تشخیص دسته بازی ارجینال و غیر ارجینال

• Thread starter Thread starter catman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان 1 سوال
من 1 ps3 fat ماله 2007 از اون قدیمی ها :) دارم
ولی 1 چیزی تو دستش ازارم میده :(
یعنی مثلا همه مشخصات رو داره ها 5 پیچ فلان و...........
اما تو نور که می گیرش 1 جورایی تو معلومه لول !!!!!!1111
بعد منظورتون از این که بعد اپدی کار نمی کنه یعنی چی ؟:):):d

من یکی از دسته هام چهارتا دکمه سمت راستش + R1 و R2 و آنالوگ سمت راستش کار نمیکنه اما فرمون سمت چپ و آنالوگ سمت چپ و L1 L2 ش کار میکنه !
هیچ کدوم از چراغ هاش هم روشن نمیشه و و فقط هم وقتی با سیم وصلش میکنم اون دکمه های بالایی کار میکنه .
امیدی به تعمیرش هست آیا ؟

ولی من این عکس رو میبینم خیر اصلی نیست متاسفانه
چرا اصل نیست دوست عزیز؟ با دلیل بگو که ایرادشو بدونم:d
چرا اصلیه این از همون نوع جدیدا هستش که باتریش دوم میاره من خودم اینو خریدم 170 اکبند ولی
ولی چی؟ بگو من طاقت شنیدنشو دارم، در ضمن واسه ی چی هم اصله؟:d
ضمن اینکه من با عکس دسته های جدیدی که گذاشتید مقایسش کردم یدونه مربع با نوشته ی complies with IDA standards نداره:(:((

چرا اصل نیست دوست عزیز؟ با دلیل بگو که ایرادشو بدونم:d

ولی چی؟ بگو من طاقت شنیدنشو دارم، در ضمن واسه ی چی هم اصله؟:d
ضمن اینکه من با عکس دسته های جدیدی که گذاشتید مقایسش کردم یدونه مربع با نوشته ی complies with IDA standards نداره:(:((
ولی هیچی گفتم مال من اکبند هستش، انالوگش خیلی راحته انقدر خوبه که دلم نمی خواد دست به دسته بزنم خیالت راحت اصل اصل هستش همچنین دوست خوبمان اقایtaker-sos گفتش[h=1][/h]

من یکی از دسته هام چهارتا دکمه سمت راستش + R1 و R2 و آنالوگ سمت راستش کار نمیکنه اما فرمون سمت چپ و آنالوگ سمت چپ و L1 L2 ش کار میکنه !
هیچ کدوم از چراغ هاش هم روشن نمیشه و و فقط هم وقتی با سیم وصلش میکنم اون دکمه های بالایی کار میکنه .
امیدی به تعمیرش هست آیا ؟
احتمالش هست كه تعمير بشه !

از برجسب پشتش میگم چون معمولا اصلی ها نوشته بیشتر از تقلبی ها دارند دقیقا کنار همون کلمه CC یه شماره باید باشه که اون نیست

این عکس هارو ببین ، مقایسه کن : این عکسی که میزارم تایید شدس و اصله :
به برچسب هم نگاه که به گفته ی دوستمون بیشتر نوشته داره!
اخیرا این کنترولر رو خریدم ، میخواستم ببینم اصله یا فیکه یا های کپی هستش؟!
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

از برجسب پشتش میگم چون معمولا اصلی ها نوشته بیشتر از تقلبی ها دارند دقیقا کنار همون کلمه CC یه شماره باید باشه که اون نیست
نه حسین جان اصله این دسته من خودم خریدم همه ویژگی های دسته اصل را دارا است درسته این دسته ها که نوشته بیشتر دارد اصله ولی این دسته که من واون دوست خوب دارد از سری جدیده مدل دسته من اون از اون جدیدا هستش تازه اون جدیدا باتریش بیشتر دوم میارد من خودم دارم ازش استفاده می کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or