تشخیص دسته بازی ارجینال و غیر ارجینال

• Thread starter Thread starter catman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان یه سوالی داشتم
دکمه های دستم به خاطر بازی کردن زیاد باهاش شل شده می خواستم ببینم میشه کاریش کرد تا مثل اولش بشه؟! اگه میشه جایی رو میشناسین اینکارو انجام بده؟!
با تشکر

09153983570837642349.jpg

سلام دوستان این دسته اصل هست یا فیک ؟
لطفا نظرتون رو بگین با دلیل .
ممنون

سلام من دسته اصلی کنسولم باطریش زود تموم میشه حدود دو ساعته تموم میشه باطریش گیر میاد؟ نمیشه باطری دیگه روش جاساز کنم مثل باطری گوشی؟

بله باطریش گیر میاد
نه نمیشه باید حتما باطری خودش باشه

سلام من میخوام دسته بخرم توبازار چند مدل پک دار دیدم به رنگهای قرمز ابی مشکی نمیدونم کدوم اصله کدوم فیکه فروشنده هام هرکدوم یه چیزی میگن ؟؟!!:-o:(
من ازکجابفهمم کدوم اصله کدوم غیراصل؟

سلام من میخوام دسته بخرم توبازار چند مدل پک دار دیدم به رنگهای قرمز ابی مشکی نمیدونم کدوم اصله کدوم فیکه فروشنده هام هرکدوم یه چیزی میگن ؟؟!!:-o:(
من ازکجابفهمم کدوم اصله کدوم غیراصل؟

ببین به سختی میشه فهمید که کدام اصله یا کدام تلقبی هست
حالا شما پست های این تاپیک رو نگاه کن دوستان یه توصیحات مختصری دادن میتوانی از توصیحاتشون استفاده کنی
این تنها راهنمایی که میتوانم بهت بکنم

اینجور که معلومه خرید پلی 3 اینجا ریسکه یعنی ممکنه اصل باشه ممکنه تقلبی باشه! فکر میکنید بیشتر این دسته های تقلبی مربوط به کدام کنسول باشه منظورم بین اسلیم و سوبر اسلیمه؟

دوستان من یه دسته دارم پوستش شکسته ولی خود دسته کار میکنه میخواستم ببینم جایی هست که پوسته خالی رو بفروشن؟من اصفهانم...درضمن اگه کسی دسته فروشی داره ،خراب یا دست دوم مهم نیس به ما یه پیام بده مشکلمونو حل کنیم..مممنون:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or