تصاوير Grand Theft Auto V

God_of_game

کاربر سایت
تصاویر بازی GTA V

این تصاویر مربوط به تریلر منتشر شده از بازی هست

خودم با عجله عکس گرفنم ، کیفیتشم دیگه خودتون می بینید چطوره ٰ ولی پیش خودم گفتم از هیچی بهتره !

• Like
Reactions: Spn and AK47
88418.jpg

اين اواخر چرا اين قدر عكس ازش مياد ؟
چون الان بازی به مراحل نهایی ساختش نزدیک شده و راکستار بعد از یک سال سکوت کامل با 9تا اسکرین شات، چند وقت پیش تاریخ عرضه‌ی بازی رو اعلام کرد و از الان به بعد مراحل بازاریابی شروع میشه به خاطر همین یه Hype Train مداوم انتظار میره. فردا مجله‌ی Game Informer که شامل پوشش ویزه‌ی 18 صفحه‌ای از GTAV هست منتشر میشه و دومین تریلر بازی هم طبق گفته‌ی راکستار 14 نوامبر منتشر میشه. بعد از اون هم هر چند وقت چندین اسکرین‌شات و تریلر عرضه میشه (مثل GTA IV). در ماه‌های نزدیک به انتشار هم مصاحبه‌های رسانه های مختلف با سازنده های بازی بیشتر میشه، به خصوص با افرادی مثل Leslie Benzies رییس Rockstar North و تهیه‌ کننده‌ی بازی، Dan Houser نویسنده ارشد بازی و Aaron Garbut کارگردان هنری بازی و Adam Fowler کارگردان تکنیکی بازی. احتمالا مثل مکس پین 3 Dev Diary هم وجود داره.

سلی دوستان !
دقت کردید تو بعضی از عکس های منتشر شده از بازی بعضی شخصیت ها یه گوشی موبایل شبیه گوشی های شرکت اپل دارن ؛ که طبق شنیده ها و دیده ها iFruit نام دارند ؟
به نظر میاد دارن غیر مستقیم تو بازی برای یه شرکت خاص (اپل) تبلیغ میکنند ! شاید ! شاید هم من دارم اشتباه میکنم به هر حال گفتم یه خبری دادم باشم !

سلی دوستان !
دقت کردید تو بعضی از عکس های منتشر شده از بازی بعضی شخصیت ها یه گوشی موبایل شبیه گوشی های شرکت اپل دارن ؛ که طبق شنیده ها و دیده ها iFruit نام دارند ؟
به نظر میاد دارن غیر مستقیم تو بازی برای یه شرکت خاص (اپل) تبلیغ میکنند ! شاید ! شاید هم من دارم اشتباه میکنم به هر حال گفتم یه خبری دادم باشم !
نه عزیز اگه تبلیغ بود اسم واقعی رو میاوردن.چون خلاف قانون نیست که تبلیغ کنن پس چرا نباید اسم واقعی رو بیارن پس تبلیغ نیست احتمالا میخوان نشون بدن هوش مصنوعی بالاتره و هرکی مشغول یه کاریه که با دیگری فرق داره

سلی دوستان !

البته این بیشتر برای دست انداختن اپل هست کلآ سری GTA از این چیزا زیاد داره مثلآ توی IV این چیزا هم توی تلویزیون بود :

Weasel News = پارودی Fox News
American A**hole = پارودی برنامه American Idol
America's Next Top H**ker = پارودی برنامه America's Next Top Model
72 = مسخره سریال 24
و ....

در کل هر چی باشه تبلیغ نیست

در ضمن ممکنه ( بازم میگم ممکنه ) که تاریخ عرضه بازی 14 May باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or