تست سرعت وصل شدن به PlayStation Network

سلام
آره منم مشکل دارم ... تایم اوت و لاست کانکشن زیادی داره...تویه هر بازی هم اینجوریه...

مشکل از خطوطه؟؟
زنگ بزنیم مخابرات اتفاقی نمیفته؟؟
من با کامپیوتر پینگ میگیرم خیلی ردیفه ولی بازی افتضاحه..
اصلا باورم نمیشه!!

این تست سرعت اینترنت من
هرکاری می کنم به psn وصل بشم نمیشه! اول error NW-31456-9 می داد الانم بعد از چند دقیقه موندن روی please wait پیام سرور error میده! توی تنظمیات که تست کانکشن رو می زنم همه چیز ok هست

3498907483.png

این تست سرعت اینترنت من
هرکاری می کنم به psn وصل بشم نمیشه! اول error NW-31456-9 می داد الانم بعد از چند دقیقه موندن روی please wait پیام سرور error میده! توی تنظمیات که تست کانکشن رو می زنم همه چیز ok هست

3498907483.png
دوست من شما با لندن بگیرید نه با تهران با لندن بگیرید تا ببینم پینگتون در چه اوضاعیه

پینگ با لندن که داغونه، البته الان مشکل وصل شدنم به psn حل شده ولی خوب با این پینگ عملا بازی نمی شه کرد!
سرویسم 8mb شاتل هست! :|
3500500262.png
اره خیلی بده من با پینگ 150 با سختی بیاشاک 2 انلاین بازی میکنم دیگه چه برسه شما با این اینترنتون
زنگ بزن به شرکت بگو اقا پینگم خیلی بالاست بیارینش پایین
نه اینا شیر میکنن بینه چند نفر تا ضررشون کمتر بشه برای همینم پینگت بالاست
مگر اینکه بری 2 مگ اختصاصی بگیری که اونم هزینه اش بالاست

سلام می خواستم ببینیم که دقیقا چقدر من تاخیر دارم،یا اصلا خوب هست پینگم؟،و توی استاندارد جهانی چه پینگی واقعا مناسبه؟
3613404872.png

3613415193.png

نتم پارس آنلاین نامحدوده
یه سوال دیگه شما پیشنهاد می کنید که اینترنت کدوم شرکت رو بگیرم،دوستان می گن شاتل عالی هست ،به نظر شما من isp رو عوض بکنم یا همین پارس آنلاین خوبه؟

آخرین ویرایش:
سلام می خواستم ببینیم که دقیقا چقدر من تاخیر دارم،یا اصلا خوب هست پینگم؟،و توی استاندارد جهانی چه پینگی واقعا مناسبه؟
3613404872.png

3613415193.png

نتم پارس آنلاین نامحدوده
یه سوال دیگه شما پیشنهاد می کنید که اینترنت کدوم شرکت رو بگیرم،دوستان می گن شاتل عالی هست ،به نظر شما من isp رو عوض بکنم یا همین پارس آنلاین خوبه؟
پینگتون خوبه دوست من چون پینگت زیر 200 هست
و من نمیدونم مشکلتون کجاست و چه مشکلی داری با این شرکت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or