O_o!! اینکه بهتر شد!! یعنی بیونتا 2 در حال ِ ساخته؟؟؟؟؟ ای جـــان! حتی اگرم بیونتا نباشه هرچی از این آقا ساخته شه واسه من زندگیه!!!يك خبر كه ممكنه براي يك عده خوشحال كننده باشه(مثل خودم) و براي يك عده ديگه نه.
Kamiya تو تويتر خودش در جواب يكي از فنها اين عبارت رو گفته :
" خيلي خوشحالم كه روي عنوان خودم در حال كار كردن هستم و در حال حاضر بخشي از پروژه كونامي نيستم"
يعني به صورت رسمي تاييد كرده كه روي MGR كار نميكنه.
البته رایزینگ هم چون زیردستهای استاد میسازن ، مطمئنا چیز خفن و شاخی در میادO_o!! اینکه بهتر شد!! یعنی بیونتا 2 در حال ِ ساخته؟؟؟؟؟ ای جـــان! حتی اگرم بیونتا نباشه هرچی از این آقا ساخته شه واسه من زندگیه!!!
و البته بد شد برای رایزینگ. تبحر ی که ایشون توی ساخت بازی اکشن دارن رو کمتر کسی داره!
O_o!! اینکه بهتر شد!! یعنی بیونتا 2 در حال ِ ساخته؟؟؟؟؟ ای جـــان! حتی اگرم بیونتا نباشه هرچی از این آقا ساخته شه واسه من زندگیه!!!
و البته بد شد برای رایزینگ. تبحر ی که ایشون توی ساخت بازی اکشن دارن رو کمتر کسی داره!
البته رایزینگ هم چون زیردستهای استاد میسازن ، مطمئنا چیز خفن و شاخی در میاد...
بابا كجاي اين تريلر افتضاحه؟ ها؟ كجاش؟
من كه تو دنياي بازي هيچ چيزيو بيشتر از MGS ها دوست ندارم و نخواهم داشت انقد نق نق نميكنم. نميگم عاليه ، ميگم تغيير كرده اما منتظرم تا بياد بعد بازي كنم بعدش اگر بد بود استفراغ كنم. نه اينكه با يه تريلر بشينم اينجا هي بگم افتضاحه ، فلانه ، اكشن مضخرف ژاپني و از اين حرفاست.
الان بيايد بگيد هركي از اين بازي خوشش مياد نوبه ، ما NooB شما Pro
--
به نظر مياد اون بنده خدا هم يه كلون از ومپه :d
few hours ago, Kojima unveiled the new trailer for the revamped Metal Gear Solid: Rising, now called “Metal Gear Rising: Revengeance“, showing off some chip-chop action,a Vamp clone, and augmented black guys, which is funny since Deus Ex actually expresses how many fans feel about this game pretty well
13 دسامبر كه امروز باشه هم قراره يه مصاحبه ي جديد در رابطه با بازي انجام بدند و توضيحايي درباره ي اقتصاد جنگي ، چون آخر MGS4 بعد از درست كردن ويروس Fox Alive اقتصاد جنگي هم از دست Patriot ها گرفته شد . ولي تو اين تريلر PMC ها و Metal Gear Gekko ها هنوز وجود دارند.
فعلا بايد منتظر موند
منم نگفتم كه پيتريوت ها وجود دارند ، البته وجود دارند چون فقط بخشي ازش نابود شد ، تا اونجايي كه يادمه بخشاي حياتي اين AI ها باقي موندن و به كار خودش ادامه ميده. در مورد داستان هم كي گفته ربط نداره؟ پس اين گكو ها چين؟ به اينا چي ميگن پس؟ داستان ربط داره ولي نه داستان اصلي ، يعني بيشتر موضوع سر خود رايدن هست و به اسنيك و خانواده محترم كاري ندارن. مگه ميشه به داستان متال گير ربطي نداشته باشه؟شما چجور فن MGS هستید که نمی دونید Patriot ها فقط یه سری AI بودن که آخر MGS4 همشون نابود شدن. ضمن اینکه داستان این بازی ربطی به دنیای اصلی MGS نداره.
منم نگفتم كه پيتريوت ها وجود دارند ، البته وجود دارند چون فقط بخشي ازش نابود شد ، تا اونجايي كه يادمه بخشاي حياتي اين AI ها باقي موندن و به كار خودش ادامه ميده. در مورد داستان هم كي گفته ربط نداره؟ پس اين گكو ها چين؟ به اينا چي ميگن پس؟ داستان ربط داره ولي نه داستان اصلي ، يعني بيشتر موضوع سر خود رايدن هست و به اسنيك و خانواده محترم كاري ندارن. مگه ميشه به داستان متال گير ربطي نداشته باشه؟
آقا بازی هنوز در دست ساخته و اونطوری که خودشون گفتن هنوز نصفش فقط آمادست! به احتمال زیاد تا وقتی بیاد ایراداتش برطرف میشه و بازهم پولیش میخوره.چرا تکسچراش اینقد داغون بود؟انگار مال نسل پیشه.....
فول اچ دی دیدم باز نگید عینک و اینا
ديدي من درست يادمه :نه آقا جان اشتباه یادته، همه AI ها نابود شدن. داستان رو وقتی میگم ربطی نداره یعنی انگار داره تو یه دنیای موازی اتفاق میوفته که به داستان Metal Gear Saga ربطی نداره.
ديدي من درست يادمه :
The Patriots were ultimately destroyed by the FOXALIVE virus (an opposite to the FOXDIE virus) created by Naomi Hunter and Sunny, who borrowed some code from the original virus created by Emma Emmerich to destroy GW, which would infect and terminate JD and the other AIs (TJ, TR, and AL) which ran the Patriots, ending them forever. However, Sunny managed to pick and choose parts of society vital to the survival of modern civilization, preventing the "world chaos" Liquid Ocelot predicted in his victory speech.
which would infect and terminate JD and the other AIs (TJ, TR, and AL) which ran the Patriots, ending them forever.