تصاوير Naruto : Ultimate ninja storm Generation

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
خوب یه خبر بسیار خوب برای دوست داران انیمه مثه خودم .
مثل اینکه در مجله جامپ این سری از ناروتوی جدید خبر هایی شده و نام این بازی NARUTO : ULTIMATE ninja storm generation هست.

از قرار معلوم برای کنسول های PS3-Xbox360 در نظرگرفته شده و زابوزا و هاکو هم جزو کارکتر ها هستن . سایت VG هم یک ایمیل به NAMCO برای تایید رسمی زده.

دوستان چون لینک اسکن و عکس ف=ی-ل*تور بود نزاشتم که موردی پیش نیاد .
شما میتونید داخل منبع عکس و اسکن رو ببینید.

منبع

تنها عكسي كه فعلا از بازي اومده همين هست.

کسایی که دراگون بال باز هستن بازی dragon ball z budokai tenkaichi 3 رو بازی کردن بیش از 100 تا کاکارکتر داشت بعید نیست اینم مثل اون بشه مگه چیه؟

---------- نوشته در 09:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:57 PM ارسال شده بود ----------

دوستان فیک هم نیست
اسکنش بیرون اومده

دوستان فیک هم نیست
اسکنش بیرون اومده
:dاینا رو که هم تو صفحات قبل زدن هم تو تایپک خود بازی زدم (720p) فیک کدومه؟ هم تریلرش رو تو تاپیک بازی گذاشتم!
صبح بخیر:d

---------- نوشته در 09:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:28 PM ارسال شده بود ----------

ما امروز یه تریلر خفن از بازی دیدیم و به شدت بهش امیدوار شدیم.وقتی فهمیدم بیش از یک ساعت انیمه ی جدید هم داره که بال در آوردم.=p~o:-)
بیش از 75 کاراکتر شوخی نیست.فکر نمیکنم به این راحتی ها تکراری بشه بازی.مطمئن هستم که یکی از بهترین بازی های تمام انیمه ها میشه.

به زودی پیش نمایشش رو تو فروم میذارم:d
عجب !
یعنی من اینقدر خودمو *** دادم تاپیک زدم عکس گذاشتم تریلر گذاشتم شیپور زدم :d تازه فهمیدی صحنه های انیمه ای داره که تو انیمه و مانگا دیده نشده؟ و بیشتر 70 کارکتر داره !:((
پیش نمایش رو من زودتر ترتیب دادم 1 ماه قبل بازی مفصل می دمش:p
اتفاقا 75 کاراکتر شوخیه :دی! مگر اینکه نخوان مثل قبلی بسازن و تحول ایجاد کنن. توی گیم پلی قبلی، تنها فرق انیمیشن های هر شخصیت بود. وگرنه نه تفاوت خاصی دیده میشد، و نه جایگاه شخصیت که این یه مورد به نفع هر بازی فایتینگی هستش. الان جدا دلیل گذاشتن این همه کاراکتر که مطمئنا نصفیشون استفاده نمیشه چیه آخه :دی...
1. چون این آخری سری از این بازی هستش .
2. قراره داستان بازی از اول ناروتو تا آخره شیپودن روایت بشه که قاعدتا باید تمام کارکترای تو روند داستانی برای بخش vs در دسترس باشن.
3. چون خیلی ها موقع اومدن قسمت اول ناراضی بودن که چرا کارکترا کمه چرا هوکاگه 1و2 تو بازی هستن فقط برای ساپورت...

من که آرزوم بود با هاشیراما بازی کنم که میسر شد>:d<

عجب !
یعنی من اینقدر خودمو *** دادم تاپیک زدم عکس گذاشتم تریلر گذاشتم شیپور زدم :d تازه فهمیدی صحنه های انیمه ای داره که تو انیمه و مانگا دیده نشده؟ و بیشتر 70 کارکتر داره !:((
پیش نمایش رو من زودتر ترتیب دادم 1 ماه قبل بازی مفصل می دمش:p

پس پیشنمایش پای تو:d.ببین خواندن کی بود مانند دیدن.عکساش رو دیدم گذاشتی میخواستم خودم ببینم بعد نظرم رو بدم.در هر صورت فوق العاده اس.
بازم می گم مطمئنام که بهترین بازی انیمه ای میشه.ببینید کی گفتم.

1. چون این آخری سری از این بازی هستش .
2. قراره داستان بازی از اول ناروتو تا آخره شیپودن روایت بشه که قاعدتا باید تمام کارکترای تو روند داستانی برای بخش vs در دسترس باشن.
3. چون خیلی ها موقع اومدن قسمت اول ناراضی بودن که چرا کارکترا کمه چرا هوکاگه 1و2 تو بازی هستن فقط برای ساپورت...
الان یعنی شما خواستی واسه من دلایلش رو تفسیر کنی؟ شما خودت واسه آنلاین و یا ورسوس میری مثلا با یکی از بدن های پین بازی کنی؟ نه دیگه! کلا شاید 20 30 تا شخصیت استفاده میشه. یه سری ها هم صرفا واسه بودن گذاشتن! همون 2 نصف همین شخصیت داشت کلا تفاوتی احساس نمیشد!

خوب چرا میزنی؟:dاین چیزایی که گفتی رو میشه نشونمون بدی؟

Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm Generations

الان یعنی شما خواستی واسه من دلایلش رو تفسیر کنی؟ شما خودت واسه آنلاین و یا ورسوس میری مثلا با یکی از بدن های پین بازی کنی؟ نه دیگه! کلا شاید 20 30 تا شخصیت استفاده میشه. یه سری ها هم صرفا واسه بودن گذاشتن! همون 2 نصف همین شخصیت داشت کلا تفاوتی احساس نمیشد!

بزار بیاد تفاوت اگه احساس نشد بعدا ترول کن .

احتمالا همه ی این 75 کاراکتر به صورت مستقیم قابل بازی نباشن.مثل شاید 20 تاشون فقط تو نقش ساپورت بشه ازشون استفاده کرد.

75playable characters and 15 support characters (total of 33 more characters than Storm 2)
Includes Characters from Storm 1, Storm 2, as well as New Characters
75 کاراکتر قابل بازی و 15 ساپورت(33 تاشون بیشتر از قسمت دوم هستن)
شامل کاراکترهای قسمت اول و دو م و همینطور کارکترای جدید

خوبه فارسی هم نوشتم
icon18.png

شما بفرما ترول رو معنی کن بعد بیا واسه ما حرفش رو بزن.

محض اطلاعت عزیزم، اون موقع که نمیدونستی ناروتو چیه من بازیسنتر رو کرده بودم کونوها. برو اول ببین طرف مقابلت کیه بعد حرف از ترول و اینا بزن.

آهان ببخشید جناب حواسم نبود داشتید هایپ می کردید !

آخرین ویرایش:
بزار بیاد تفاوت اگه احساس نشد بعدا ترول کن .
O_rly.jpg

شما بفرما ترول رو معنی کن بعد بیا واسه ما حرفش رو بزن.

محض اطلاعت عزیزم، اون موقع که نمیدونستی ناروتو چیه من بازیسنتر رو کرده بودم کونوها. برو اول ببین طرف مقابلت کیه بعد حرف از ترول و اینا بزن.

سلام بچه ها میشه ازتون خوهش کنم یکی برام فرق بین storm 2و generationرو بطور کامل توضیح بده؟ من خودم هم storm 1رو بازی کردم و همstorm2میخوام ببینم چقدر باحال تر شده؟:)و من ps3 هک شده دارم میخواستم ببینم وقتی بیاد میتونم بازی کنم یعنی هک میشه؟

سلام بچه ها میشه ازتون خوهش کنم یکی برام فرق بین storm 2و generationرو بطور کامل توضیح بده؟ من خودم هم storm 1رو بازی کردم و همstorm2میخوام ببینم چقدر باحال تر شده؟:)و من ps3 هک شده دارم میخواستم ببینم وقتی بیاد میتونم بازی کنم یعنی هک میشه؟

Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm Generations مطالعه کن.

ایول
وای خدا دارم دیوونه میشم همش جوتسو ها و فن های تازه فقط من منتظرم بیاد از جلوش بلند نمیشم
این فن اودامان راسنگان نیست به کیوبی زد تو مانگا؟
و تو یکی از فیلم های ناروتو شیپودن هم زد این فنو همونی که آخرش با راسن شریکن دخل یارورو آورد کاکوزو نه ها تو فیلم های ناروتو همونه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or