تریلر های درخواستی شما

Mohammad®eza

کاربر سایت
این تاپیک به شخص یا اشخاص خاصی تعلق نداره هر کسی توانایی قرار دادن لینک سالم برای دانلود رو داشته باشه میتونه تو این تاپیک فعالیت کنه و جواب اعضاء رو بده.
دوستان عزیزی که تریلر مد نظرشون رو درخواست میدن لطفا اسم بازی رو سعی کنن صحیح بنویسن تا کسی که سعی میکنه تریلر رو قرار بده با مشکل مواجه نشه.
دوستان عزیز قبل از دادن درخواست تریلر ، اول اسم بازی مورد نظرشون رو در تاپیک جستجو کنند به کمک منو بالای تاپیک در صورت نبودن تریلر درخواستشون رو اعلام کنن.
دوستان عزیزی هم که میخوان تریلرهای جدید سایت GT , GS رو دنبال کنن میتونن به تاپیک *تریلرهای جدید* سر بزنن. این تاپیک فقط به درخواست ها رسیدگی میکنه .
دوستان عزیزی که تریلری درخواست میدن لطف کنن نوع کیفیت تریلر رو هم تو پست خودشون ذکر کنن مثلا HD ، SD یا آخرین کیفیت ، کمترین کیفیت (این برای راحت تر شدن کار دوستانی هست که به درخواست ها جواب میدن)
عزیزانی که درخواست تریلر میدن خواهشن صبور باشن و با پست هایی از قبیل "تریلر من کوش و یا گذاشتن اسمایلی های مختلف"، ناراحتی خود رو از به اجرا در نیومدن درخواستشون اعلام نکنن. دوستان حداکثر توان خودشون رو میذارن که تریلر های درخواستی رو به موقع تحویل بدن اما شما هم باید درک کنید که دوستان دائما توی سایت نیستن پس صبور باشید و از زدن هرگونه پست اسپم جلوگیری کنید.

آخرین ویرایش:
سلام
ممنون میشم تریلر HD اول بازی dead island را برام بزارید همون که اولش میخونه Who do you Voodoo_ Bit

در سایت های gamespot و gametrailers که پیدا نکردم.
این از youtube با کیفیت 480

Dead Island : Who Do You Voodoo

سلام

اگه مي شه تريلر جديد Metal Gear Rising : Revengence كه 2.5 دقيقه اول بازي مي باشد قرار بديد.با كيفيت SD و HD.

با تشكر

Metal Gear Rising: Revengeance - E3 2012 Gameplay Video

HD -- SD

ممنون واسه تریلر ها ولی منظور من اون تریلری هست که اولی که بازی رو شروع میکنی به عنوان مقدمه نشون داده میشه و اتزیو خودش داره حرف میزنه ویه چیزی رو تعریف میکنه رو میخوام !
اگه کسی پیدا کرد لطفا اون رو واسه من بزاره ( حتما زیرنویس داشته باشه) روی کیفیت HD باشه ممنون !

کسی این رو واسه من پیدا نکرد !؟
اگه زحمتی نیست یک Stage demo قشنگ هم از SC Conviction میخوام ممنون (لطفا HD ) باشه ممنون !

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید دوباره مزاحمتون شدم o:-)
میخواستم بگم اگر میتونید تمام ویدیو ها / تریلر ها و هرچی ربط به ویدیو دارد از بازی
[h=3]Final Fantasy Versus XIII[/h]برام بگذارید و لطفا تمامش بالاترین کیفیت باشد و منظورم این هست که اولویت با بالاترین کیفیت است و اگر اون ویدیو کیفیت دیگری نداشت اون کیفیتی که هست بگذارید ولی همش رو میخوام ولی اولویت بالاترین کیفیت است و مخصوصا gameplay اگر موجود باشد ولی همش رو میخوام تمام ویدیو ها
ممنون

تریلر جدید بازی بلک اپس 2 رو که تو سایت CALL OF DUTY .COM‌زده رو برام بزارین:

اینجا
call of duty balck ops ii- behinde the scence with goyer and reznor
HD
سلام ببخشید دوباره مزاحمتون شدم o:-)
میخواستم بگم اگر میتونید تمام ویدیو ها / تریلر ها و هرچی ربط به ویدیو دارد از بازی
Final Fantasy Versus XIII

برام بگذارید و لطفا تمامش بالاترین کیفیت باشد و منظورم این هست که اولویت با بالاترین کیفیت است و اگر اون ویدیو کیفیت دیگری نداشت اون کیفیتی که هست بگذارید ولی همش رو میخوام ولی اولویت بالاترین کیفیت است و مخصوصا gameplay اگر موجود باشد ولی همش رو میخوام تمام ویدیو ها
ممنون
[h=1]Final Fantasy Versus XIII: Advent Children Complete Official Trailer[/h]Hi-Res H.264 MP4
Lo-Res MPEG

امروز 19 دقیقه ویدئو از بخش تک نفره crysis 3 اومده،بی زحمت بذارینش

دقیقا منم همینو میخوام . لطف کنید HD بگذارید لذت ببریم .

هنوز gamespot اپلود نکرده این Demo Interactive رو.
در youtube هست با انواع کیفیت:

Youtube

در gametrailers هم حدود 10 دقیقه از این ویدئو قرار گرفته:
Crysis 3 - E3 2012: Walkthrough

بهتر هست صبر کنید در gamespot قرار بگیره.

وبرایش:

43053833885674135133.jpg

HD -- SD

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or