تریلر های درخواستی شما

Mohammad®eza

کاربر سایت
این تاپیک به شخص یا اشخاص خاصی تعلق نداره هر کسی توانایی قرار دادن لینک سالم برای دانلود رو داشته باشه میتونه تو این تاپیک فعالیت کنه و جواب اعضاء رو بده.
دوستان عزیزی که تریلر مد نظرشون رو درخواست میدن لطفا اسم بازی رو سعی کنن صحیح بنویسن تا کسی که سعی میکنه تریلر رو قرار بده با مشکل مواجه نشه.
دوستان عزیز قبل از دادن درخواست تریلر ، اول اسم بازی مورد نظرشون رو در تاپیک جستجو کنند به کمک منو بالای تاپیک در صورت نبودن تریلر درخواستشون رو اعلام کنن.
دوستان عزیزی هم که میخوان تریلرهای جدید سایت GT , GS رو دنبال کنن میتونن به تاپیک *تریلرهای جدید* سر بزنن. این تاپیک فقط به درخواست ها رسیدگی میکنه .
دوستان عزیزی که تریلری درخواست میدن لطف کنن نوع کیفیت تریلر رو هم تو پست خودشون ذکر کنن مثلا HD ، SD یا آخرین کیفیت ، کمترین کیفیت (این برای راحت تر شدن کار دوستانی هست که به درخواست ها جواب میدن)
عزیزانی که درخواست تریلر میدن خواهشن صبور باشن و با پست هایی از قبیل "تریلر من کوش و یا گذاشتن اسمایلی های مختلف"، ناراحتی خود رو از به اجرا در نیومدن درخواستشون اعلام نکنن. دوستان حداکثر توان خودشون رو میذارن که تریلر های درخواستی رو به موقع تحویل بدن اما شما هم باید درک کنید که دوستان دائما توی سایت نیستن پس صبور باشید و از زدن هرگونه پست اسپم جلوگیری کنید.

آخرین ویرایش:
قسمتی از گيم پلی Halo4 نمايش داده شده؟:-/
خدمت شما:
74031185445599556542.gif

HD-189.9mb
SD-63.1mb

میشه چند تا تریلر از بازی gta v بزارید؟؟
خدمت شما:
همین 2 تا هست
58993443381225013206.gif

HD-34.5mb
SD-11.9mb

27185541373633355462.gif

HD-62.3mb
SD-21.7mb

تریلرهای گیم پلی بازی Beyond: Two Souls رو میخوام ممنون
جواب شما تو پست شماره 1077 داده شده
اگه میشه چند تا از WATCH DOGS بزارید لطفا
جواب شما هم تو پست شماره 1075 داده شده
***دوستان عزیز توجه کنید من با یک جستجو ساده تو تاپیک تریلر های مد نظر شما رو پیدا کردم به سادگی و تو کمترین زمان اگر شما قبل از درخواست یه جستجو کنید کار خودتون هم سریع تر راه میفته ، تا اینکه چند روز منتظر باشید کسی جواب شما رو بده***

آخرین ویرایش:
با تشکر از محمدرضا
یه تریلر میخام از گیم پلی بخش چهار نفره
Ghost Recon: Future Soldier
{آفلاین منظورمه} ps3 باشه که دیگه عالیه
یادم رفت بگم اگه اصلا هست HD باشه
پیشاپیش تشکر میکنم:d

با تشکر از محمدرضا
یه تریلر میخام از گیم پلی بخش چهار نفره
Ghost Recon: Future Soldier
{آفلاین منظورمه} ps3 باشه که دیگه عالیه
یادم رفت بگم اگه اصلا هست HD باشه
پیشاپیش تشکر میکنم:d

E3 2011: Village Co-Op Gameplay Demo SD
این گیم پلی 4 نفره تو کنفرانس Ubisoft پارسال هستش (لینک برای دانلود HD تو سایت GT نداره)

سلام...تریلر company of heroes 2 (E3 رو لطفا بذارین...ممنون

E3 2012: Debut Interview

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or