تریلر های درخواستی شما

Mohammad®eza

کاربر سایت
این تاپیک به شخص یا اشخاص خاصی تعلق نداره هر کسی توانایی قرار دادن لینک سالم برای دانلود رو داشته باشه میتونه تو این تاپیک فعالیت کنه و جواب اعضاء رو بده.
دوستان عزیزی که تریلر مد نظرشون رو درخواست میدن لطفا اسم بازی رو سعی کنن صحیح بنویسن تا کسی که سعی میکنه تریلر رو قرار بده با مشکل مواجه نشه.
دوستان عزیز قبل از دادن درخواست تریلر ، اول اسم بازی مورد نظرشون رو در تاپیک جستجو کنند به کمک منو بالای تاپیک در صورت نبودن تریلر درخواستشون رو اعلام کنن.
دوستان عزیزی هم که میخوان تریلرهای جدید سایت GT , GS رو دنبال کنن میتونن به تاپیک *تریلرهای جدید* سر بزنن. این تاپیک فقط به درخواست ها رسیدگی میکنه .
دوستان عزیزی که تریلری درخواست میدن لطف کنن نوع کیفیت تریلر رو هم تو پست خودشون ذکر کنن مثلا HD ، SD یا آخرین کیفیت ، کمترین کیفیت (این برای راحت تر شدن کار دوستانی هست که به درخواست ها جواب میدن)
عزیزانی که درخواست تریلر میدن خواهشن صبور باشن و با پست هایی از قبیل "تریلر من کوش و یا گذاشتن اسمایلی های مختلف"، ناراحتی خود رو از به اجرا در نیومدن درخواستشون اعلام نکنن. دوستان حداکثر توان خودشون رو میذارن که تریلر های درخواستی رو به موقع تحویل بدن اما شما هم باید درک کنید که دوستان دائما توی سایت نیستن پس صبور باشید و از زدن هرگونه پست اسپم جلوگیری کنید.

آخرین ویرایش:
دوستان شرمنده من 2013 منظورم بود اصلا حواسم نبود که 2012 تایپ کردم ازین دوستمون که تریلرهارو گذاشت صمیمانه عذر میخام
اگه از 2013 که تو یکی دوتا سایت خوندم اومده تریلری ممنون میشم بذارید

2 تا تریلر براش اومده هر دو رو قرار میدم

Game Modes - Pro Evolution Soccer 2013 Trailer
Jul 10, 2012
HD -- SD

Pro Evolution Soccer 2013 Official Trailer
Jun 6, 2012
HD -- SD

یک تریلر از سینمایی AC Revelation میخوام که اتزیو توی اون حرف میزنه لطفا حتما زیرنویس انگلسی داشته باشه (لطفاHD) با تشکر !
یک تریلر سینمایی باحال از Witcher 2 میخوام (لطفاHD) ممنون !

یک تریلر از سینمایی AC Revelation میخوام که اتزیو توی اون حرف میزنه لطفا حتما زیرنویس انگلسی داشته باشه (لطفاHD) با تشکر !
یک تریلر سینمایی باحال از Witcher 2 میخوام (لطفاHD) ممنون !
AC Revelation
Hi-Res H.264 MP4
The Witcher 2: Assassins of Kings Intro Trailer
Hi-Res H.264 MP4
Launch Trailer - The Witcher 2: Assassins of Kings

Hi-Res H.264 MP4
بعد من منظورتون از زیرنویس رو متوجه نشدم . کلا تو تریلر AC:R یک اهنگ خونده میشه و حرفی زده نمیشه

تریلر Comic Con 2012 Resident Evil 6 رو با کیفیت عالی برام بذاری علی آقا یا آقا مجتبی
cx8brycnb93why9navx.jpg

HD
SD

سلام.می خواستم بگم که اگه میشه تریلر prince of persia the forgotten sands بذارین!ممنون.
Prince of Persia: The Forgotten Sands(تریلر زمان معرفی بازی )
HD
Prince of Persia: The Forgotten Sands(تریلر سینماتیک)
HD
Prince of Persia: The Forgotten Sands(تریلر زمان لانچ بازی)
HD

AC Revelation
Hi-Res H.264 MP4
The Witcher 2: Assassins of Kings Intro Trailer
Hi-Res H.264 MP4
Launch Trailer - The Witcher 2: Assassins of Kings

Hi-Res H.264 MP4
بعد من منظورتون از زیرنویس رو متوجه نشدم . کلا تو تریلر AC:R یک اهنگ خونده میشه و حرفی زده نمیشه

ممنون واسه تریلر ها ولی منظور من اون تریلری هست که اولی که بازی رو شروع میکنی به عنوان مقدمه نشون داده میشه و اتتزیو خودش داره حرف میزنه ویه چیزی رو تعریف میکنه رو میخوام !
اگه کسی پیدا کرد لطفا اون رو واسه من بزاره ( حتما زیرنویس داشته باشه) روی کیفیت HD باشه ممنون !

آخرین ویرایش:
ممنون ولی Resistance Burning Skies و Gravity Rush دانلود نمی شن و ارور می دن.

عوضشون کردم - لینک های سایت Gametrailers به این صورت هستند.
سعی کنید سریع دانلود کنید.

سلام ، تریلر جدید Assassin's Creed III رو میخواستم

2 تا از جدیدترین تریلرها

Rise Trailer - Assassin's Creed III
Jul 5, 2012
HD -- SD
Independence Teaser - Assassin's Creed III Trailer
Jul 2, 2012
HD -- SD

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی