شده که یواش یواش داره یه Cinematic Production واشه بازی ها راه میافته!.

حالا شما میگی " به نمایش گذاشتن این مدل راهی برا فروش بیشتر. ". البته باید در نظر داشته باشی که اون ور ابی ها، دوستانمون در بلاد کفر اینقدری چشم دلشون سر هست که یک مدل در این حد نمیتونه تاثیر روشن بزاره :دی و ادمهای هم نیست مثل بعضی ها که با دیدن هر اشغالی دست جمعی بگن WOW :دی.

پ.ن.جالبه بدونی Nolan North صداپیشه گی پرنس جدید رو در POP جدید (!!) به عهده داره.

خوب شد انجلینا جولی رو مدلش نکردن وگرنه همتون با سر میرفتین تو مانیتور :laughing:
خداییش برا حرکات کششی و نرم لارا یه همچین مدل پرکشش ونرمی هم لازم بود:laughing:
فکرکنم دست جمع موافقین این خانم رو دعوت کنیم ایران تا با سایت بازیسنتر یه مصاحبه ای داشته باشه ؟:cheesygri

سلام
بازیهای دیگه چطور ؟ اونا هم مدل اصلی از شخصیت اصلی دارن مثلا DMC یا Resident Evil ؟

:confused::confused:

البته من این Allison رو قبلا دیده بودم شاید 2 سال پیش بود توی یه شبکه ی ماهواره ای...

نمیدونم این همونه یا نه البته اصلا که خوشگل نیست

Allison چند ساله که مدله؟؟؟؟

سلام
بازیهای دیگه چطور ؟ اونا هم مدل اصلی از شخصیت اصلی دارن مثلا DMC یا Resident Evil ؟

:confused::confused:

البته من این Allison رو قبلا دیده بودم شاید 2 سال پیش بود توی یه شبکه ی ماهواره ای...

نمیدونم این همونه یا نه البته اصلا که خوشگل نیست

Allison چند ساله که مدله؟؟؟؟

من تو اینترنت یک چرخی زدم چیزی که مربوط به resident evil یا devil may cry باشه پیدا نکردم
ولی در مورد سن آلیسون کارول 23 سالشه و انگیلیسی..!!!

این خبر ها هم نیست!. خیلی از بازی ها مدل دارن و از روی حرکات اون فرد هست که انیمیشن در گیم پلی و CutSceneها شکل میگیره. حتی بازی های نسل قبل هم شخصیتهای اصلیشون مدل داشتن مثل Onimusha 2 &3 و مخصوصا 3 که از یک هنرپیشه معروف استفاده کرده بودن.

اتفاقا من هم مدتهاست به اين فكر ميكنم كه Samanosuke توي Onimusha 3 بسيار شبيه يه هنرپيشه معروف هست.:thinking::confused: اگه كسي از دوستان اسمش رو ميدونه لطفا بگه.:biggrin1:

میدونستید کیت پرایس هم جزو مدل های لاراکرفت بوده:eek:

این اسمامی تمام مدل های لاراکرفت

88728942hw9.jpg

Nathalie Cook 1996-1997
karima_adebibe_09.jpg

Rhona Mitra 1997-1998
LaraCroft006.jpg

Vanessa Demouy 1997
img_8.jpg

Nell McAndrew (1998 - 1999)
image005.jpg

Lara Weller 1999-2000
8-ellen-roche01.jpg

Ellen Rocche 2000
image013.jpg

Lucy Clarkson 2000-2002
img_11.jpg

Jill De Jong (2002-2004)
Karima_Adebibe_01.jpg

Karima Adebibe 2006-2008
alison-carroll-crof_789307c.jpg

Alison Carroll 2008

حالا مثلا لارا كرافت چيه كه اين همه مدل داشته.

شخصيت زيادجالبي نيست و بازي TombRider هم خيلي شاهكار نيست.(از نظر من):sick:

حالا مثلا لارا كرافت چيه كه اين همه مدل داشته.

شخصيت زيادجالبي نيست و بازي TombRider هم خيلي شاهكار نيست.(از نظر من):sick:
چی میگی؟!!!!!!:eek::eek::eek:
لاراکرفت یکی از محبوب ترین شخصیت های دنیای بازی البته نه در حد سام فیشر و اسنیک....
فیلم های tomb raider در زمان خودش پرفروش ترین فیلم هاست
بازی هایی هم که ساخته میشه خوش دست و قشنگ هستن و ارزش بازی کردن دارن.........

سلام
من خودم مشکلی ندارم با این تاپیک ولی از این که میبینم تاحالا چرا واقعا قفل نشده متعجبم
چند تا خبر هم از ایشون بود که من رو حساب این که مشکل داره و اینا خبرشم نزاشتم:biggrin1:
ولی در کل این خواهرمون مجرده و خیلی هم با خودش حال میکنه و اینا و گفته هر چیزی که مرد ها برای جزب شدن میخوان(یا یه چیزی تو این مایه ها چون دقیق یادم نیست)رو تو خودش داره و این که لارا خیلی زن باحالی و هم قوی هم جزابه هم s**ی و غیر و ذالکیه
موفق باشید

حالا شما میگی " به نمایش گذاشتن این مدل راهی برا فروش بیشتر. ". البته باید در نظر داشته باشی که اون ور ابی ها، دوستانمون در بلاد کفر اینقدری چشم دلشون سر هست که یک مدل در این حد نمیتونه تاثیر روشن بزاره :دی و ادمهای هم نیست مثل بعضی ها که با دیدن هر اشغالی دست جمعی بگن WOW :دی.

ماشاالله فریدون جان شما هم که میزنی تو سر مال(آشغال):cheesygri
ضمن تائید حرفای آقا فریدون باید بگم ( اطلاعات کمی که دارم) برای فروش هر محصولی جدا از کیفیت و قیمت باید توجه دیگران به محصول جلب کنن (تبلیغات)تا جنبه های دیگه رو نشون بدن حالا این میتونه با گذاشتن آهنگ , رقص نور وتبلیغات تلویزیونی باشه یا بدن زن های زیبا;)

من تو اینترنت یک چرخی زدم چیزی که مربوط به resident evil یا devil may cry باشه پیدا نکردم
ولی در مورد سن آلیسون کارول 23 سالشه و انگیلیسی..!!!
اتفاقا DMC3 مدل داشت. شخصيت دانته يك پسرك جوان مو طلايي بود كه هم بخش موشن كپچرش رو بازي ميكرد ، هم دوبلور و هم به عنوان مدل بود يك سري عكس داشتم ازش موقعي كه لباس دانته رو پوشيده بود و داشتن ازش عكس مي گرفتن ولي نمي دونم چي كار كردم! اون موقع فكر ميكردم براي فيلمشه ...
كلا اين چيز ها هست همين NGS هم اون زنه يادم يك مدل داشت كه توي همين سايت هم نشون دادن.

سلام
من خودم مشکلی ندارم با این تاپیک ولی از این که میبینم تاحالا چرا واقعا قفل نشده متعجبم
چند تا خبر هم از ایشون بود که من رو حساب این که مشکل داره و اینا خبرشم نزاشتم:biggrin1:
ولی در کل این خواهرمون مجرده و خیلی هم با خودش حال میکنه و اینا و گفته هر چیزی که مرد ها برای جزب شدن میخوان(یا یه چیزی تو این مایه ها چون دقیق یادم نیست)رو تو خودش داره و این که لارا خیلی زن باحالی و هم قوی هم جزابه هم s**ی و غیر و ذالکیه
موفق باشید
چشم نخورند اين خانوم خيلي احساس دارند. منم چنين اعتماد به نفسي داشتم الان جاي آلپاچينو بودم :biggrin1:

درود
Lost Planet هم اینطور بود. شخصیت "وِین" رو یکی از بهترین بازیگران کره بازی کرده بود.
توی Uncharted هم دوتا هنرپیشه معروف بازی کرده بودن که :
اتفاقا اگر دقت كني ميبيني كه ، اين چيز هاي فقط براي يك سنت يا چيز ديگه به نمايش در نمياد. خيلي از اين ها منافع مالي پشتش خوابيده. چه نيازي كه مدل بيان اينجوري نشون بدن و اينقدر رسانه هاي جمعي!! روش مانور بدن؟
اتفاقا دقيقا داري اشتباه ميكني ، اين صحبتي كه خيلي از بچه ها مي كنند كه اون ور آب چشم و دل سيرند و... واقعا اگر اينجوري باشه اصلا نبايد هيچ صحنه اي توي فيلم ها قرار بدند يا و... خودتون خوب ميدونيد چند صحنه تحريك آميز باعث ميشه يك هو بازي توي چند كشور ممنوع بشه مثل Mass Effect پس اگر اون طرفي ها براشون مهم نيست مگه سازندگان بيكارند بيان چندتا صحنه اضافه كنند تا بازيشون توي صد تا كشور ممنوع بشه يا هزار تا كشور بهش 22 سال به بالا بدن! (به صورت مثالي بود)

ماشاالله فریدون جان شما هم که میزنی تو سر مال(آشغال):cheesygri
ضمن تائید حرفای آقا فریدون باید بگم ( اطلاعات کمی که دارم) برای فروش هر محصولی جدا از کیفیت و قیمت باید توجه دیگران به محصول جلب کنن (تبلیغات)تا جنبه های دیگه رو نشون بدن حالا این میتونه با گذاشتن آهنگ , رقص نور وتبلیغات تلویزیونی باشه یا بدن زن های زیبا;)
شما كه حرفت 180 درجه بر عكس فريدون! بعد چه طور تاييد ميكني!!!!!!!

خيلی ببخشيد!:biggrin1:
اين تاپيک چه ربطی به دنيای بازی داره؟!:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or