تریلر های درخواستی شما

Mohammad®eza

کاربر سایت
این تاپیک به شخص یا اشخاص خاصی تعلق نداره هر کسی توانایی قرار دادن لینک سالم برای دانلود رو داشته باشه میتونه تو این تاپیک فعالیت کنه و جواب اعضاء رو بده.
دوستان عزیزی که تریلر مد نظرشون رو درخواست میدن لطفا اسم بازی رو سعی کنن صحیح بنویسن تا کسی که سعی میکنه تریلر رو قرار بده با مشکل مواجه نشه.
دوستان عزیز قبل از دادن درخواست تریلر ، اول اسم بازی مورد نظرشون رو در تاپیک جستجو کنند به کمک منو بالای تاپیک در صورت نبودن تریلر درخواستشون رو اعلام کنن.
دوستان عزیزی هم که میخوان تریلرهای جدید سایت GT , GS رو دنبال کنن میتونن به تاپیک *تریلرهای جدید* سر بزنن. این تاپیک فقط به درخواست ها رسیدگی میکنه .
دوستان عزیزی که تریلری درخواست میدن لطف کنن نوع کیفیت تریلر رو هم تو پست خودشون ذکر کنن مثلا HD ، SD یا آخرین کیفیت ، کمترین کیفیت (این برای راحت تر شدن کار دوستانی هست که به درخواست ها جواب میدن)
عزیزانی که درخواست تریلر میدن خواهشن صبور باشن و با پست هایی از قبیل "تریلر من کوش و یا گذاشتن اسمایلی های مختلف"، ناراحتی خود رو از به اجرا در نیومدن درخواستشون اعلام نکنن. دوستان حداکثر توان خودشون رو میذارن که تریلر های درخواستی رو به موقع تحویل بدن اما شما هم باید درک کنید که دوستان دائما توی سایت نیستن پس صبور باشید و از زدن هرگونه پست اسپم جلوگیری کنید.

آخرین ویرایش:
دوستان جستجوی سایت قاطی زده وارد فقط صفحه اول تاپیک مربوطه میشه ( گفتم بگم نگین سرچ و برای چی گذاشتن )
اولین نمایش Heavy Rain ) همان که به بازی ربط نداشت :دی ) و تکنولوژی جدید دیوید جان KARA را با کیفیت HD میخواستم !

با تشکر !!!

دوستان جستجوی سایت قاطی زده وارد فقط صفحه اول تاپیک مربوطه میشه ( گفتم بگم نگین سرچ و برای چی گذاشتن )
اولین نمایش Heavy Rain ) همان که به بازی ربط نداشت :دی ) و تکنولوژی جدید دیوید جان KARA را با کیفیت HD میخواستم !

با تشکر !!!
Heavy Rain
E3 2K6 Tech Demo
Quantic Dream
GDC 2012: Exclusive KARA Tech Demo
CRYSIS 3
SD
E3 2012: Trailer
Debut Gameplay Trailer
E3 2012: Firefight Gameplay Demo
E3 2012: Mayhem Gameplay Montage

سلام
بچه ها کلا از Last of us چند تا ویدئو اومده بیرون؟
من اینارو دارم
بازم هست؟
2012_E3_TLOU_FullWalkthrough_1080
gt_lastofus_ٍE32012_director_int_640x360_1200_m30
The Last of Us - The Truck Ambush Trailer - YouTube
The Last of Us Exclusive Debut Trailer - YouTube
The Last of Us: actors suit up for _#8220_making-of-motion capture_#8221_ video _ VG247

ممنون>:d

سلام
من اینارو دارم
بازم هست؟
The Last of Us: actors suit up for _#8220_making-of-motion capture_#8221_ video _ VG247

ممنون>:d
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////

سلام
من اینارو دارم
بازم هست؟
فکر کنم همه رو دیدی؟؟ ولی این HUNTER CITY CUT SCENCE رو مطمئن نیستم.
4n0ei0ffmg5j862hgp5.jpg

HD
همیشه بگید چه کیفیتی

سلام
جدیدترین تریلر GTA-V مربوط به هر زمانی بود مهم نی فقط کیفیت بالا
پ.ن همونی که میگفتن خیلی توپه و ازین حرفا:d
کلا یک تریلر اومده
67iptpitmsv9ano1dw.jpg

HD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟