تست بازی های هک شده ps4

درود
دقیقا نمیدونم منظورشون از مصرف منصانه چیه ولی من هر ماه بالای 1 ترا مصرف میکنم و مشکلی نداره.
چطوری؟
مصرف منصفانه یعنی میشه بیشترش استفاده کرد ولی از سرعتش کم میشه
ممکنه هم رو قبض بیاد با احتساب هر گیگ 2 هزار تومن
تو سرعت مشکلی نداری؟

چطوری؟
مصرف منصفانه یعنی میشه بیشترش استفاده کرد ولی از سرعتش کم میشه
ممکنه هم رو قبض بیاد با احتساب هر گیگ 2 هزار تومن
تو سرعت مشکلی نداری؟
میگم اصلا منظورشون از مصرف منصفانه معلوم نیست چیه :))
سیمکارتم اعتباریه ولی وقتی سقف مصرف منصانه رو رد میکنم از شارژم استفاده نمیکنه نمیدونم برای دائمی هم اینتطوریه یا نه.
بعد رد کردن سقف مصرف سرعت تغییری نمیکنه برام.

سیمکارتم اعتباریه ولی وقتی سقف مصرف منصانه رو رد میکنم از شارژم استفاده نمیکنه نمیدونم برای دائمی هم اینتطوریه یا نه.
👍

• Like
Reactions: rezagoli
بسته شبانه یک ماهه همراه اول زده 450 گیگ آما درواقع سقف مصرف نداره و سرعت هم تا آخر کار تغییر نمیکنه چون سیستمی برای سنجش میزان مصرفش ندارن یعنی تو برنامه همراه من فقط مدت زمان باقی مونده رو میزنه برای همه همینجوریه دائمی و اعتباری امیدوارم اینو هم مانند هفتگیش حذف نکنند تنها بسته ای هست که باهاش باخیال راحت میشه بازی دانلود کرد سرعتش هم برای من که عالیه ساعت های دو به بعد به بالای 100مگ هم میرسه

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

• Like
Reactions: Behnams923
بسته شبانه یک ماهه همراه اول زده 450 گیگ آما درواقع سقف مصرف نداره و سرعت هم تا آخر کار تغییر نمیکنه چون سیستمی برای سنجش میزان مصرفش ندارن یعنی تو برنامه همراه من فقط مدت زمان باقی مونده رو میزنه برای همه همینجوریه دائمی و اعتباری امیدوارم اینو هم مانند هفتگیش حذف نکنند تنها بسته ای هست که باهاش باخیال راحت میشه بازی دانلود کرد سرعتش هم برای من که عالیه ساعت های دو به بعد به بالای 100مگ هم میرسه

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
درود
آقا ایرانسل همچین پلنی نداره؟؟

• Like
Reactions: khasanoor4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or