تریلر 12 دقیقه ای و اطلاعات جدید از Dark Souls II!

qx_roham_xp

کاربر سایت
امروز Casey Lynch ادیتور IGN در توییتر خود خبر داد فردا، 10 آپریل ساعت 12 ظهر PT اطلاعات جدیدی از Dark Souls II و یک تریلر 12 دقیقه ای از gameplay این بازی منتشر می کنه.
همچنین 2 عکس از این بازی رو در توییتر خود قرار داد. این بازی قرار است بر روی PC, Xbox 360, ps3 عرضه شود.

2a3knxx31pu6hu636r9.jpg

منبع

UPDATE
LINK OF VIDEO
http://www.ign.com/videos/2013/04/10/dark-souls-2-gameplay-reveal-12-minute-demo

آخرین ویرایش:
اتفاقا گفته بودند که گرافیک اصلی بازی مشابه همون تریلر CG بازی است. این یعنی چی؟
آره، منم بخاطر همین فکر میکردم فقط قراره برای نسل بعد بیاد. اگه اشتباه نکنم احد هم این خبر بالا بودن گرافیک بازی رو ترجمه کرد و گذاشت توی سایت.

اینکه 50 درصد بازی های 2013 و 2014 برای نسل بعد هم میان بنظر من یجورایی یه واقعیت انکار ناپذیره.این گرافیک CG هم احتمالا مربوط به نسخه های نسل بعد.

تریلر رو دیدم. همه چی عالی بود. از گرافیک گرفته تا حرکات شخصیت اصلی و دور نماها. انعکاس نور و تکون خوردن لباس های شخصیت اصلی به خوبی کار شده بودن.
فقط به نظرم رسید بازی آسون تر شده. یه خورده هم شاد و شنگول میزنه.
یه صحنه نشون میده شونصد تا اژدها دارن کنار پل پرواز میکنن. اون خدا بود:d در کل راضی کننده بود:d

فقط به نظرم رسید بازی آسون تر شده. یه خورده هم شاد و شنگول میزنه.
برا اینه که طرف اول بازی نمیخواست مرگ و میر نشون میده فقط میخواست عکس العمل دشمنا رو نشون بده برا همین بعضی موقع ها یه چیز خفن دستش میگرفت و با یه حرکت R.I.P

شاد و شنگولیش هم فقط تو اون محیط اژدهاها اینجوری شده بود (چه چیزی گفتم)

ولی در کل معرکه بود بسی حال کردم

امیدوارم برا کنسولای نثل بعد هم بیاد

خدای من چقدر عالی بود:x..........

گرافیکش واقعا خیلی عالی و شکیل بود(مخصوصا لباس کاراکتر و اون صحنه پل)bonfire ها هم که همون تاثیرو دارن و شما بعد مردن باید از همون جا شروع کنید(خوشبختانه)طراحی هنری و ایتم ها و فضاهای عجیب و غریب هم که باز هستن تو بازی
تنها نگرانی آسون شدن بازی هست که البته تو همین دمو چند بار مرد ولی به خاطر سریع تر شدن حرکتای کاراکتر دشمنا رو زودتر از بین می برد .....امیدوارم تو نسخه نهایی هی هی بمیریم که قشنگی بازی به همینش:d

اتفاقا گفته بودند که گرافیک اصلی بازی مشابه همون تریلر CG بازی است. این یعنی چی؟
چیزی از عرضه برای نسل من ندیدم حالا شما دیدی اون بحثش جداست منم هم حرفی از گرافیک بازی نزدم نمی‌دونم چه ربطی به گرافیک داشت الان؟

چیزی از عرضه برای نسل من ندیدم حالا شما دیدی اون بحثش جداست منم هم حرفی از گرافیک بازی نزدم نمی‌دونم چه ربطی به گرافیک داشت الان؟
ربطش به گرافیک خیلی سادست. کنسول های ای نسل نمی تونن گرافیکی در حد CG رو اجرا کنن! Ok؟ اینم که شما ندیدی به من ربطی نداره.

wow _+

بچه ها ! به یک نکته توجه کردید ! بازی آسون نیست خودشون یک چیت زده بودن ! چون دشمنان رو دیده باشید جونشون تا آخر تموم نمیشد میمردن ! با یک صربه میمردن ! ولی :» اون غول یک چشمه ! جونش تا آخر تموم شد و بعد مرد ! بازی هم اصلا شنگول نیست ! فقط میشه گفت : منتظریم !

ربطش به گرافیک خیلی سادست. کنسول های ای نسل نمی تونن گرافیکی در حد CG رو اجرا کنن! Ok؟ اینم که شما ندیدی به من ربطی نداره.
من که دعوا ندارم. بعدشم وقتی کنسول‌های این نسل می‌تونند بازی‌هایی با گرفیک Halo 4 و TLOU رو اجرا کنند پس این رو هم می‌تونند البته ممکنه بازی برای کنسول‌های این نسل و نسل بعد هم عرضه بشه که بعدی هم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or