نه اوس سعید مگه اینکه سولار رفته باشه!:dحاجی خودشه حالت صورتو کاپشنو استیلو داشته باش!!!حالت موهاشم همونه خدایش!!!:-Dفقط یکم چشمو گوشش وا شده!!!!;-)
حاجی اینا که IV هم قاطیشه!!!اينم دانلود تريلر با كيفيت HD عكس هاي بازي تا به الان
دانلود با کیفیت HD
این کدوم تریلره؟
در ضمن تصاویر رو تو اسپویل قرار بدید.
حاجی اینا که IV هم قاطیشه!!!
ای بابا! این که خیلی قدیمیه... یه جوری نوشتی آخرین تریلر من فکر کرم 20تا تریلر ازش منتشر شده و اینم آخریش هست! بابا این که همون قدیمیِ هست!اين اخرين تريلرش
اصلاح شدb-)
---------- نوشته در 01:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:25 PM ارسال شده بود ----------
حاجي اصلاح شدb-)
ای بابا! این که خیلی قدیمیه... یه جوری نوشتی آخرین تریلر من فکر کرم 20تا تریلر ازش منتشر شده و اینم آخریش هست! بابا این که همون قدیمیِ هست!
GTA 5 Game Informer reveal set for today at 5pm GMT
نه عزیز من،سلی دوستان !
دقت کردید تو بعضی از عکس های منتشر شده از بازی بعضی شخصیت ها یه گوشی موبایل شبیه گوشی های شرکت اپل دارن ؛ که طبق شنیده ها و دیده ها iFruit نام دارند ؟
به نظر میاد دارن غیر مستقیم تو بازی برای یه شرکت خاص (اپل) تبلیغ میکنند ! شاید ! شاید هم من دارم اشتباه میکنم به هر حال گفتم یه خبری دادم باشم !
این تصویری که من گذاشتم یکی از سه شخصیت اصلی بازیه.یه artwork از بازی که مردی رو سوار بر یک WaveRunner نشون میده.