سلام
آره منم مشکل دارم ... تایم اوت و لاست کانکشن زیادی داره...تویه هر بازی هم اینجوریه...
مشکل از خطوطه؟؟
زنگ بزنیم مخابرات اتفاقی نمیفته؟؟
من با کامپیوتر پینگ میگیرم خیلی ردیفه ولی بازی افتضاحه..
اصلا باورم نمیشه!!
سلام
آره منم مشکل دارم ... تایم اوت و لاست کانکشن زیادی داره...تویه هر بازی هم اینجوریه...
درست نمیدونم داستانش چیه...آره هم سرعت دانلود درسته هم پینگش ردیفه ولی ....مشکل از خطوطه؟؟
زنگ بزنیم مخابرات اتفاقی نمیفته؟؟
من با کامپیوتر پینگ میگیرم خیلی ردیفه ولی بازی افتضاحه..
اصلا باورم نمیشه!!
دوست من شما با لندن بگیرید نه با تهران با لندن بگیرید تا ببینم پینگتون در چه اوضاعیهاین تست سرعت اینترنت من
هرکاری می کنم به psn وصل بشم نمیشه! اول error NW-31456-9 می داد الانم بعد از چند دقیقه موندن روی please wait پیام سرور error میده! توی تنظمیات که تست کانکشن رو می زنم همه چیز ok هست
اره خیلی بده من با پینگ 150 با سختی بیاشاک 2 انلاین بازی میکنم دیگه چه برسه شما با این اینترنتونپینگ با لندن که داغونه، البته الان مشکل وصل شدنم به psn حل شده ولی خوب با این پینگ عملا بازی نمی شه کرد!
سرویسم 8mb شاتل هست!
2 مگ ایرانسل
به نظرتون شیر کنم رو ps
پینگتون خوبه دوست من چون پینگت زیر 200 هستسلام می خواستم ببینیم که دقیقا چقدر من تاخیر دارم،یا اصلا خوب هست پینگم؟،و توی استاندارد جهانی چه پینگی واقعا مناسبه؟
نتم پارس آنلاین نامحدوده
یه سوال دیگه شما پیشنهاد می کنید که اینترنت کدوم شرکت رو بگیرم،دوستان می گن شاتل عالی هست ،به نظر شما من isp رو عوض بکنم یا همین پارس آنلاین خوبه؟