آقا منم همین مشکل رو دارم پول دادم برام بازی ریختند ولی بازی اجرا نمیشه همین ارور شما رو میده دستگاه من ورژن ۵.۰۵ هست و هکم Goldenhen v2.3 هست میتونید راهنماییم کنید چه کاری انجام بدم درست بشهدوستان من گاد آو وار رانگروک رو دانلود کردم از سایت دانلودها
منتها وقتی اجرا میکنم ارور ce-40740-5 رو میده؟
چجوری باید رفعش کنم میگن از نسخه goldhen هستش!
پچ فیکسی چیزی داره؟از دوستان کسی به این ارور نخورده؟
خدایی یکی جواب بده مرسی!
آقا منم همین مشکل رو دارم پول دادم برام بازی ریختند ولی بازی اجرا نمیشه همین ارور شما رو میده دستگاه من ورژن ۵.۰۵ هست و هکم Goldenhen v2.3 هست میتونید راهنماییم کنید چه کاری انجام بدم درست بشهدوستان من گاد آو وار رانگروک رو دانلود کردم از سایت دانلودها
خدایی یکی جواب بده مرسی!
سلام به گیمرا راستش من مشکل رو حل کردم چون خیلی دنبالش گشتم گفتم ممکنه شماهم توی هر بازی که برای پی اس 4 نصب میکنید به این مشکل بر بخورید واسه همین میگم تا نرید کلی دنبالش بگردیندوستان من گاد آو وار رانگروک رو دانلود کردم از سایت دانلودها
خدایی یکی جواب بده مرسی!
دوست عزیز اول این که خدا رو شکر که مشکلتون حل شد دوما جسارت نباشه شما متاسفانه به توضیحات مربوط به نصب بازی دقت نکردید چون این بازی روی SDK بالاتر از 9 هستش و توی همون سایت های خارجی هم گفته شده که نصب آپدیت، حتی برای ورژن 9 الزامی هستش . پس لطفا به توضیحاتی که افراد پورت کننده بازی قرار میدهند دقت کنید . به هر حال از این بازی زیبا لذت ببرید ( من که دوستش داشتم و پلات کردم ) موفق باشی.سلام به گیمرا راستش من مشکل رو حل کردم چون خیلی دنبالش گشتم گفتم ممکنه شماهم توی هر بازی که برای پی اس 4 نصب میکنید به این مشکل بر بخورید واسه همین میگم تا نرید کلی دنبالش بگردین
وقتی این بازی دیتا هک اش دانلود کردم روی پی اس 4 نصب کردم همه چی خوب بود تا اینکه رسیدم به شروع بازی وقتی خواستم بازی رو شروع کنم ارور CE_40470-5 CAN NO PLAY APPLICATION نشون داد
بعد کلی جستجو توی سایت خارجی فهمیدم باید بعد از نصب دیتای هک بازی حتما حتما حتما ابدیت اش هم نصب کنید بارها این دیتا هک از سایت های خارجی دانلود کردم درحالی که باید ابدیت اش روش نصب میکردم بعد نصب ابدیت بازی امشب برام کار کرد
پس دوست عزیز بعد از نصب دیتا بازی که هک شده است تو باید بدیت اش هم نصب کنی روش تا مشکل ات حل بشه
امیدوارم برات مفید باشه
ممنون از توجهتون
دروددوستان کسی جایی میشناسه که نسخه هک شده armored core Vi رو گذاشته باشه؟ از p30day دانلود کردم دوبار نمیدونم اینترنت خودمه یا چیز دیگه فایلاش خراب در میاد.
404 Not Foundدرود دوستان
کسی لینک دانلود جی تی ای V نسخه سایبر با آی دی 419 رو داره برام بفرسته فقط لینک دیتای اصلی