تصاوير شما از بازي ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سعید جان با چیت انقدر رفتی بالا
شاید این طور باشه.
ولی نسخه ای که من از این بازی داشتم بعضی وقت ها قات میزد یارو میرفت بالا یا دشمنا میرفتن بالا شاید ماله سعید هم این طور باشه
39.gif

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
شاید این طور باشه.
ولی نسخه ای که من از این بازی داشتم بعضی وقت ها قات میزد یارو میرفت بالا یا دشمنا میرفتن بالا شاید ماله سعید هم این طور باشه
39.gif

واقعا كه!!!:lol:

سلام ...

دوستان اين تاپيك نخوابه ... بازي هاي جديد زياد و صحنه هاي جالب فراوان پيش مياد ... پس اينجا چرا ساكته ؟

چندتا عكس از بازي Live For Speed گرفتم ... اين بازي در شبيه سازي ريسينگ واقعا كامل هست و يكي از بهترين شبيه ساز هايي است كه تا بحال بازي كردم ... تمام سيستم هاي اتومبيلراني بسيار عالي طراحي شده در تصوير زير سيستم هاي ترمز در سرعت هاي بالا در حال قطع و وصل كردن هستند تا ماشين دچار اسپين نشه :

754685swef.JPG

609030dwe.JPG

651027dsf.JPG

این بازی هایی که آقا حامد میکنه رو دست هر کسی نمیدن ها :)

من 2 تا عکس تفریحی از Fear گرفتم !
تنها عاملی که باعث میشه آدم بازی رو ادامه بده به نظر من سرعت و روونیه بازی و همچین جلوه ها و افکت های زیبایی هست که بازی داره ... وگرنه یکنواختی و عدم تنوع در این بازی بیداد میکنه ! محیط ها اکثراً بسته و کاملاً شبیه هم هستن ، تنوع دشمنان در طول بازی به عدد انگشتان یک دست هم نمیرسه !
نور پردازی و تاثیر پذیری محیط بر اثر شلیک گلوله خیلی خوب کار شده لحظاتی پیش میاد که در اثر تعدد شلیک به در و دیوار چشم چشم رو نمیبینه و گرد و غبار زیبایی فضا رو میپوشونه. صدای شلیک گلوله و برخورد اون به اجسام و افتادن پوکه روی زمین هم جلب توجه میکنه ...

توی این عکس میتونید سایه ای که توسط اسلحه روی درب آسانسور ایجاد شده رو ببینید ... هر چند در واقعیت منبع نور رو در هر جایی قرار بدید همچون سایه ای از اون اسلحه تشکیل نمیشه ! ولی بازم در نوع خودش خوبه !

iefn01.jpg

iefonr.jpg

آخرین ویرایش:
به به ... چشممون به جمال بازي هاي رايانه اي اقا محمد هم باز شد ايول كارت درسته .
فقط کنسول ! اونم نه کنسولی که از هر 10 تا یکیش تو زرد دربیاد :)

محمد این عکسی که از fear گذاشتی . چرا سایه تفنگ رو دیوار بازم سایه داره ؟ !!! اصلا سایست یا تصویر تار شده ؟
به اون میگن نیم سایه ( Penumbra )
وقتی یک جسم مقابل یک منبع نور قرار میگیره پشت جسم سایه تشکیل میشه و دور سایه هاله ای هست که بهش میگن نیم سایه ( فیزیک 1 اول دبیرستان :) )

ifd08m.gif

البته در اون عکس به نظر میرسه ایجاد اون سایه کاملاً غلط هست چون منبع نور اسلحه من هست ( که در حاله شلیکه ) و جسم هم اسلحه دشمن هست ... اما سایه و منبع و جسم همه باید در یک امتداد باشند ( یعنی سایه باید پشت جسم دیده بشه ) ولی سایه بدلایل نامعلوم ! سمت چپ و روی آسانسور افتاده ... برای اینکه سایه اونجا بیفته منبع نور باید سمت راست تصویر باشه ( که نیست )
یه نکته دیگه اندازه بزرگ سایه هست ، برای اینکه یک سایه به این اندازه از اون اسلحه تشکیل بشه لازمه که منبع نور در فاصله خیلی نزدیک به اسلحه قرار گرفته باشه اما منبع حدود 3 متر فاصله داره.

البته شاید نکاتی بوده که من بهش توجه نکردم ... نمیدونم مثلا ممکنه یک چراغ سمت راست وجود داشته باشه ! در هر حال اون سایه غیر طبیعیه !

ببخشید حامد جان
این Live For Speed مال Pc هستش ؟

سلام ...

بله اين بازي براي Pc هست و يك بازي انلاين محسوب ميشه اما به تازگي نسخه اي از اين بازي وارد ايران شده كه ميتونيد بازي كنيد و تنها لذت يك بازي شبيه ساز اتومبيل را ببريد نه بيشتر !

نوشته شده توسط Metal Gear:
این بازی هایی که آقا حامد میکنه رو دست هر کسی نمیدن ها :)

من 2 تا عکس تفریحی از Fear گرفتم !
تنها عاملی که باعث میشه آدم بازی رو ادامه بده به نظر من سرعت و روونیه بازی و همچین جلوه ها و افکت های زیبایی هست که بازی داره ... وگرنه یکنواختی و عدم تنوع در این بازی بیداد میکنه ! محیط ها اکثراً بسته و کاملاً شبیه هم هستن ، تنوع دشمنان در طول بازی به عدد انگشتان یک دست هم نمیرسه !
نور پردازی و تاثیر پذیری محیط بر اثر شلیک گلوله خیلی خوب کار شده لحظاتی پیش میاد که در اثر تعدد شلیک به در و دیوار چشم چشم رو نمیبینه و گرد و غبار زیبایی فضا رو میپوشونه. صدای شلیک گلوله و برخورد اون به اجسام و افتادن پوکه روی زمین هم جلب توجه میکنه ...

توی این عکس میتونید سایه ای که توسط اسلحه روی درب آسانسور ایجاد شده رو ببینید ... هر چند در واقعیت منبع نور رو در هر جایی قرار بدید همچون سایه ای از اون اسلحه تشکیل نمیشه ! ولی بازم در نوع خودش خوبه !

iefn01.jpg

iefonr.jpg

عجب گرافیکی داری...
24.gif

این عکسو خودت گرفتی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or