چون الان بازی به مراحل نهایی ساختش نزدیک شده و راکستار بعد از یک سال سکوت کامل با 9تا اسکرین شات، چند وقت پیش تاریخ عرضهی بازی رو اعلام کرد و از الان به بعد مراحل بازاریابی شروع میشه به خاطر همین یه Hype Train مداوم انتظار میره. فردا مجلهی Game Informer که شامل پوشش ویزهی 18 صفحهای از GTAV هست منتشر میشه و دومین تریلر بازی هم طبق گفتهی راکستار 14 نوامبر منتشر میشه. بعد از اون هم هر چند وقت چندین اسکرینشات و تریلر عرضه میشه (مثل GTA IV). در ماههای نزدیک به انتشار هم مصاحبههای رسانه های مختلف با سازنده های بازی بیشتر میشه، به خصوص با افرادی مثل Leslie Benzies رییس Rockstar North و تهیه کنندهی بازی، Dan Houser نویسنده ارشد بازی و Aaron Garbut کارگردان هنری بازی و Adam Fowler کارگردان تکنیکی بازی. احتمالا مثل مکس پین 3 Dev Diary هم وجود داره.اين اواخر چرا اين قدر عكس ازش مياد ؟
نه عزیز اگه تبلیغ بود اسم واقعی رو میاوردن.چون خلاف قانون نیست که تبلیغ کنن پس چرا نباید اسم واقعی رو بیارن پس تبلیغ نیست احتمالا میخوان نشون بدن هوش مصنوعی بالاتره و هرکی مشغول یه کاریه که با دیگری فرق دارهسلی دوستان !
دقت کردید تو بعضی از عکس های منتشر شده از بازی بعضی شخصیت ها یه گوشی موبایل شبیه گوشی های شرکت اپل دارن ؛ که طبق شنیده ها و دیده ها iFruit نام دارند ؟
به نظر میاد دارن غیر مستقیم تو بازی برای یه شرکت خاص (اپل) تبلیغ میکنند ! شاید ! شاید هم من دارم اشتباه میکنم به هر حال گفتم یه خبری دادم باشم !
سلی دوستان !
دقت کردید تو بعضی از عکس های منتشر شده از بازی بعضی شخصیت ها یه گوشی موبایل شبیه گوشی های شرکت اپل دارن ؛ که طبق شنیده ها و دیده ها iFruit نام دارند ؟
به نظر میاد دارن غیر مستقیم تو بازی برای یه شرکت خاص (اپل) تبلیغ میکنند ! شاید ! شاید هم من دارم اشتباه میکنم به هر حال گفتم یه خبری دادم باشم !
آقا این شخصیت gtaIII نیست?!!خودشه هان?!!!اگه همه شخصیتای سری باشن چه نوستالوژی داشته باشه بازی......;-)
داش سعید منظورت کلودیه!!! نه بابا حاجی اون ک انقد سوخته نبود!:dآقا این شخصیت gtaIII نیست?!!خودشه هان?!!!اگه همه شخصیتای سری باشن چه نوستالوژی داشته باشه بازی......;-)
حاجی خودشه حالت صورتو کاپشنو استیلو داشته باش!!!حالت موهاشم همونه خدایش!!!:-Dفقط یکم چشمو گوشش وا شده!!!!;-)داش سعید منظورت کلودیه!!! نه بابا حاجی اون ک انقد سوخته نبود!:d
اينم دانلود تريلر با كيفيت HD عكس هاي بازي تا به الان
دانلود با کیفیت HD
حجم: 60.52 مگابایت شرمنده اگر عكس ها مورد داره