تریلر 12 دقیقه ای و اطلاعات جدید از Dark Souls II!

qx_roham_xp

کاربر سایت
امروز Casey Lynch ادیتور IGN در توییتر خود خبر داد فردا، 10 آپریل ساعت 12 ظهر PT اطلاعات جدیدی از Dark Souls II و یک تریلر 12 دقیقه ای از gameplay این بازی منتشر می کنه.
همچنین 2 عکس از این بازی رو در توییتر خود قرار داد. این بازی قرار است بر روی PC, Xbox 360, ps3 عرضه شود.

2a3knxx31pu6hu636r9.jpg

منبع

UPDATE
LINK OF VIDEO
http://www.ign.com/videos/2013/04/10/dark-souls-2-gameplay-reveal-12-minute-demo

آخرین ویرایش:
یکم راحت میومد به نظرم !!!/:)
یه جوری احساس کردم نسبت به شماره قبل راحت تر شده !!
دیگه مشکلی توش ندیدم ! همچی عالی بود .

یکم راحت میومد به نظرم !!!/:)
یه جوری احساس کردم نسبت به شماره قبل راحت تر شده !!
دیگه مشکلی توش ندیدم ! همچی عالی بود .

آره به نظر منم بکم راحت بود ، البته یه چیز دیگه هم هست ، با توجه به وسعت سلاح های شخصیت و اینکه از خیلی ها می تونست استفاده کنه احتمال اینکه لول شخصیت خیلی بالاتر از موجودات محیط بوده باشه هم هست ، توی شماره قبل هم بودن دشمنایی که خودت رو کشتی تا بزنیدشون بعد تو لول های بالا یه ضربه کارشون تموم می شد!!
اما بازم حدس ،
مرگ های ناگهانی بازی رو عشق است:d

---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها ! به یک نکته توجه کردید ! بازی آسون نیست خودشون یک چیت زده بودن ! چون دشمنان رو دیده باشید جونشون تا آخر تموم نمیشد میمردن ! با یک صربه میمردن ! ولی :» اون غول یک چشمه ! جونش تا آخر تموم شد و بعد مرد ! بازی هم اصلا شنگول نیست ! فقط میشه گفت : منتظریم !

نه جونشون تا ته می رفت ، اینجوری کم می شه که اول قدرت ضربت روش رو نشون میده و نوار سلامتی دشمن از قرمز زرد می شه و بعد این زرد خالی می شه ، برای همین خیلی ها با 1 ضربه یا 2 تا می مردن در حالی که نوار سلامتیشون هنوز توی قسمت نمایش قدرت ضربه شما روی اون دشمن بود!

خیلی خوب بود

عاشق اون قسمت رو پل شدم که پر از Dragon بود... عجب Viewی داشت

احتمالاً هی برم اونجا تا بمیرم.

امیدوارم مردن دشمن ها با یکی دوضربه (مخصوصاً اون یک چشم) بخاطر بالا بودن لول کارکتر باشه

البته سلاحی هم که باهاش ضربه میزد یکمقدار شبیه GreatSwordی بود که دست BlackKnightها است

ماشالا تو شماره قبلی که خر و با یک ضربه مینداخت

تریلر به نظرم رو 360 بود چون مشکل دیر لود شدن ابجکت داشت:( و محیطایی که نشان دادن زیاد وسیع نبودن که بخواد رو این نسل اجرا نشه فقط اون صحنه ی پلش به نظرم رو پی سی بود چون به قیافش نمیخورد رو کنسول باشه.
حالا چجوری باید از رو اون پل رد شد؟:d

آره به نظر منم بکم راحت بود ، البته یه چیز دیگه هم هست ، با توجه به وسعت سلاح های شخصیت و اینکه از خیلی ها می تونست استفاده کنه احتمال اینکه لول شخصیت خیلی بالاتر از موجودات محیط بوده باشه هم هست ، توی شماره قبل هم بودن دشمنایی که خودت رو کشتی تا بزنیدشون بعد تو لول های بالا یه ضربه کارشون تموم می شد!! اما بازم حدس ، مرگ های ناگهانی بازی رو عشق است:d ---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ---------- نه جونشون تا ته می رفت ، اینجوری کم می شه که اول قدرت ضربت روش رو نشون میده و نوار سلامتی دشمن از قرمز زرد می شه و بعد این زرد خالی می شه ، برای همین خیلی ها با 1 ضربه یا 2 تا می مردن در حالی که نوار سلامتیشون هنوز توی قسمت نمایش قدرت ضربه شما روی اون دشمن بود!
اره داداش ! ممنون توجه نکرده بودم ! ممنون ! پس میشه نتیحه گرفت لول کارکتر خیلی بالا بود ! نه ؟

خیلی خوب بود ولی چیز جدیدی نداشت
بعد از کلی Demon's Souls بازی کردن اون تنوعی که تو Dark Souls بود باعث میشد لذت بازی بشتر بشه...
ولی روز اول گرفتمش >:d< برای PS4 هم بیاد بازم میگیرمش :دی

عجب اتمسفری داشت . صحنه خیلی جالب زمانی بود که سر به سر اون هیولا توی زندون گذاشت ، غول بی شاخ و دم وقتی داشت با سر میزد تو در سلولش و دیوارهای اطراف شروع میکرد به شکستن خیلی حال کردم .

من با اینکه خودم DS1 رو بازی نکردم و فقط وقتی برادرم بازی میکنه میبینم با جوی روبرو شدم که تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم تا حالا. یه حسی بهم دست میداد که انگار اینو تو یه Lifetime دیگه دیدم. حیف که وقت و حوصله نیست وگرنه حتما این شاهکارو باید تجربه کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or