تریلر Metal Gear Rising لیک شد ! [سازنده ی بازی > Platinum Games]

Behrooz

کاربر سایت
mgs-rising-2.jpg

تریلر MGS: Rising زودتر از نمایش رسمی آن در Spike VGAs، لیک شد !

شایعات حقیقت داشتند! سازنده ی بازی Platinum Games می باشد !

تریلر را میتوانید از اینجا نگاه کنید.

--------.

آپدیت: دانلود تریلر :

qz4insgem0wjeozfrdl.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
واسه فن های بازی ممکنه این بازی درد آور باشه ولی واسه یکی مثل من که فن متال گیر نیست و با بایونتا خیلی حال کرده این گیم با توجه به تریلرش عالیه . خیلی اکشن درجه یکی داشت ولی به نظر میرسه داستان بازی کشکی باشه :دی

به نظر میرسه تغییرات زیادی دادن حتی اسم بازی هم از Metal Gear Solid: Rising به Metal Gear Rising : Revengeance تغییر کرده .
اینا باید همون اول اسم دیگه ای برای این بازی در نظر میگرفتن .

خب مثل اینکه بازی کلا دوباره سازی شده از نو ...

چون انجین بازی کاملا واضحه که عوض شده و خبری از انجین MGS 4 نیست ...
اینجور که بوش میاد، از همین الان میشه حدس زد یک آشغال به تمام معنا میدن دستمون.

چیزی که از MGS Rising نشون دادن در ابتدا، انجینی که بود فضای MGS4 رو حفظ میکرد. این انجین که P* داره میسازه هیچ بویی از MGS4 نمیبره.
کلا خیلی امید داشتم ولی با این تریلر همه اش نقش بر آب شد :دی.

گند زدنا ...
بنده خدا کوجیما اگر سکته نکرده خیلیه.

معرفی میکنم:
devil may gear5: new dante's rising
آخه این چه آشغالی هست که دادن بیرون مسخره ترین قسمت اون حالت سینمایی شمشیر موقع حرکت هست کلا از سیستم واقعی و منطقی متال گیر فاصله گرفته مرده شور خودشونو ببرن با این بازی مزخرف شون)x

آها با میثم هم موافقم :d اون اولین تریلر (یا شایدم دوم :d ) که تو کنفرانس مایکرو نشون دادن معلوم بود که شبیه MGS4 هستش و خیلی خوب بود! ولی این کلا فرق کرده بود :d
نمیدونم هم با دیدن تریلر خوشحالم هم ناراحت :d به نظر مبارزه ها باحال بود! ولی الان احساس میکنم همون چیزایی که 2010 دیدیم رو بیشتر دوست داشتم :d

آقا جان آخه این یک ضره هم متال گیر نیست همه جذابیت متال گیر به اون تم غمگین و افسرده و روابط واقعی و انسانی شخصیت ها بود و گیم پلی کند و تاکتیکی
نه این آشغال که یهو طرف غول 500 متری رو میندازه هوا میپره روش آخه چی بگم متال گیر بازی دوران ps1 به فنا رفت:((

دوستان بهتره خودشون رو کنترل کنن از همون اول هم قرار نبوده بازی در سطح MGS های قبلی باشه و حتی ارتباط زیادی با این سری داشته باشه ، از طرفی بازی داره توسط Platinum Games ساخته میشه که بازی بد نساخته .
اگر هم تغییری صورت گرفته مطمئنا به خاطر تصمیم خود کوجیما بوده برای بهتر شدن هر چه بیشتر بازی .

تا الان احساس mixed ـی در مورد Rising داشتم، اما الان میگم فاجعه ترین اتفاقی که برای فرنچایز میتونست اتفاق بیوفته اتفاق افتاد. آشغال به تمام معنا بود از نظر من. خاک بر سر Kojima Production و Konami
خوب شد حداقل MGS نیست و Solid رو از تهش حذف کردن.

بسیار هم عالی... منکه خیلی حال کردم. از همون اول گفتن که این بازی شباهتی به MGS های قبلی نداره. یه بازی مستقله کاملا. GOTY 2012 :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or